Bildirim
Crysis 3'ün 7 Harikası: Bölüm 1 (Alt Yazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2. böülmünü ve diğer gelecek olan bölümlerin de altyazılarını heyecanla bekliyorum. Mutlaka yayınlayın :)
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
sunucu hızı o kadar yüksek ki sabit 3 megabit internet hızımla dahi izleyemedim.
güzel, sırf Türkçe dublaj olarak oynayabilmek için bekliyorum bu oyunu. crysis serisi bu bakımdan gönlümde daha çok yer etti -
Crysis 3, hediyesi ve %100 Türkçe desteğiyle ön siparişte
Fiyatı ise PC 110 TL,Xbox 360 180 TL,PS3 180 TL
Satın almak için TIKLAYINIZ -
Ya bende video kasıyor sizdede oluyormu
Seste sorun yok görüntü kasıyor. -
5 dk video'yu yarım 30 dakika'da anca izliyoruz süper -
ttnet yine bu oyun kampanya yapacak mı yada yaptımı bilmiyorum sırf bu oyun için ttnet kampanyası varsa ttnet te kalmaya razıyım. -
Gayet keyifli bir video olmuş. Ancak oyunun hikayesini hala tam olarak anlayamadım -
bende video bile kasıldı arkadaş.. ekran kartı işi bıraktı..
keşke nişan almayı bilen birine oynatsalarmış -
mükemmel ya -
Cry Engine 3 motoru gücünü gösteriyor abi şahane diyebilecek birşey yok şuanda... -
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Gayet keyifli bir video olmuş. Ancak oyunun hikayesini hala tam olarak anlayamadım
tam olarak anlaman için oynaman gerekicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kımyasal
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Gayet keyifli bir video olmuş. Ancak oyunun hikayesini hala tam olarak anlayamadım
tam olarak anlaman için oynaman gerekicek
İlk 2 oyunda anlaşılmadı mı -
allahtan arabayı itmek icin E ye basın yazmıyodu :D
her oyunda farklı maceralar ve hikaye var.espirimi yaptın onu anlamadım son oyundada 25 yıl ilerisini konu alıcaklar.hatta 2. oyun sonunda profhetmi ne zıkkımsa
daha yolun başındayız evlat dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Grafikler süper. Yalnız videoda donma var.
İlginç. adam 2 metre önündeki adamı öldürmek için yarım şarjör harcıyo ve hepsini adamın bacaklarını sıkıyo. Kafadan vurmayı bilmiyo bu adam. -
bence bu oyunun en büyük sorunlarındna birisi göstergelerinin aşırı kaba durması. bir crosshair var evlere şenlik. ammo low yazıyor ekranın tam ortasında koacaman. bunlar hevesi düşürüyor. fps oyunlarında mümkün olduğunda oyunun içinde hissetmek için göstergelerinde o oranda düşük olması lazım bence.ilk crysisi oynayanlar bilirler şöyle bi duruyorduk strateji geliştiriyorduk nerde hangi adam var diye sonra ona göre avlıyorduk. şu videoya bakın adam durmadı bile..
Benzer içerikler
- rainbow six siege x
- hikayeli oyunlar
- bomberman oyunu
- microsoft flight simulator 2024 sistem gereksinimleri
- assassin"s creed shadows çıkış tarihi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X