Şimdi Ara

*-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-* (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
1
Favori
8.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=HGSzDeBruCs

http://www.youtube.com/watch?v=znCwkb9m570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 31 Ocak 2008; 3:24:33 >
  • modsuz aldığın ss ler bence daha net. ağaçların ve diğer nesnelerin turuncuya çalması, shader ın hıgh efektinde olmasından.
    ağaçlara yakından baktığın bi sahneden modlu ve modsuz ss alırsan daha iyi anlarız belki. bana birisi very high diğeri high ayarında alınmış ss ler gibi geldi paket bunu sağlıyo bence. very high da renkler canlı olmasa bile gerçekçlik daha fazla oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multeci -- 31 Ocak 2008; 3:27:17 >
  • Bidakka, simdi senin verdigin dosyalari direk cvargroups'a attin, sonra ayarlardan ne yapicaz ? high mi yapicaz herseyi ? bunun sistemini unuttum crysis ile ugrasmayali oldu baya
  • Kumandan: Adam demis ki "[3]'un altinda yazanlari silin, onun yerine [1]'in ustunde yazanlari paste edin (yani 4ler filan)" sen ise 3'un altina 1'in altinda yazanlari paste etmissin (sys_spec_Full.cfg'de)

dolayisiyla ayarlarin hepsi low olmus, yanlis dosya gondermis olmayasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 31 Ocak 2008; 3:31:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Kumandan: Adam demis ki "[3]'un altinda yazanlari silin, onun yerine [1]'in ustunde yazanlari paste edin (yani 4ler filan)" sen ise 3'un altina 1'in altinda yazanlari paste etmissin (sys_spec_Full.cfg'de)

dolayisiyla ayarlarin hepsi low olmus, yanlis dosya gondermis olmayasin

evet 3. sekmedeki rakamları 1. sekmeye yazın demiş
    bende aynısını yaptım 1. sekmedeki rakamlarıda 3. sekmeye yazdım yani yerlerini değiştirdim, ayrıca verdiğim videoları izlerseniz sanırım daha iyi anlaşılır.
  • 1. sekmenin "ustunde" yazanlari paste et diyor sen altinda yazanlari paste etmissin

dikkat edersen 1'in ustunde 4'ler var yani ultra high ayarlar, onu 3'un altina paste ederek makinanin high(3) anlayisini ultra high(4) yapiyosun

senin attigin dosyada 1'leri paste etmissin dolayisiyla makinenin high gordugu seyler aslinda low, ve ona gore low grafik ciziyor normal olarak.

yanlis yapmissin sende nasil oyle cikiyor anlamadim.
  • quote:

1. sekmenin "ustunde" yazanlari paste et diyor sen altinda yazanlari paste etmissin

dikkat edersen 1'in ustunde 4'ler var yani ultra high ayarlar, onu 3'un altina paste ederek makinanin high(3) anlayisini ultra high(4) yapiyosun

senin attigin dosyada 1'leri paste etmissin dolayisiyla makinenin high gordugu seyler aslinda low, ve ona gore low grafik ciziyor normal olarak.

yanlis yapmissin sende nasil oyle cikiyor anlamadim.

bak şimdi şöyle yapalım aşağıda benim orjinal dosyalar var, ne olur ne olmaz diye yedekledim, bu dosyalar sisteme göre değişiklik gösteriyormu bir bakalım, valla bende görüntü daha güzel oldu.

http://rapid+share.com/files/87964067/CVarGroups.rar.html

• sorun işletim sisteminden.Vistada dx10 u iptal ediyor dx9 moduna geçiyor.Xp de ise ayarları dahada düşürüyor...
  • Orjinalden alıntı: Kumandan

1. sekmenin "ustunde" yazanlari paste et diyor sen altinda yazanlari paste etmissin

REPLACE the lines under [3] with the lines above [1]

3'ün altındakileri 1. ile değiştirin diyor üstündekileri değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 31 Ocak 2008; 3:58:22 >
  • Bende kumandan patch i yapınca oyundan attı..

Sabah kalkınca bi daha deniyicem.. bi sorun olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Bende kumandan patch i yapınca oyundan attı..

Sabah kalkınca bi daha deniyicem.. bi sorun olmalı

• ya zaten azcik ekran kartincan cakan birisi

grafik ayarlari kisilmadan performans arttirmanin mumkun olmadigini bilir

driver optimizasyonu haric
  • Oooof... PARDON KUMANDAN, pardon. Özür.

Elimdeki berbat FUJITSU AMILO CoreDuo laptopun berbat LCD ekranı karşısında olduğumu unutmuşum.
    Bu laptopun berbat ekranında ne AA ile çekilmiş resimlerin farkı gözüküyo, ne de renk detayları...

quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

kumandan;

NO kumandan : Koyduğun ilk resimde de ikinci resimde de (SS) kesinlikle AA yok dostum...

