Şimdi Ara

Crysis oynarken sistem çöküyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nihayet sonuçlandı, suçlu bulundu, Powercolor 7870 Ghz Edition 2 gb ekran kartını iade alacaklar..
    Asus aynı kartı 350 dolara satarken powercolor nasıl oluyor da 224 dolara satabiliyor anlamıyordum ama şimdi anlıyorum ki
    kalitesiz bileşenler kullanmışlar...
    660ti veya 760 almak gerek sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdbz

Nihayet sonuçlandı, suçlu bulundu, Powercolor 7870 Ghz Edition 2 gb ekran kartını iade alacaklar..
    Asus aynı kartı 350 dolara satarken powercolor nasıl oluyor da 224 dolara satabiliyor anlamıyordum ama şimdi anlıyorum ki

Ucuz etin yahnisi bu kadar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdbz

Nihayet sonuçlandı, suçlu bulundu, Powercolor 7870 Ghz Edition 2 gb ekran kartını iade alacaklar..

evet şu kadarını söyleye bilirim asus 7950 ile powercolorun 7950 modelini aynı anda sıfırını görmüş biri olarak arada bariz fark var asus hiç sert pilastik kulanmadan komple metal ve bakır alışımlı son derece bildiğin kaya gibi ekran kartı yapmış powercolorunki ise resmen nasıl diyim ferrarinin yanında duran murat 131 gibiydi onun yanında :)) onları öle görünce paraya kıymış asus almıştım ama helali hoş olsun o parayı fazlasıyla hak ediyor
  • Artık bundan sonra bilgisayar bileşeni alırken ilk önce fiyatına bakmayacağım..
    Boşuna dememişler, ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.