Şimdi Ara

crysis tarzı oyun lutfen ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lost planet
    Wanted
    Race driver grıd
    mafia
    fable
    bioshock
    left 4 dead
    dead space
    punisher
    cod 4
    dark messiah of might magic
    Dark Sector
    Dynasty Warriors 6
    F.E.A.R.2 Project Origin
    James Bond 007 Quantum of Solace
    Wanted Weapons Of Fate
    Brothers in Arms Hells Highway
    FallOut 3
    Gears Of War Proper
    Onimusha 3 Demon Siege
    Ghost Recon Advanced Warfighter 2
    Legendary
    Price Of Persia Warrior Wihtin
    Prince of Persia The Two Thrones
    Resident evil 4
    Rise Of The Argonauts
    killzone

yukarıdaki beğenmediğim oyunlar

lütfen bana crysis gibi gerçek hissi veren.ates ettiğimizde cod gibi atari sesleri gibi irenc olmayan ve en önemlisi cod gibi heryerden sacma sekilde atesler gelen bi oyun olmasın muzisyen oldugum için sese cok onem veriyorum.cod un tum serisine baktım suruklenemiyorum cunku liseli oyunu sanırım sesler falan kotu özellikle biraneden cıkınca back ops da polis arabaları falan cizgi film gibi cok yapmacık gelsi sildim zaten.

ben aslında 2 yıldır arıyorum crysis tarzı olmadıgını biliyorum ama belki cıkmıstır bu aralar bişeyler ? ya şöyle bomba attıgımızda crysis gibi evet bomba attım ates ettiğimzxde evet ates ettim yuregi hoplatan oyun yokmu 300gb yukardakiler irenc

• metro da olmasın lutfen irenc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtualdjcubase -- 26 Şubat 2012; 19:04:45 >
  • Battlefield 3

• hocam baya hoşuma gitti ya bu oyunu nasıl kacırırım... sanırım 1 e bakmıstım begenmemistim fakat oyun grdugum gibiyse seslere ve gorselliğe bayıldım akışta guzel gibi gerçekçi ve irenc cod a benzemiyor gibi deneyeceğim çok saol. bu arada 1 ve 2 için de tavsiye edersen almısken hepsini alayım diyorum ?
  • hocam arsvimi kontrol ettim Battlefield Bad Company 2 v 1.2 kurmusum ve begenmemisim sanırım fakat 3 için demiyorum kesin yukarıdakini denicem bide bişey sormalıyım zevkinize guvenerek 1 ve 2 yi tekrar kurcalasammı yani sadece 3 güzelse diğerlerini kurmiyim diyorumda
  • vala bitirdim ama irenc bi oyundu :)

anlamıs oldumki yer yuzundeki bana göre en iyi oyun crysis

3 ü beklemekten baska sanrım yok.crysis 3 cıkana kadar ekran kartımı kaldırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

vala bitirdim ama irenc bi oyundu :)

anlamıs oldumki yer yuzundeki bana göre en iyi oyun crysis

3 ü beklemekten baska sanrım yok.crysis 3 cıkana kadar ekran kartımı kaldırdım

Battlefield 3 iğrençti ? Multiplayer oynayın birde öyle karar verin. Korsanla tek oyunculu bi' yere kadar gider devir çok oyunculu devri artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stalker nasıl bir oyun ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam katılmıyorum vala multplyer dediğiniz gibi olabilir hiç denemedim.ama ben senaryo seviyorum.tek oynmayı seviyorum.
    oyunlarda böyle puan alıyor diye biliyorum.zaten tüm tanıtımlarda tek oyun uzerine değil mi? multplayer tanıtım ben hiç raslamadım mesela.

multplayer biseyler oynıcaksam m2 oynardım ama oda para tuzagı :( ömrümün bi kısmını yedi
  • quote:

hocam katılmıyorum vala multplyer dediğiniz gibi olabilir hiç denemedim.ama ben senaryo seviyorum.tek oynmayı seviyorum.
    oyunlarda böyle puan alıyor diye biliyorum.zaten tüm tanıtımlarda tek oyun uzerine değil mi? multplayer tanıtım ben hiç raslamadım mesela.

multplayer biseyler oynıcaksam m2 oynardım ama oda para tuzagı :( ömrümün bi kısmını yedi

Battlefield serisi multiplayer üzerine kurulu olmuştur her zaman, bu seriyi pek takip etmediğiniz önceki yorumlardanda belli zaten. Battlefield 1942'de, Battlefield 2'de, Battlefield 2142'de hep multiplayer üzerine kurulu oldu. Geçtiğimiz aylarda Battlefield 3 için Premium hizmeti çıktı 1.3 milyonu geçti satın alanların sayısı. Siz düşünün yani Battlefield 3'ün ne kadar tutulduğunu.

Ayrıca multiplayer tanıtımlarda çok oluyor. Takip etmiyorsunuz sanırım pek.

• bu rakamlardan sonra solicek bişeyim yok tabi :) teşekkürler bilgi için
  • quote:

bu rakamlardan sonra solicek bişeyim yok tabi :) teşekkürler bilgi için

FPS seviyorsanız şiddetle öneririm. Premium'da alırsanız tüm DLC'lere sahip oluyorsunuz, her birini ayrı ayrı almaya gerek kalmıyor. Zaten tek oyunculu olarak denemişsiniz o yüzde alışmanız kolay olur gerçi senaryosu olmasada olurdu Battlefield 3'ün zaten.

11 Eylül'de gelecek olan Armored Kill DLC'si mesela. Battlefield size çeşitli araçlarla savaş imkanı sunar. Oturdunuzmu zor kalkarsınız başından.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.