En son cfg dosyanızda ki tüm komutlar hangisi arkadaşlar ? (8800gt için)
Emeğinize sağlık süper çalışma olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
birazdan laptop a yuklicez bakalım 7400 napicak:)
naapcagini sasirir
DX 10 içinde geçerlimi bu config ?
quote:
Orjinalden alıntı: Soultrap
Evet arkadaşlar kendi yaptığım config dosyasının son hali ile SS ler aldım.
Birde olabilecek bütün ayarları en yüksek yaparak ( Ultra Details diyelim çünkü very high da olmayan ayrıntılar var) SS ler aldım.
1440x900 Dx9 Ultra High Details
1440x900 Dx9 Custom High Details (kendi yaptığım mod)
Gördüğünüz üzere SS ler arasındaki kalite farkı oldukça az olmasına rağmen ciddi fps farkları var.
Config dosyasının son halini gerçekten çok beğendim. Tam bir kalite/performans config i oldu.
BURDA KENDİ YAPTIĞIM DEDİĞİN MODLAR DAHA GÜZEL RENKLER DAHA CANLI BIRAK ULTRAYI FELAN
EVET ARKADAŞLAR herkes high dan very-ultra high a geçiş için cfg hazırlamış ben bir farklılık yaptım low için very high-high-medium özelliklerini karıştırdım ama şimdilik fazla uğraşmadım 2-3 ayar yaptım o kadar
ss aldım fakat upload edemedm nedense 2buçuk MB oldu ssler????
neyse 2 fps düşüşle mesela roket atarı ilk çıkardığınızda ordaki ünlem işaretli yazı bozuk bir şekilde çıkarken benm cfg ile dümdüz kırıksız ve çok net çıkıyor uzaylılarda vs texture kalitesi very higha yakın biraz oynama yapıcam bakalım ne kadar artırabilicem
saygılar..
koymayı başardım :) anca editörden koyabildim fps biraz fazla düştü çünki 1280*779da açtım editörü
işte medium
işte cfg low
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 27 Ocak 2008; 18:28:57 >
su görüntüsü artırılırken bazı ayarları yapamadığım için düzgün onlar custom oldu
yanlız bu verdiğin linkdeki bazı görüntüler crysis HD TRAİLERDAKİ GÖRÜNTÜLER bunlara çıkabilmişlerse süper bununla oynamak için quad ultra olması lazım
karlı bölüm dışında cfg ayarları gayet iyi karlı bölümde makine ölüp ölüp diriliyo
Bende Soultrap'ın en son haliyle verdiği configleri aynen yaptım fakat oyun çok yavaşladı deniz kıyısına geçip dağlar doğru hafiften bakınca 22fps fln alıyorum 1680*1050 oynuyorum AA ve AF kapalı şekilde oc yapsamda 24fps oluyor karlı bölümde makine ölür heralde.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hastrombol
bunları nereye ekleyeceğiz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim (hatta direk dosyayı ver direk koyalım )
Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur. Daha sonra dosyayı notepad de açarak içine aşağıdaki komutları ekle.
Sonra dosyayı kaydet. Oyun dosyayı ve komutları otomatik olarak algılıyor. Hepsi bu kadar. Eğer iptal etmek istersen yaptığın autoexec.cfg dosyasını silmen yeterli...
Oyunun \Crysis\Game\Config\CVarGroups klasorunde bulunan dosyalar değiştirilmek suretiyle de ayar yapılabiliyor fakat bu ilk bulunmuş olan ilkel yöntem. Cfg dosyası oluşturmak çok daha sağlıklı ve pratik..
"Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur" Dosya derken "yeni workpad belgesi mi oluştur" demek istiyorsunuz??
quote:
Orjinalden alıntı: mystrious_man
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hastrombol
bunları nereye ekleyeceğiz daha ayrıntılı anlatırsan sevinirim (hatta direk dosyayı ver direk koyalım )
Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur. Daha sonra dosyayı notepad de açarak içine aşağıdaki komutları ekle.
Sonra dosyayı kaydet. Oyun dosyayı ve komutları otomatik olarak algılıyor. Hepsi bu kadar. Eğer iptal etmek istersen yaptığın autoexec.cfg dosyasını silmen yeterli...
Oyunun \Crysis\Game\Config\CVarGroups klasorunde bulunan dosyalar değiştirilmek suretiyle de ayar yapılabiliyor fakat bu ilk bulunmuş olan ilkel yöntem. Cfg dosyası oluşturmak çok daha sağlıklı ve pratik..
"Oyunun ana klasörünün içine autoexec.cfg adında dosya oluştur" Dosya derken "yeni workpad belgesi mi oluştur" demek istiyorsunuz??
Hayır. .cfg uzantılı dosya oluşturman gerekli, en kolayı sen oyunun klasöründe herhengi bir cfg dosyasını kopyalayıp içine bu değerleri yapıştır ve isminide autoexec olarak değiştir değiştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme