Bildirim
Crysis 3 pc mi kaldırırmı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bence deneme kaldırabilir düşük ayarlarda ama deneme sistemini yükseltince full oynarsın :) -
eğer direct x 11 uyumlu bir ekran kartı yoksa oyun hiçbir şekilde çalışmaz bu akıllar da kalsın bence :) ben oyunu aldım taksitle playstore'dan normalden de ucuza geldi ama keşke türkiyedeki pcler kaldırsa şu oyunu da beraber oynayabilsek. bir kere gördüğüm türk'ü bir daha göremiyorum -
beni görebilirsin dostum her daim :D downloaddaşız galiba playstore styla :D -
Crysis 3 pc mi kaldırırmı ?
Pc im Crysis 3 ü kaldırırmı ?
Dostum Önce Başlığı Kaldır Aşağıya Yazdığım Baslık Daha Anlaşılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 13 Mart 2013; 21:42:20 > -
Ekran kartın low-medium oynatacak güçte. Benimkide öyle. Tam bilmiyorum seninki masaüstü kartlarından daha yüksek veya düşükte olabilir gücü.
Ben GT630M ile sniper ghost warrior 2'yi rahartça medium ayarlarda oynar iken. Bu oyunu oynayamıyorum gta iv'deki gibi frame düşüyor sürekli 30-10 arası değişiyor mediumda. lowda 35-15 arası değişiyor. v-snyc çalışmıyor. kasıyor.
Benden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünmüyorum. ısınmadanda. Bir iki oyunda var bu. Büyük ihtimalle yeni updateler gelince düzelir. Adam gibi sürüm ve updateleri çıkana kadar kurma derim. 15 fps aldığım eski bilgisayarımda crysis 2'de 30 fps almıştım 1.9 updatesi ile.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X