Şimdi Ara

Crysis pilot olma bölümü yardım . #Resimli#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Crysis pilot olma bölümü yardım . #Resimli#

Arkadaslar bu levelde takıldım acaba ne yapmam gerekıyor yardımcı olurmusunuz ?

• neresinde
  • yaratıkları öldür ve arkadaslarını takip et oke bi sonraki bölüm son bölüm basarılar
  • eğer deltada oynuyosan boşver yaratıkları tam gaz bas :D

bende o ikincil görev geçilmiyor. :S
  • arkadaslar nerde delta :D en basıtte oynuyorumda yaratıkları oldurdum sag tıklıyıp roket atarak ama sımdı roket bıttı ve orada bıseyler dıyor yanı hedef orası ama ben bırsey bulamadım acaba ne yapmam gerekır orda.resımdede neredeyse tam ustundeyım radardaki hedefin.Yardımlarınızı beklıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: derhce

arkadaslar nerde delta :D en basıtte oynuyorumda yaratıkları oldurdum sag tıklıyıp roket atarak ama sımdı roket bıttı ve orada bıseyler dıyor yanı hedef orası ama ben bırsey bulamadım acaba ne yapmam gerekır orda.resımdede neredeyse tam ustundeyım radardaki hedefin.Yardımlarınızı beklıyorum

:D kardeş muhtemelen bendeki hata sendede oluyo.Yani o görevi bi türlü tamamlıyamıyorum :S .

çektiğin ss nin tam ters yönünde git ;) sonunda uçak gemisine gelicen :)
  • hocam ben orda topuklamıştım sonunda deniz gibi bir yere çıktım bi kaç tur attım ,video girdi bölüm tamamlandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaslar hallettım saolun.
  • ben kolay orta zor da uçak bölümünde hiç bi bölümü yapmadan gittim şimdi deltada oynuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.