Şimdi Ara

crysis dx9 destekli multiplayer video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tüm PC Oyuncuları olarak heyecanla beklediğimiz Crysis'in bilgisayarlarımızı şenlendireceği günler yaklaşırken yeni bilgiler ve görüntüler de gelmeye devam ediyor. PC'de yeni nesil grafikleri ilk kez tecrübe edeceğimiz oyunlardan biri olacak olan Crysis için yeni bir video yayınlandı. Video, DX 10 destekli gelecek Crysis'in DX 9'da da neler yapabileceğini göstermesi açısından çok önemli... Zira yapım, DX 9 desteğinde bile gerçekten güzel bir görüntü kalitesine sahip.

Crysis'i Multiplayer olarak oynarken neler yapabileceğimizi tüm görselliği ile anlatan video'da, "multiplay mod'da" yapabileceğimiz birkaç çarpıcı hareket de yer alıyor. 29.78 MBytes boyutundaki bu videoyu bilgisayarınıza indirip arşivlemek için buraya tıklamanız yeterli. Aynı videoyu buradan da seyredebilirsiniz... İyi seyirler.

izle

multiplayer oynanışa gerçekten bayıldım hit olacağı kesin

kaynak : merlininkazani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCb4uC -- 13 Mayıs 2007; 16:27:52 >

• izliyorum
  • dx9 olsa bile çok güzel
  • bir efsane doguyor gercekten insallah benim makinam kaldırır
  • çok süper dx10 bekliyoruz
  • bunu nerden buldunki sen bu video cikali 1 haftayi gecti zaten verilmisdi CRYSIS bölümünde bakarsan ayrica bu DX9 video degil DX10durbiraz gec kaldin haber vermek icin vede yanlis haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GFBurak -- 13 Mayıs 2007; 19:41:12 >
  • gerçek bi film gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

bunu nerden buldunki sen bu video cikali 1 haftayi gecti zaten verilmisdi CRYSIS bölümünde bakarsan ayrica bu DX9 video degil DX10durbiraz gec kaldin haber vermek icin vede yanlis haber

hayır dx9 heryerde dx9 olarak geçiyor karıştırmayın lütfen
  • Dostum o haberi Merlininkazanı'na ben girdim Dx 9'lu video o... Yanlış bilgi vermeyelim...
    quote:

Orjinalden alıntı: GFBurak

bunu nerden buldunki sen bu video cikali 1 haftayi gecti zaten verilmisdi CRYSIS bölümünde bakarsan ayrica bu DX9 video degil DX10durbiraz gec kaldin haber vermek icin vede yanlis haber
  • Konu açmadan önce forum da arama yapınız!

http://forum.donanimhaber.com/m_6512199/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.