Şimdi Ara

Crysis patch yama vb. var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisizliğimi mazur görün bu oyunu yeni yüklemiş birisi olarak patch Türkçe yama tarzı şeyler var mı bilmiyorumBu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim oyunu imzamdaki laptop ile oynayacağım ayarlar ile ilgili tavsiyeniz varsa da söylebilirsiniz.Son olarak bendeki oyunun ss'ini koyuyorum bundan başka varmı crysis

• Bundan başka ek paket olarak yayınlanan CRYSİS WARHEAD var . Onda da psycho yu yönlendiririyoruz.
  • bilgilendirme için teşekkürleryama patch konusunda da birşeyler paylaşan olursa mutlu olurum
  • oyun zaten türkçe arkadaşım tabi illegal yoldan edindiysende oyunu nette türkçe yamaları mevcut.
    oyunla ilgili sürüsüne bin nereket mod var tabi denemek istersen güzel grafik çalışmaları var
    venomtrk arkadaşımızın bununla ilgili bir başlıgı olması lazım biraz bakarsan bulursun.

crysis patch 1.4 ve 1.5 var onları indirmeyi deneme senin bir işine yaramaz onlar online oyun için tabi
    oyunun orjinal ise online oynuycam diyorsan o ayrı konu.
  • Oyunda ki hataları gideren resmi yamalar var.

Patch 1.1
    Patch 2
    Patch 2.1 (txt dosyasında 1.2.1 diye yazmışlar)

Ama kurulumu şu şekil de yapmanı öneriyorum. Crytek Firması da bu şekil de önermekte.

Nvidia ekran kartı kullanıyorsan Patchleri kurmadan önce Nvidia ekran kartının en son güncellemesini kur. Patch 1.1 kurmana gerek yok çünkü kuracağın Patch 2 kendi bünyesin de 1.1 barındırıyor. Patch 2 kurduktan sonra Patch 2.1 üzerine kur. Ama sakın direk Patch 2.1 kurmaya kalkışma çünkü o Patch 2 aksine Patch 2.1 kendi içersinde önceki Patch dosyasını barındırmaz.

Kısaca Kurulumu şu sıralama ile yapmış olman gerekecek.

1. Nvidia ekran kartı varsa Nvidia en son sürücüsü
    2. Patch 2
    3. Patch 2.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

oyun zaten türkçe arkadaşım tabi illegal yoldan edindiysende oyunu nette türkçe yamaları mevcut.
    oyunla ilgili sürüsüne bin nereket mod var tabi denemek istersen güzel grafik çalışmaları var
    venomtrk arkadaşımızın bununla ilgili bir başlıgı olması lazım biraz bakarsan bulursun.

crysis patch 1.4 ve 1.5 var onları indirmeyi deneme senin bir işine yaramaz onlar online oyun için tabi

1.4 ve 1.5 adın daki patch dosyaları resmi dosya olmasa gerek çünkü Crysis resmi sitesin de Crysis için 1.4 ve 1.5 adın da yama görmedim ben hiç.
  • @Noctivagant
    hocam açıklayıcı bilgilerin için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Destiny 2 Türkçe Yama Yok Mu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crytek tr'de onarım var sanırım giremiyorumgoogle da aratınca da patch 2 ve 2.1 çıkmıyorsinir oldum

buldum sanırım şimdi farkettim 1.2 filan diye geçiyor anladığım kadarıyla.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 1 Mart 2010; 13:22:32 >
  • 1.2 ve 1.2.1 yamalarını yükleyemiyorumsanırım oyunum orjinal olmadığı için.bunu yüklemenin bir yolu var mı
    bilen pm'den paylaşırsa sevinirim.
  • korsan orjinal farketmiyor yama kurmak için. sisteminde oyun kurulu olarak görünmediğindendir yani riplenmiş tak çalıştır bi oyunsa yükseltilecek bi ürün bulunamaz. oyunu setuplu olarak kurman lazım sisteme
  • riplenmiş değil zatenilk yamayı yükledim ama diğer 2si yüklenmiyor.hata raporunu ekleyeyim birazdan mesajıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 1 Mart 2010; 20:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

oyun zaten türkçe arkadaşım tabi illegal yoldan edindiysende oyunu nette türkçe yamaları mevcut.

1.4 ve 1.5 adın daki patch dosyaları resmi dosya olmasa gerek çünkü Crysis resmi sitesin de Crysis için 1.4 ve 1.5 adın da yama görmedim ben hiç.

wars için bu iki yama mevcut wars oldugunu belirtmemişim arkdaşımeksigi giderdigin için sagol

• quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

riplenmiş değil zatenilk yamayı yükledim ama diğer 2si yüklenmiyor.hata raporunu ekleyeyim birazdan mesajıma

Patch 1.1 yüklediysen oyunu komple sil yamasız halde tekrar kur ve sonra altta yazdığım işlemi yap.

Patch 1.1 hiç işe karıştırmadan direk 1.2 ardından da 1.2.1 kur. 1.1 kurma diyorum çünkü 1.2 adlı yama zaten 1.1 kendi içersinde barındırıyor.

• @Noctivagant
    dediğin işlemi hemen yapacağım sonucu bildiririm tekrar
  • @Noctivagant
    yine olmadı hocam bu seferde başka hata verdi1.1 yüklemeden dirent 1.2 yüklemeyi denedim ama belli süre devam edip sonra kesiliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.