• O görüntüler ne öyle? Oyun FarCry'a dönüşmüş.

Şimdi deniyorum. Resimleri ekleyeceğim.
  • Bende de işe yaramadı malesef ah keşke yarasaydı

Normal High:
     *-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-*

Kumandan Mod:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

O görüntüler ne öyle? Oyun FarCry'a dönüşmüş.

Şimdi deniyorum. Resimleri ekleyeceğim.

valla bende anlamadım hocam, sisteme göre değişiklik gösteriyormu acaba, yukarıdaki orjinal dosyalarımıda verdim bir karşılaştırıp farkı söyleseniz ?

ayrıca youtube linklerindeki yorumlarada bir göz atın isterseniz.
  • quote:

valla bende anlamadım hocam, sisteme göre değişiklik gösteriyormu acaba, yukarıdaki orjinal dosyalarımıda verdim bir karşılaştırıp farkı söyleseniz ?

ayrıca youtube linklerindeki yorumlarada bir göz atın isterseniz.

Hocam, siz "very high mod" varken mi bu ayarları uyguladınız? Yani, "very high mod + kumandan mod" mu?

Ben, "very high mod"u kaldırıp sizin modu denedim, FarCry su efektleri, rezâlet gölgeler (uzaktan), ada üstündeki kayıp ağaçlar vs. gördüm.

Koyacağım resimlerde, sizin verdiğiniz mod üzerinde küçük bir oynama yaptım. Onda, "sunshafts" 0 idi. Ben 1 yaptım.

Gerisi, aynı.

İşlemci 6420@ 2,95 GHz, ekran kartı G92 GTS (normâl hızlarda [648/1620/1944] çalışıyor). XP kullandığımı belirtmeme gerek yok sanırım.

1280x1024, sürücüden 16x AF, oyun içinden 4x AA. Mod'larla "özel"e dönüşen ayarları ayrıca "yüksek" yaptım, ama bu bir şeyi değiştirmiyor.

Oyun orijinal ve 1.1 yamalı.

İlki "kısmî very high" modu, ikincisi şimdiki mod:

*-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-* *-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-*

Eğer, siz ikisini beraber kullandıysanız, bir de öyle deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 31 Ocak 2008; 6:16:18 >

• quote:

Hocam, siz "very high mod" varken mi bu ayarları uyguladınız? Yani, "very high mod + kumandan mod" mu?

evet VERY HIGH + kumandan mod (buda nerden çıktı yaw, Crysis Kumandan Mod )

ayrcıa bir şey daha var ben Vista mod derken E:\OYUNLAR\Crysis içinde autoexec.cfg olarak kayıtlı olan şöyle bir dosya var, fark bundan kaynaklanıyor olabilirmi ?

quote:

sys_spec_GameEffects = 3
    sys_spec_ObjectDetail = 3
    sys_spec_Particles = 3
    sys_spec_Physics = 3
    sys_spec_PostProcessing = 3
    sys_spec_Quality = 3
    sys_spec_Shading = 3
    sys_spec_Shadows = 3
    sys_spec_Texture = 3
    sys_spec_VolumetricEffects = 3
    sys_spec_Water = 3
    e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
    e_detail_materials_view_dist_z = 256
    e_cull_veg_activation = 70
    e_vegetation_sprites_distance_ratio = 1.5
    e_view_dist_ratio_vegetation = 50
    e_water_ocean_fft = 1
    e_water_tesselation_amount = 10
    q_Renderer = 3
    q_ShaderFX = 3
    q_ShaderGeneral = 3
    q_ShaderGlass = 3
    q_ShaderHDR = 3
    q_ShaderIce = 3
    q_ShaderMetal = 3
    q_ShaderPostProcess = 3
    q_ShaderShadow = 3
    q_ShaderSky = 3
    q_ShaderTerrain = 3
    q_ShaderVegetation = 3
    q_ShaderWater = 3
    r_ColorGrading = 1
    r_DepthOfField = 2
    r_sunshafts = 1
    r_SSAO_quality = 2
    r_SSAO_radius = 2
    r_WaterReflectionsQuality = 3
    r_WaterUpdateDistance = 0.2
    r_TexturesStreaming = 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 31 Ocak 2008; 8:51:07 >

• quote:

ayrcıa bir şey daha var ben Vista mod derken E:\OYUNLAR\Crysis içinde autoexec.cfg olarak kayıtlı olan şöyle bir dosya var, fark bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Tamam siz ikisini birden açtınız. Ben o autoexec'i kaldırarak denemiştim. Şimdi düzgün olarak deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 31 Ocak 2008; 5:46:28 >
  •  *-* CRYSIS 'te Büyük Olay *-*

bu 2 resim arasında pek bir fark göremiyorum FPS artışı dışında ama ? uykulu gözlerle baktığımdanmıdır ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.