Şimdi Ara

Crysis ve Crysis Warhead grafik modları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun 2007 de çıkmasına rağmen hala grafikleri çok üst seviyelerde. Dün oyunu tekrar kurdum, real lifesis 2 grafik modunu ve 2,2gb lik extra 3.parti texture modunu kurdum. Grafikler nerede coştu. Daha önce de denemiştim, yine kendime gelememiştim.

Crysis modları için şu sayfayı buldum. Epey bir şey paylaşmışlar. İhtiyacınız olabilir.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=417651

Oyundan çektiğim görüntüler:

Sizin de bildiğiniz güzel modlar varsa paylaşın lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Crysis Modsuzda Modluda Harika Bir Oyun Videolardaki Görüntü Çok Bozuk Zaten Kardeşim Mod Olduğunu Bile Anlayamıyoruz ve Bu Videolar Sen Çekmedin galba
  • o çekmiş youtube daki nick aynı
  • Ben Casus Belli modunu çok beğendim. Crysis Wars üzerine yapılmış bir multiplayer modu. Yükleyip denemeyi istiyorum şahsen.
    http://www.moddb.com/mods/casus-belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Crysis Modsuzda Modluda Harika Bir Oyun Videolardaki Görüntü Çok Bozuk Zaten Kardeşim Mod Olduğunu Bile Anlayamıyoruz ve Bu Videolar Sen Çekmedin galba

Ben çektim fraps ile. 720p de izleyince daha hoş görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Crynet

Crysis Modsuzda Modluda Harika Bir Oyun Videolardaki Görüntü Çok Bozuk Zaten Kardeşim Mod Olduğunu Bile Anlayamıyoruz ve Bu Videolar Sen Çekmedin galba

Ben çektim fraps ile. 720p de izleyince daha hoş görünüyor.

Tamam Evet Dediğiniz Gİbi 720P Daha İyi Gözüküyor
    Crysis Xtreme FX 2 Quality
    http://youtu.be/93YKsiL9MDo
    Yukarıda Videoda Görebileceğiniz Gibi Bir Fizik Modudur Daha İyi Görüntü Daha Gerçekçi Patlamalar Yaratıyor.

Buyrun Link:http://www.mediafire.com/?yyin9hzj12xz4mn

Anlatacak Başka Birşey yok Sanırım

Uyarı:Ekran Kartınız Oyunu Tam Anlamıyla Desteklemiyorsa Kesinlikle Denemeyiniz.

• evet guzel bır motoru var oyunun yalnız bır allahın kuluda cıksa.kardeşim size cryengine 3 turkce anlatım ders vıdeosu yayınlayacagım desın yahu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarın indirip deneyecegim bakalım nasılmış, sistemim ne kadar destekleyecek..
  • Arkadaşlar cryengine ıle sehır tasarlamak ıstıyorum acaba bu konuda yardımcı olabılecek modlar varmı ?.hazır bınalar,sıvıller,araclar vs yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

evet guzel bır motoru var oyunun yalnız bır allahın kuluda cıksa.kardeşim size cryengine 3 turkce anlatım ders vıdeosu yayınlayacagım desın yahu

Aynen Katılıyorum Bedavadan Grafik Motoru İle Oyun Yaratmak Kim İstemezki Öğretecek Biri Olsa Mesela Cevat Yerli Anlatsa Tarkan Gibi Büyük Göçler Gibi Harika Olur Fakat Kimse Anlatmıyor Kullanmayı Bilende Kullanıyor.Kimse Demiyorki Bu İşin Nasıl Olduğunu Herkeze Anlatalım Şirketlerin Nelerle Uğraştıklarını Öğretelim Halka Diye Yok 1 Kişi Cryengine 3 Anlatımını Yapmıyor İngilizce Olsada Razıyız Enazından Görsel Anlatımdan birşeyler öğrenirdik

• Hocam ing anlatımlar youtubede kol gezıyor ama 1 turkte cıkıp anlatsa sunu gıdıp elını opecegım o durum.yabancı veletler bıle map tasarlarken,hayallerındekı ortamları yaparken bızde agzımız acık ızlıyoruz.şahsen cryengıne 3 SDK indirdim ve motoru bıraz kaptım ama hep yabancıların anlatımı ıle bır turk cıksa anlatsa adam gıbı hem zaman kaybımız olmayacak hemde meraklı genclerımız hayallerını gerceklestırecek.
  • peki bu ilk mesajda verdiğiniz linkte çıkan 2 Gb lik indirme linki crysis 1 mi warhead içinmi geçerli, bir de oradaki linklerde hangisini indirip kurmamızı tavsiye edersiniz deneyenler varsa
  • Yalnız ağaç devirmeyi yeni gördüm bişey sorucam ben bu oyunu oynayabiliyorum ama crysis 2 yerinden kıpırdamıyor oyundamı sorun ekran kartım 4350 1gb 64 bit dual core işlemci dd3 2 gb ram not mw3 üde hiç kasmadan oynayabiliyorum.
  • beyler biz arkadaslarla wireless üzerinden oynuyorduk fakat 1 haftadır oynayamıyoruz oynu kım kurarsa kursun kimse giremiyor. sunucuya tıklar tıklamaz sunucudan atıldınız dio yardım edebılecek kımse varmı arastırmadıgım yer kalmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.