Şimdi Ara

Crysis 3 mü yoksa Battlefield 4 mü almalıyım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Crysis 3'ü oynayıp bitirmiştim ancak utanarak söylüyorum ki oyunu crackliyerek oynamıştım.

Ben Crysis 3'ün yada Battlefield 4'ün multiplayerini oynamak için satın almayı düşünüyorum sizce hangisinin multiplayeri daha eğlenceli ?

Battlefield 4 (ön sipariş + 4 adet map hediye) 110TL D&R
    Crysis 3 (Hunter editon + %50 indirimde) 60TL D&R

Ben bir oyunda özgür kalmayı seviyorum gerek uçakla gerekse silahla arkadaşlarımla aynı arabaya binerek düşman avlamak istiyorum, sizce hangi oyunu almalıyım ?

• Cevap son paragrafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Cevap son paragrafta

O zaman sıradaki soru Battlefield 3 mü yoksa 4 mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

quote:

Cevap son paragrafta

Bu sorunun cevabi,Battlefield 5. Niye mi?
    Suan bf3 harika bir oyun,surusuyle oyuncu var. Ama bf4 cikinca bu adamlar bf3 u birakacak. Yine oynayacak server bulunur bolca ama bf4 u merak edeceksin,videolara bakacaksin. Bunu da alayim diyeceksin ama para..diyelim bf4 u de aldin. Commander modu eklenmis bf3 gibi gorunuyor simdilik. Hazir yeni konsollar geliyorken yeni bf cikarmis olalim havasinda yapilan bir oyun biraz. Ama bf5 gercek bir yeni nesil olacak. Hersey oturmus,super birsey olacak.
    He bekleyemessin buyuk ihtimal onu-ki kimse beklemez- bf3 daha iyi bir tercih olur,tabi premiumla.

• yok crysis

• quote:

quote:

quote:

Cevap son paragrafta

Suan bf3 harika bir oyun,surusuyle oyuncu var. Ama bf4 cikinca bu adamlar bf3 u birakacak. Yine oynayacak server bulunur bolca ama bf4 u merak edeceksin,videolara bakacaksin. Bunu da alayim diyeceksin ama para..diyelim bf4 u de aldin. Commander modu eklenmis bf3 gibi gorunuyor simdilik. Hazir yeni konsollar geliyorken yeni bf cikarmis olalim havasinda yapilan bir oyun biraz. Ama bf5 gercek bir yeni nesil olacak. Hersey oturmus,super birsey olacak.
    He bekleyemessin buyuk ihtimal onu-ki kimse beklemez- bf3 daha iyi bir tercih olur,tabi premiumla.

Haklısınız hocam... BF3 ile BF4 arasında pek fiyat farkı yok o yüzden BF4 daha cazip gelmişti. BF3'ü uygun fiyatlı nereden satın alabilirim ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap son paragrafta

Haklısınız hocam... BF3 ile BF4 arasında pek fiyat farkı yok o yüzden BF4 daha cazip gelmişti. BF3'ü uygun fiyatlı nereden satın alabilirim ?

İmzama bakabilirsin. Yok ben senden almam dersen,veya ttnetliysen playstoreda bf3 25tlydi galba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Mi 13 ultra alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • crysiste araba,özgürlük yok kankalarınla fazla vakit geçiremiyorsun seflerle bi dünya uğraş dur insan öldürürken bayağı zevkli çünkü çok üstünsün ama insanüstü oldumu farklı, bf senin için daha uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

crysiste araba,özgürlük yok kankalarınla fazla vakit geçiremiyorsun seflerle bi dünya uğraş dur insan öldürürken bayağı zevkli çünkü çok üstünsün ama insanüstü oldumu farklı, bf senin için daha uygun

Arma 3 alsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 18 Haziran 2013; 18:03:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: Apocalipso

crysiste araba,özgürlük yok kankalarınla fazla vakit geçiremiyorsun seflerle bi dünya uğraş dur insan öldürürken bayağı zevkli çünkü çok üstünsün ama insanüstü oldumu farklı, bf senin için daha uygun

Arma 3 alsın bence.

o arkadaşa kalmış birşey Battlefield kötü oyun yapmadı hiç

• Battlefield 4 tabiki
  • Bu ay oyuncu mause ve klavye alıcam. Birdaha ki aya gelsin BF3 :) Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.