Şimdi Ara

Crysis için yaptığım küçük mod (8800GT SS) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
11.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayrıca bu linkteki ekran görüntüleri gerçek midir acaba, yoksa üzerinde oynanmış mı anlayamadım?
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165243
  • En son cfg dosyanızda ki tüm komutlar hangisi arkadaşlar ? (8800gt için)
  • Emeğinize sağlık süper çalışma olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda

birazdan laptop a yuklicez bakalım 7400 napicak:)

naapcagini sasirir
  • DX 10 içinde geçerlimi bu config ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

Evet arkadaşlar kendi yaptığım config dosyasının son hali ile SS ler aldım.

Birde olabilecek bütün ayarları en yüksek yaparak ( Ultra Details diyelim çünkü very high da olmayan ayrıntılar var) SS ler aldım.

1440x900 Dx9 Ultra High Details

Crysis için yaptığım küçük mod (8800GT SS)

1440x900 Dx9 Custom High Details (kendi yaptığım mod)

Gördüğünüz üzere SS ler arasındaki kalite farkı oldukça az olmasına rağmen ciddi fps farkları var.

Config dosyasının son halini gerçekten çok beğendim. Tam bir kalite/performans config i oldu.

BURDA KENDİ YAPTIĞIM DEDİĞİN MODLAR DAHA GÜZEL RENKLER DAHA CANLI BIRAK ULTRAYI FELAN

• EVET ARKADAŞLAR herkes high dan very-ultra high a geçiş için cfg hazırlamış ben bir farklılık yaptım low için very high-high-medium özelliklerini karıştırdım ama şimdilik fazla uğraşmadım 2-3 ayar yaptım o kadar

ss aldım fakat upload edemedm nedense 2buçuk MB oldu ssler????

neyse 2 fps düşüşle mesela roket atarı ilk çıkardığınızda ordaki ünlem işaretli yazı bozuk bir şekilde çıkarken benm cfg ile dümdüz kırıksız ve çok net çıkıyor uzaylılarda vs texture kalitesi very higha yakın biraz oynama yapıcam bakalım ne kadar artırabilicem

saygılar..
  • koymayı başardım :) anca editörden koyabildim fps biraz fazla düştü çünki 1280*779da açtım editörü

işte medium

işte cfg low

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 27 Ocak 2008; 18:28:57 >

• su görüntüsü artırılırken bazı ayarları yapamadığım için düzgün onlar custom oldu
  • Yeni pc yi aldığımda hemen denicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuasarFX

Ayrıca bu linkteki ekran görüntüleri gerçek midir acaba, yoksa üzerinde oynanmış mı anlayamadım?
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165243

yanlız bu verdiğin linkdeki bazı görüntüler crysis HD TRAİLERDAKİ GÖRÜNTÜLER bunlara çıkabilmişlerse süper bununla oynamak için quad ultra olması lazım

• karlı bölüm dışında cfg ayarları gayet iyi karlı bölümde makine ölüp ölüp diriliyo
  • Bende Soultrap'ın en son haliyle verdiği configleri aynen yaptım fakat oyun çok yavaşladı deniz kıyısına geçip dağlar doğru hafiften bakınca 22fps fln alıyorum 1680*1050 oynuyorum AA ve AF kapalı şekilde oc yapsamda 24fps oluyor karlı bölümde makine ölür heralde.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

bunları nereye ekleyeceğiz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim (hatta direk dosyayı ver direk koyalım )

Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur. Daha sonra dosyayı notepad de açarak içine aşağıdaki komutları ekle.

r_sunshafts = 1
    e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
    e_detail_materials_view_dist_z = 256
    e_cull_veg_activation = 70
    e_vegetation_sprites_distance_ratio = 1.5
    e_view_dist_ratio_vegetation = 50
    r_TexturesStreaming = 0

Sonra dosyayı kaydet. Oyun dosyayı ve komutları otomatik olarak algılıyor. Hepsi bu kadar. Eğer iptal etmek istersen yaptığın autoexec.cfg dosyasını silmen yeterli...

Oyunun \Crysis\Game\Config\CVarGroups klasorunde bulunan dosyalar değiştirilmek suretiyle de ayar yapılabiliyor fakat bu ilk bulunmuş olan ilkel yöntem. Cfg dosyası oluşturmak çok daha sağlıklı ve pratik..

"Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur"
    Dosya derken "yeni workpad belgesi mi oluştur" demek istiyorsunuz??

• quote:

Orjinalden alıntı: mystrious_man

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

bunları nereye ekleyeceğiz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim (hatta direk dosyayı ver direk koyalım )

Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur. Daha sonra dosyayı notepad de açarak içine aşağıdaki komutları ekle.

r_sunshafts = 1
    e_detail_materials_view_dist_xy = 4096
    e_detail_materials_view_dist_z = 256
    e_cull_veg_activation = 70
    e_vegetation_sprites_distance_ratio = 1.5
    e_view_dist_ratio_vegetation = 50
    r_TexturesStreaming = 0

Sonra dosyayı kaydet. Oyun dosyayı ve komutları otomatik olarak algılıyor. Hepsi bu kadar. Eğer iptal etmek istersen yaptığın autoexec.cfg dosyasını silmen yeterli...

Oyunun \Crysis\Game\Config\CVarGroups klasorunde bulunan dosyalar değiştirilmek suretiyle de ayar yapılabiliyor fakat bu ilk bulunmuş olan ilkel yöntem. Cfg dosyası oluşturmak çok daha sağlıklı ve pratik..

"Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur"
    Dosya derken "yeni workpad belgesi mi oluştur" demek istiyorsunuz??

Hayır. .cfg uzantılı dosya oluşturman gerekli, en kolayı sen oyunun klasöründe herhengi bir cfg dosyasını kopyalayıp içine bu değerleri yapıştır ve isminide autoexec olarak değiştir değiştir

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.