Şimdi Ara

'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
0
Favori
66.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

evet AA kapattım ve önce r_UseEdgeAA = 1 ardından r_UseEdgeAA = 2 yaptım ve r_UseEdgeAA = 2 sorunsuz çalışıo ayrıca performans biraz daha arttı peki kullandığım kodları sen tavsiye etmiştin başka tavsiye ettiğin kodlar varmı???

sen zaten kodlarını ayarlamışsın ama bendeki kodlarda böyle
    önce karartı ayarını ve gölge ayarını medium yap uygula de ardından oyunu kapatıp crysis klasörüne autoexec.cfg dosyasını oluştur içine şu komutları at,

con_restricted = 0
    e_water_ocean_fft = 1
    q_ShaderGeneral = 2
    q_ShaderHDR = 2
    q_ShaderWater = 2
    r_HDRrendering = 2
    r_UseEdgeAA = 2
    q_Renderer = 2
    q_ShaderFX = 2
    q_ShaderTerrain = 2
    r_sunshafts = 1

ardından oyunu aç açtıktan sonra " tuşuyla konsolu açıp komutların aktif olduğundan emin ol.Şu şekilde komutlar yeşille zaten aktif hale gelicektir

'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu

HDR yi aktif ederek performansı yükseltip kaliteyide çok düşürmeden ben böyle oynadım.1024x768 de deneyebilirsin.

Bu ayarları önceden yaparak oynadım ama görünce aklıma geldi menüü nasıl mavi yapıyoruz?

Bu arada konuya ilk kez girdim teşekkürler venomtrk...

• HUD ayarları var grafik ayarlarında turuncu mavi yeşil yapabiliyosun görürsün zaten
  • quote:

HUD ayarları var grafik ayarlarında turuncu mavi yeşil yapabiliyosun görürsün zaten

Yuh olsun bana gerek dışarıdan gerekse menuden her tür ayar yaptım kurcalamadığım şey kalmadı ama koskoca şeyi görememişim o menüye en az 20-30 kez girmişimdir körmüyüm nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

HUD ayarları var grafik ayarlarında turuncu mavi yeşil yapabiliyosun görürsün zaten

Yuh olsun bana gerek dışarıdan gerekse menuden her tür ayar yaptım kurcalamadığım şey kalmadı ama koskoca şeyi görememişim o menüye en az 20-30 kez girmişimdir körmüyüm nedir.

olur öyle şeyler

ben maviyi beğendim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

quote:

olur öyle şeyler

ben maviyi beğendim

Evet mavi daha güzel ondan aramıştım zaten, turuncu da çok kötü bu arada.

• slm Arkadaşlar banada yardım edebilirmisiniz bende 2.8 işlemci coreduo 1.5 ddr2 533, 512 mb ati ekrankartı var oyunu acdımda cok kasma yapıyo ayarların hepsini low :( 1024x... oynamak istiyorum hiç olmassa ayar falan yapsak
    saygılar
  • tesekkurler venomtrk acdım oyunu ama yukarda yazdıgım sorunlar var yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 9 Aralık 2007; 20:51:40 >
  • oyunu aldım kurdum.açışta şöle bir sorunla karşılaştım.

A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (7000).

bunun sebebi ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.

oyun orjinal.başka bilgisayarda kurdum çalıştı.

sistem core2 duo e6420 2gb ram 8800gt ekran kartı 250 gb sata2 harddisk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravaillac -- 9 Aralık 2007; 21:58:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravaillac

oyunu aldım kurdum.açışta şöle bir sorunla karşılaştım.

A required security module cannot be activated.
    This program cannot be executed (7000).

bunun sebebi ne olabilir? yardım ederseniz sevinirim.

oyun orjinal.başka bilgisayarda kurdum çalıştı.

sistem core2 duo e6420 2gb ram 8800gt ekran kartı 250 gb sata2 harddisk.

çalıştıra regedit yazarak
    kayıt düzenleyicini aç

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices]

sağ tıkla, yönetici okumasını engelle diye bi seçenek olması gerek onu iptal et sonra tekrar dene bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 9 Aralık 2007; 22:44:35 >
  • çok ii hazırlanmış konu saol... baya farkediyomuş denicez artık..:)
  • Arkadaşlar görüntü konusunda baya bir fark ediyor performans düşüşü yok denecek kadar az oldu üstelik kullandığım ekran kartı 1950gt.. kendi ayarlarınızı yapmanızı öneririm mesela ben adam vurulunca sersemlesin istiyorum ekranın blur olması cok hosuma gidiyor bunu bazıları kapatmak isteyebilir.. cok faydalı bir konu gercekten..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

venom konuyla alakasız ama baskalarıda sormus vistada nasıl yaptın öle ekranı

vistada oyunlar uygulamasına yüklenilen oyunlar otomatik geliyor, internetten bilgiler çekiyor

Hocam bende vista kullanıyorum bende olmadı neden acaba birşeyleri kapatmış olabilirmiyim..

• bazen oluyor bazen olmuyor yükledikten sonra oyunlar kısmına geliyor bazıları , sistemi tarat diye bir seçenekte yok aslında olsa iyi olur.Ama çözümü gene bende sanırım

Vista games explorer programı

http://ryzza007.googlepages.com/VGEEBeta2.13a.exe

kitapçığıda burda
    http://ryzza007.googlepages.com/HowtoManuallyEditVGEInfo.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 10 Aralık 2007; 12:30:41 >

• venom bide ben sorsam

E6550 2.33 oc ile 3.22
    6800GT 256mb 256bit pcı-ex
    2 GB DDR2 800mhz
    P35C-DS3R

oyunu shadow lowda , shader medıum, dier ayarlar hıgh 800*600 no aa kaç fps alırım tahminen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dark alien

venom bide ben sorsam

E6550 2.33 oc ile 3.22
    6800GT 256mb 256bit pcı-ex
    2 GB DDR2 800mhz
    P35C-DS3R

oyunu shadow lowda , shader medıum, dier ayarlar hıgh 800*600 no aa kaç fps alırım tahminen?

20 civarı alabilirsin sanırım biraz overclockta çekersen daha iyi olabilir,çözünürlüğü 1024 yap ama
  • quote:

bazen oluyor bazen olmuyor yükledikten sonra oyunlar kısmına geliyor bazıları , sistemi tarat diye bir seçenekte yok aslında olsa iyi olur.Ama çözümü gene bende sanırım

Vista games explorer programı

http://ryzza007.googlepages.com/VGEEBeta2.13a.exe

kitapçığıda burda
    http://ryzza007.googlepages.com/HowtoManuallyEditVGEInfo.pdf

Teşekkürler bu gercekten işime yarar

• arkadaşlar imzamdaki makinamla oynayamıyorum crysis'i normal mi?oyun açılıyor logolar geçiyor sonra bi harita geliyor hareketli dönüp duruyor.mousenin yeşil oku da çıkıyor.ama menü gelmiyor. işletim sistemim xp

'Crysis' İnce ayarlar Paylaşım Konusu
  • 169.21 sürücüleri ilk mesaja eklenmiştir

buradan sisteminize uygun olan nvidia sürücüleri çekebilirsiniz

Windows XP 32 Bit
    Windows XP 64 bit
    Windows Vista 32 Bit
    Windows Vista 64 Bit

* WHQL candidate driver for GeForce FX, 6, 7, and 8 series GPUs.
    * Added support for GeForce 8800 GTS 512 GPU.
    * Recommended driver for the latest DirectX 9, and OpenGL applications.
    * Numerous game and application compatibility fixes. Please refer to the release documentation for more information on features, driver fixes, and known issues.
    * Users without US English operating systems can select their language and download the International driver here.

• up
  • venom hocam patch in ne zaman çıkacağı hakkında bi fikrin var mı? çıkınca burda link verirsen sevinirim. nerden takip edeceğimi bilmiyorum çünkü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero34

venom hocam patch in ne zaman çıkacağı hakkında bi fikrin var mı? çıkınca burda link verirsen sevinirim. nerden takip edeceğimi bilmiyorum çünkü.

çıkar çıkmaz haber vericem merak etmeyin

bu arada yama çıkmadan bir çözüm sunalım, multiplayer oynayanlarda sesle ilgili bir sorun bu,sound looping yani seslerin kendini tekrar etmesi ile iligli çözüm için ;

1. konsolu açıp con_restricted 0 yazın
    2. Type in “s_soundenable 0 sesi tamamen iptal eder
    3. Type in “s_soundenable 1 sesi aktif hale getirir.
    bu sayede multiplayerdaki ses tekrarını sorununu çözersiniz

yama çıkasaya kadar idare edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Aralık 2007; 19:22:12 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.