Bildirim
Crysis 3 'mode not supported' Hatası!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hzrfnerkan
Crysis 3'ü açtığımda bu yazıyla karşılaşıyorum fakat arka planda sesler geliyor. Anlayan biri lütfen yardım etsin.
Hocam bu tür hatalardan kurtulmanın tek yolu, oyunun blackbox sürümünü indirip kurmaktır. Ne İlaca ne de başka bişeye gerek kalıyor...
Bu zamandan beri böyle? Ya da yeni mi kurdun oyunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 8 Mayıs 2015; 22:37:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha yeni kurdum bu akşam kurdum. Blacbox suruöu nedir bilgi verirseniz iyi olur. -
quote:
Daha yeni kurdum bu akşam kurdum. Blacbox suruöu nedir bilgi verirseniz iyi olur.
Şimdi şöyle, Oyunları normal sitelerden indirip kurunca çeşitli sorunlar çıkabiliyor. Ama blackbox repack diye bir site var. Bu adamlar nasıl yapıyorlarsa, oyun hem normalinden çok daha düşük boyutlu oluyor, hem de crack vs. gerek kalmıyor. Bu sebeple ben hangi oyun olursa olsun, blackbox sürümünü indirip kuruyorum. Sen de google'da ara, mutlaka bulursun.
Yardımın için teşekkürler -
quote:
Yardımın için teşekkürler
Rica ederim. Eğer bir yardımım dokunduysa...
Daha indiremedim tabi ama
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X