Şimdi Ara

Crysis 4 [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
2.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

Eğer kız olsaydım, tereddütsüz vereceğim ilk kişi Sayko Çavuş olurdu.

Crysis 4 [PC ANA KONU]
  • (Kalbimi.)

• ilk iki oyun bence çok güzel olsada üçüncü oyun pek içine çekemedi, umarım bu sefer biraz daha güzel bir hikaye ile gelirler

• Crytek, çalışanlarının %15'ini işten çıkardığını ve Crysis 4'ün geliştirme sürecini durduklarını açıkladı.

Geliştiriciler Hunt: Showdown ve CYRENGINE üzerinde çalışıyor.

Crysis 4 [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Şubat 2025; 16:31:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdü

• R-10 kullanıcısına yanıt

İnanılmaz üzüldüm bu habere. Firmayı uzun süredir kötü yönetiyorlardı, kapattıkları Stüdyolardan belliydi bu durum. Hunt Showdown'ın ne getirisi var ki devam ettiriyorlar çok merak ediyorum. Günlük 17k oyuncu sayısı varmış Steam'de.. Bilmediğimiz bir şey var sanırım.Crysis 4 [PC ANA KONU]  Zamanında Warface vardı, onu da elden çıkarmışlardı. Cryengine desen Doğu Avrupa ülkelerinin oyunlarında anca kullanılıyor.

Hem firma hem de Engine için Game Changer olabilecek bir yapımdı Crysis 4. Umarım toparlarlar.

• Al işte…

Daha geçen gün (adeta içime doğmuş gibi) “kaç yıl olmuş konuya yazan yok bi’ yazayım” diyordum ki gelen habere bakın…

Crysis 4 [PC ANA KONU] 

@Humboldt

• Crytek'in ve Crytek yapımlarının hastası olarak son durum gerçekten üzdü. Biz yeni bir teaser, oyuniçi görüntü, veya bir ipucu vs. beklerken oyunun geliştirilme sürecinin durdurulması hayalkırıklığı.

Ellerinde muazzam bir oyun motoru ve nispeten iyi ilerlemiş bir origin hikayesi bulunurken bir şirketi bu kadar iyi idare edemeyip nasıl böyle bir karar alabildiler anlaması zor geliyor.

İşin garip yanı Hunt Showdown'ı geliştirerek yola devam edecek olmaları. Senin Hunt Showdown'la nasıl bir gelir kaynağın olabilir ki?

Çok güzel bir seriyi, defalarca hem kutulu, hem dijital, tüm sürümlerini aldığım, sahip olduğum bir hikayeyi bu hale getirmeleri gerçekten üzücü. Ne denilebilir bilmiyorum.

• Daha birkaç gün önce konuya girip oyunla alakalı son haberin 3 yıl önce geldiğini fark edince hem şaşırmıştım hem de içime bir kurt düşmüştü. Oyunun 2023 sonunda veya 2024'te çıkacağını tahmin edenler bile olmuş. Ne diyeyim, üzücü bir haber. Umarım en kısa zamanda toparlarlar ve oyunun yapımına devam ederler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.