Şimdi Ara

Crysis 3 DXGI ERROR DEVICE REMOVED Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crysis 3'te 1-10 dakika içinde sürekli aynı hatayı alıyorum ve oyun kapanıyor: "DXGI ERROR DEVICE REMOVED". Türk forumlarından baktım ve bu konuyla ilgili bir tane açılmış konu yok ama yabancı forumlar bu hatayla yıkılıyor tabiri caizse... Bu hatayı bir tek ben mi alıyorum, yoksa aynı sorunu yaşayan var mı içinizde?

En azından şimdilik sorunun çözümünü değil de, bu sorunu yaşayan başka birisi ya da birileri var mı onları merak ediyorum :)

Evet, Crysis 3'te aynı hatayı alan başka birisi var mıdır acaba ve eğer mümkünse, çözümü de sunarsa elbet çok makbule geçecek :)

• vga da oc varmı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aemless

vga da oc varmı hocam?

Yok kardeşim, hiç bir OC yok.
  • En son yeni update gelmişti onu yaptıktan sonra oyunun içindeki directx ve netframework'ü kur.Son olarak ekran kartının markası ne bilmiyorum ama oto fan kontrol varsa fan hızını %35-40'a getir aksi taktirde kart ısınınca oyundan atma veya pc ye res atma ihtimali var.
  • İlginç bir şey var, işlemcimin diğer iki çekirdeğini de aktif edip dört çekirdek yaptığımda bu hatayı daha çok almaya başlıyorum ama fanlarım stok değil, bakır çubuklu güçlü ve özel fanlar ki, ne işlemci ve ne de ekran kartı sıcaklığı 40'ı geçmiyor! Kısacası sorun sıcaklıkla alakalı değil, ya Windows işletim sistemi ya da Crysis 3 yazılımından kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.
  • çok saçma anlamadım valla sorun yoksa bi format atmayı dene benimde ekran kartı sapıtmıştı boşta 70derece oluyodu fanı %60 a getiriyodum 68 dereceye falan düşüyodu format attım şimdi 30 35 derece civarı
  • Sorunun kaynağını buldum, sorun tamamen iki adet 4 GB Kingston PC 1600MHz ramleri manüel olarak 1600 MHz'ye ayarladığımda ortaya çıkıyor. Ramleri anakartın kendisine bıraktığımda 1300 MHz yapıyor ve hiç bir sıkıntı yaşanmıyor ama ben manüel olarak gerçek değerleri olan 1600 Mhz'ye ayarladığım da PC resmen sapıtıyor!!

Enteresan ama gerçek bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizbay1 -- 17 Mart 2013; 20:24:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu hata bende de var mağara gıbı bır yere gırdığımızde basladı öncesınde hıc yoktu başka yaşayan veya cozebılen varmı
  • aemless A kullanıcısına yanıt
    bu hata bendede var ekran kartında overclock yapınca oluyor sorunu bi türlü çözemedim yardım ederseniz sevirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit

bu hata bendede var ekran kartında overclock yapınca oluyor sorunu bi türlü çözemedim yardım ederseniz sevirim

Karta biraz daha voltaj ver hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.