Şimdi Ara

Crysis'in PC vs. Konsol Kapışması!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC platformunun oyunlarda çığır açmayı sağlayan yapı taşı Crysis, şimdi konsollar için uyarlanıyor. Ekim'de tekrardan çıkış yapacak olan oyun, bu sefer karşılaştırma videosu ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz gün yayınlanan videosu ile gözleri üzerine çeken Crysis, şimdi de karşılaştırma videosu ile oyuncuları ekran başına topladı.

PC ve konsollardaki performansın karşılaştırıldığı videoda, unutmayın ki PC versiyonunda gösterilen kareler 2007 yılına, konsollardaki görüntüler ise günümüzde tekrardan elden geçmiş bir Crysis'e ait.

kaynak : SDN

PC ezmiş diğerlerini

• yıl 2011 hala pc ile konsol karşılaştırılıyo
  • aynı hikayemi olacak konsoldada?
    crysis 2'ye warhead gibi bir oyun gelirse onu crysis engine 2 ile yapsınlar
    edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heatblast -- 11 Eylül 2011; 12:53:04 >
  • konsolda FPS oynayan arkadaşlar gerçekten kabiliyet sahibi
  • Pc tokatlıyor
  • hala xbox ps filan diyolar oyun konsallarının pc'ye yaklaşması için 40 fırın ekmek yemesi lazım
  • abicim şu videoya bak ya konsolların ne kadar yetersiz oldugunu bu kadar iyi kanıtlayamaz hiç bir video. bu ne demek oluyor 2007 yılındaki bir pc konsollardan çok daha üstünmüş demekki şu an 2011deyiz anlayan anladı
  • @Yunus.Emre grafik olarak tabiki bilgisayar teknolojisi daha üstün.Fakat xbox, ps denmesinin sebebi oyundan alınan zevkten kaynaklanıyor.Mesela ps3 de oynadığım fifa ile bilgisayarda(gamepad ile) oynadığım fifadan aynı zevki alamıyorum mesela.AC ve Gta serisi de örnek olabilir.Ama bir Crysis'teki zevkide konsol veremiyor bana.

Yani tartışma başlatmaya gerek yok, tamamen zevk meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

@Yunus.Emre grafik olarak tabiki bilgisayar teknolojisi daha üstün.Fakat xbox, ps denmesinin sebebi oyundan alınan zevkten kaynaklanıyor.Mesela ps3 de oynadığım fifa ile bilgisayarda(gamepad ile) oynadığım fifadan aynı zevki alamıyorum mesela.AC ve Gta serisi de örnek olabilir.Ama bir Crysis'teki zevkide konsol veremiyor bana.

Katılıyorum.
  • Crysis konsollara gelsin diye CryEngine 2'yi kırpa kırpa CryEngine 3 motorunu yaptılar. Keşke CryEngine 2 ile çok daha fazla oyun görebilseydik PC'de.
  • crytek keşke başka bir pc exc oyunla karşımıza çıkıp crysis 1'de oldugu gibi yeniden grafiklerde devrim yaratan bir oyunla gelse.. malesef konsolların agına takılıp kaldılar gibi gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

@Yunus.Emre grafik olarak tabiki bilgisayar teknolojisi daha üstün.Fakat xbox, ps denmesinin sebebi oyundan alınan zevkten kaynaklanıyor.Mesela ps3 de oynadığım fifa ile bilgisayarda(gamepad ile) oynadığım fifadan aynı zevki alamıyorum mesela.AC ve Gta serisi de örnek olabilir.Ama bir Crysis'teki zevkide konsol veremiyor bana.

söylediklerine katılmakla birlikte konsolların oyunları yalınlaştırdığı, ortalığı basit cod gibi birbirinin kopyası ergen oyunlarının doldurduğu da yadsınamaz bir gerçek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

Crysis konsollara gelsin diye CryEngine 2'yi kırpa kırpa CryEngine 3 motorunu yaptılar. Keşke CryEngine 2 ile çok daha fazla oyun görebilseydik PC'de.

Merak etme Cry Engine 4 ile yeni nesil konsollara ve pcye yeni bir oyun çıkartırlar.O zaman grafiğe doyarız.
  • pc ezmiş bu arada 2007de çıkan 8800gtx in hesaplama gücü toplam ps3ün 2 katı ttexture ve pixsel doldurma hızı çok daha fazla bi 8800gtx bir konsoldan daha güçlü ki zamanında 8800gtx ultr 3 way slı yapılabiliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 11 Eylül 2011; 18:29:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.