Şimdi Ara

CRYSİS 3 SETUP HATASI YARDIM LÜTFEN :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son dönemlerde açtığım oyunlarla ilgili başlıklardan beni tanımış olabilirsiniz :D Şimdi de crysis 3 kuramıyorum.

Kurulum yaparken : bana dosyayı D:\Games\Crysis3 ' e yükleyeceğini söylüyor , ınstall ' a basıyorum ,
    şöyle hata çıkıyor :http://k1307.hizliresim.com/1c/r/qp4vd.png

D:/Games/Crysis 3 diye dosya da kurdum fakat gene kabul etmedi.
    Yardım :(

• öncelikle merhaba bu sorun benim fıfa 2013 de başıma geldi bu sorunun çözümü şöle oyun partlarının dosyası olması lazım ınstaller ve altında bi dll olcak onu hatırlayamaım ınstallerle o dll yi nin 2 snini altıp sag tıklayıp kes ve sonra oyun partlarının oldugu dosyayı açın ve sag tıklayıp yapıştır deyip yükleme yapınız bu kesin çözümdür

Orijinalden alıntı: 06mk1910

öncelikle merhaba bu sorun benim fıfa 2013 de başıma geldi bu sorunun çözümü şöle oyun partlarının dosyası olması lazım ınstaller ve altında bi dll olcak onu hatırlayamaım ınstallerle o dll yi nin 2 snini altıp sag tıklayıp kes ve sonra oyun partlarının oldugu dosyayı açın ve sag tıklayıp yapıştır deyip yükleme yapınız bu kesin çözümdür

Cd yi masaustune aktarmıştım yanlışlıkla silmişim tekrar aktarayım deniyeceğim saol :)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.