Şimdi Ara

Crysis 3 Oynayabilmek için Pc Donanım Ayarlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende mevcut olan bilgisayar ile Crysis 3 oyununu orta seviyede oynamak için sistemde değişiklikler yapmam gerekiyor.Bu halde oynatması mümkün değil. En uygun bütçeyle hangi donanımlarda değişiklik yapmalıyım.Sistem özellikleri aşağıda yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Crysis 3 Oynayabilmek için Pc Donanım Ayarlaması

• Bu sisteme yatirim yapma komple bastan sistem toplanmali boylece crysis3 u ful de acacak pc yaparsin. Bütçeni söyle yardimci olak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmC43 -- 21 Aralık 2012; 21:54:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan yeni bilgisayar için ayıracak bütçem yok,sadece minimum kalitede çalıştırsın yeter.Zaten bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Mesela dd2 ekran kartı almam gerekiyor hem uygun hemde yüksek performans önerileriniz nedir yada bu kart yeterlimidir hypermemory teknolojisi sayesinde vista ve windows 7 de ekran kartı belleği 2 gb tı aşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

Bu kart düşünülebilir veya HD6850 fakat işlemciye sağlam bir overclock ve güç kaynağının değişmesi gerekir.

• ekran kartı konusunda kesinlikle ikinci el bölümüne gidilmesi gerek.

ayrıca bütçe nedir hocam 2.kez soruluyor ama?
  • arkadaşlar bu sistem ile oynayabilirmiyim
    amd sempron 3,3 mhz
    nvidia geforce c6150 2 gb
    4 gb ddr3 ram 1333 mhz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir3421

arkadaşlar bu sistem ile oynayabilirmiyim
    amd sempron 3,3 mhz
    nvidia geforce c6150 2 gb
    4 gb ddr3 ram 1333 mhz

Sempron mu ? asla oynayamazsın.Acayip kasar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

Bu ekran kartı dd3 ama bendeki dd2 çalıştıracağına eminmisin?

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

ekran kartı konusunda kesinlikle ikinci el bölümüne gidilmesi gerek.

ayrıca bütçe nedir hocam 2.kez soruluyor ama?

Şimdi ayırabileceğim bütçe 200-250 tl civarı ustam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 23 Aralık 2012; 21:00:09 >

• ikinci el 6850 gider aslında ama hem darboğaz hem psu sorunu var.en temizi 5770 gibi duruyor.
  • İkinci el bölümünden 6850 ve bir güç kaynağı bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

ikinci el 6850 gider aslında ama hem darboğaz hem psu sorunu var.en temizi 5770 gibi duruyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ag67

İkinci el bölümünden 6850 ve bir güç kaynağı bakabilirsiniz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Ekran kartını 6850 alırsam güç kaynağım 350w yetersiz kalacak.500w power alsam geriye işlemci ve ram kalıyor.Anakart max 4gb ram kaldırıyor.1 gb daha eklerim.Son olarak anakartımın kaldıracağı en güçlü işlemci önermenizi rica ediyorum.

Power buhttp://www.vatanbilgisayar.com/xilence-sps-xp500%2812%29r3-xilence-xp500-500w-120mm-fan-psu-redwing-serisi-r3/productdetails.aspx?I_ID=44904 yadahttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-nrp-vc503-nrp-vc-serisi-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=42529 olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum.

Anakart: Foxconn g31mv/g31mv-k

• ultra 1080pde oynayacma diyorsan min 660ti ya da 7950 lazım. yanındada 3470 cpu, amd istersen fx 8350.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

ultra 1080pde oynayacma diyorsan min 660ti ya da 7950 lazım. yanındada 3470 cpu, amd istersen fx 8350.

7870'de açar gibi hocam ultra'da
  • digerleri kaldırırmı işlemci haric ve overclock yaparsam
  • quote:

ultra 1080pde oynayacma diyorsan min 660ti ya da 7950 lazım. yanındada 3470 cpu, amd istersen fx 8350.

Ben sadece minimum oynamak istiyorum bunu belirtmiştim.

quote:

digerleri kaldırırmı işlemci haric ve overclock yaparsam

Bir an konuyu sen açtın sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan58

quote:

quote:

ben açmadım kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Karl_marx

quote:

Orijinalden alıntı: umutcan58

quote:

quote:

ben açmadım kardeş

Alıntıları Göster
    Yorumunda "digerleri kaldırırmı işlemci haric ve overclock yaparsam " yazmışsında konuyu kendin açmışsın gibi.Biran karıştırdım senmi açtın yoksa benmi diye Neyse konu dağılmasın.Anakartımın kaldırabileceği hızlı işlemci önerirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 29 Aralık 2012; 23:20:32 >

• Orijinalden alıntı: umutcan58

ben açmadım kardeş

Yorumunda "digerleri kaldırırmı işlemci haric ve overclock yaparsam " yazmışsında konuyu kendin açmışsın gibi.Biran karıştırdım senmi açtın yoksa benmi diye Neyse konu dağılmasın.Anakartımın kaldırabileceği hızlı işlemci önerirmisiniz.

kardeş bence sen sistemi yenile sadece işlemci degiştirmekle bir şey olmaz eger işlemci tek diyiyorsansa E6700 öneririm
  • Dediğin doğru tek başına işlemci ne yapabilirki.Artık bir karar vermem gerekiyor.Önerin için teşekkür ederim demir3421
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.