Arkadaş kuzenim laptobuna Crysis 3 oyunu yükledik. Oyunu kurduk. Ancak DDI sürümünüz desteklemiyor hatası aldık. EKran Dirext11 destekli, ancak DDI sürümü 10.1 DDI sürümünü nasıl yükseltebilirim.. Lütfen cevap verin çokkk acill
bildiğim kadarı ile yükseltemezsin bugün bende yükledim ama oynayamadım aynı sorun yüzünden
yukselmez yeni ekran kartı alacan
quote:
Orijinalden alıntı: Escorion
yukselmez yeni ekran kartı alacan
hotfix ile olmaz mı
hayır...
bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: devilflame
bılıp bılmeden mesaj atıyorlar kardesım sen onları takma bende dizüstünde aynı sorunu yasadım ancak ekran kartı ozellıklerıne gır bılgısayarını guc tasarrufunda degılde yuksek performanslı gpu da calıstır ardından baslata ' dxdiag ' yaz ekran sekmesınden DDI 11 yazması lazım ben bu sekılde cozdum ve oynuyorum...
Hocam biraz daha detaylandırır mısın nerden yapıcaz tam olarak ?
Tamamen sallamış.Ekran kartı DirectX 11 veya 11.1 desteği vermiyorsa Adobe'nin CEO'su gelse bile yapamaz.
Ekran kartı en az Dx11 desteklemiyorsa açması mümkün değil.
ekran kartı felan alma bence bu oyun için çok pişman olursun crysis 2ye devam et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme