Şimdi Ara

Crysis 3'ün bu sistemle kasması normal mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sistemim alttaki gibi ama az önce yüklediğim crysis 3 e 1.3 patch yaptım ama bütün ayarlar ultradayken hareket bile edemedim nerdeyse ama en düşüğe aldımda bile çok aşırı kastı nişan alamayacak kadar sizce bu sistemle kasması normal mi ?

Anakart: gigabyte z77 ds3h

Ekran Kartı: ati HD7950 dual x çift fan edition

Ram: 8 gb kingston hyper-x

İşlemci: intel i5 3570

HDD: 1 TB seagate

• Anormal
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Anormal

Dostum niye kasıyor peki yani patchle ilgili felan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boran31

quote:

Anormal

Dostum niye kasıyor peki yani patchle ilgili felan olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    Ya kasanın içinden kaynaklanan bir problem oluşmuştur,ya da patchte AMD'ye yönelik bir hata oluşmuş olabilir.Yeni patchi bekle ya da bak yeni driver gelmiş olabilir.
  • quote:

Ya kasanın içinden kaynaklanan bir problem oluşmuştur,ya da patchte AMD'ye yönelik bir hata oluşmuş olabilir.Yeni patchi bekle ya da bak yeni driver gelmiş olabilir.

dostum kasanın içi bu şekilhttps://img.donanimhaber.com/upfiles/1408529/ed745fd5-7c41-46ac-a121-8dc0a48f9f7e.JPG

bide elektrik gidip geldi 3 kere onunla ilgili bişe olabilir mi acaba ?
  • quote:

quote:

dostum kasanın içi bu şekilhttps://img.donanimhaber.com/upfiles/1408529/ed745fd5-7c41-46ac-a121-8dc0a48f9f7e.JPG

bide elektrik gidip geldi 3 kere onunla ilgili bişe olabilir mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Elektrik ne zaman 3 kere gidip geldi. PSU ya zarar vermiş olabilir. PSU da ekran kartını besleyemiyor. Kapatın dinlensin biraz. Sonra ekran kartınızı güncelleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Elektrik ne zaman 3 kere gidip geldi. PSU ya zarar vermiş olabilir. PSU da ekran kartını besleyemiyor. Kapatın dinlensin biraz. Sonra ekran kartınızı güncelleyin.

Alıntıları Göster
    Resimle anlaşılamayacak şeylerden olabilir.Diğer oyunlara bak onlarda da performans düşüşü varsa teknik bir arızadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royer

Resimle anlaşılamayacak şeylerden olabilir.Diğer oyunlara bak onlarda da performans düşüşü varsa teknik bir arızadır.

Alıntıları Göster
    Tüm ayarları en yükseğe aldıysan kasması normal.
    Farklı oyunlarda dene bakalım.

En düşükte bile kasıyor sa gpu kullanımda sorun vardır.
    -MSI Afterburner adlı programı indir-kur.
    -Programı aç.
    -Programın arayüzünde aşağıda settings var ona tıkla açılan pencerede monitoring sekmesine tıkla orada Active hardware monitoring graphs yazan yerin aşağısında gpu usage falan yazıyor gpu usage a tıkla sonra aşağıda show in on-screen display e tik at tamam de program açıkken oyuna gir ve bana oyunda gpu kullanımının % kaç olduğunu söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yagami Iori -- 21 Nisan 2013; 20:05:22 >

• Ekran kartının güncellemesini yaptın mı ? %40 a kadar performans sağladığı söyleniyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Ekran kartının güncellemesini yaptın mı ? %40 a kadar performans sağladığı söyleniyor .

evet dostum ekran kartımı güncelledim aşırı kasma geçti ama herşey full de şuan çok az çatışmalarda kasma var hafif donmalar felan o normal heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

Tüm ayarları en yükseğe aldıysan kasması normal.
    Farklı oyunlarda dene bakalım.

En düşükte bile kasıyor sa gpu kullanımda sorun vardır.
    -MSI Afterburner adlı programı indir-kur.
    -Programı aç.
    -Programın arayüzünde aşağıda settings var ona tıkla açılan pencerede monitoring sekmesine tıkla orada Active hardware monitoring graphs yazan yerin aşağısında gpu usage falan yazıyor gpu usage a tıkla sonra aşağıda show in on-screen display e tik at tamam de program açıkken oyuna gir ve bana oyunda gpu kullanımının % kaç olduğunu söyle.

dostum battlefield 3 ü ultra grafikte akıcı bi şekilde oynadım az öncede ekran kartını güncelleyince kasma geçti çok hafif kasmalar var çatışmalarda felan
  • quote:

quote:

Ekran kartının güncellemesini yaptın mı ? %40 a kadar performans sağladığı söyleniyor .

evet dostum ekran kartımı güncelledim aşırı kasma geçti ama herşey full de şuan çok az çatışmalarda kasma var hafif donmalar felan o normal heralde

Evet normal . Crytek işte . Oyunu kastırmak için ellerinden geleni yapmışlar . Amaç ekran kartı sattırmak

• quote:

quote:

quote:

Evet normal . Crytek işte . Oyunu kastırmak için ellerinden geleni yapmışlar . Amaç ekran kartı sattırmak

dostum bu adamın sisteminden daha iyi benim ki ama onda 0 kasma var bende çatışırken felan kasmalar oluyo nerde sorun var acabahttp://www.youtube.com/watch?v=Hvp3UStDJUg

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bu adamın sisteminden daha iyi benim ki ama onda 0 kasma var bende çatışırken felan kasmalar oluyo nerde sorun var acabahttp://www.youtube.com/watch?v=Hvp3UStDJUg

Belki overclock yapmıştır fakat 7950 de kasması çok garip . Oyun orjinal mi ? Korsansa ondan da kaynaklanabilir .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belki overclock yapmıştır fakat 7950 de kasması çok garip . Oyun orjinal mi ? Korsansa ondan da kaynaklanabilir .

evet orjinal değil ve bugün bi patch yaptım ondan da kaynaklanıyo olabilir ben en iyisi biraz bekliyim sağlam bi patch çıkarsa onla oynarım napim

• quote:

quote:

sistemine bakınca ultra ayarlarda bile rahat oynaman gerekiyor o bile normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

quote:

quote:

sistemine bakınca ultra ayarlarda bile rahat oynaman gerekiyor o bile normal değil

Alıntıları Göster
    Extreme ayarda 3Dmark11 testi yap sonuçları yaz buraya. Oradan belli olur sistemde sorun olup olmadığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

Extreme ayarda 3Dmark11 testi yap sonuçları yaz buraya. Oradan belli olur sistemde sorun olup olmadığı.

Alıntıları Göster
    Arkadaki programları kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wroclaw.

Arkadaki programları kapat.

Alıntıları Göster
    Crysis 3'ün Ultra Ayarlarda Kasmasından Daha Normal Bişey Olamaz GTX Titan SLI Bile Full HD Ultra 8x MSAA'da 35 FPS Alıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: llllxefsanexllll

Crysis 3'ün Ultra Ayarlarda Kasmasından Daha Normal Bişey Olamaz GTX Titan SLI Bile Full HD Ultra 8x MSAA'da 35 FPS Alıyordu.

Lafın gelişi öyle söyledim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.