Şimdi Ara

crysis 3 alpha key konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
365
Cevap
2
Favori
11.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı.Halbuki ekran kartı directx 11 i destekliyor.Dün oynarken sorun yoktu ama multiplayer olarak bir servera girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum..

bir kaç kez daha deneyin giremezseniz origin üzerinden repair seçeneğini kullanının çözüm olabilir..
  • hala key isteyen arkadaşlar mümkünse oynayacak kişiler alsın 1 adet keyim var buyrun...

4R2A-Q836-3XLY-AQL8-BYZP
  • eyw kaptım :<
  • beyler biri de bizi görsün yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Çalışmayı durdurdu hatası vermeye başladı.Halbuki ekran kartı directx 11 i destekliyor.Dün oynarken sorun yoktu ama multiplayer olarak bir servera girdiğimde bazen bu hatayı alıyorum..

bir kaç kez daha deneyin giremezseniz origin üzerinden repair seçeneğini kullanının çözüm olabilir..

Yaptım ama bi işe yaramadı.Şöyle söylim.Oynarken bu sorun olmuyor.Mesela el bitti diyelim.Servera tekrar bağlandığımda oyuna girerken bu hatayı alıyorum.
  • oyun hala alpha testinde oldugu için bu tarz hataların olması normal bence umarım çıktıgında böyle olmaz..
  • lütfen fazla key varsa verin

bende crysis3 kurulu amakey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde fazladan key olan arkadaslardan pm bekliyorum, tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crysis 3 Alpha key isteyenler dediklerimi yapsın. Her account 'a 1 adet key veriliyor.

Aşağıdaki linke gidin. (Siteye öncelikle üye olun, site Almanca google translator kullanabilirsiniz.)
    http://gameserver.4players.de

Siteye üye olup giriş yaptıktan sonra, aşağıdaki linke tıklayın.
    http://gameserver.4players.de/crysis3-server-mieten.html

Açılan sayfada kırmızıyla yazan "Hier deinen kostenlosen Crysis 3 Alpha-Key abrufen" yere tıklayıp keynizi alın ve Origin üzerinden aktifleştirip oyunu indirin. Key çocuk koruması olduğundan dolayı Türkiye saatiyle sadece gece 00:00 ve sabah 07:00 saatlerinden veriliyor. 9.11.2012 tarihinde Alpha kullanıma kapatılacak, o yüzden acele edin.

• 1.1 update daha gelecek 2 gün sonra bitiyor alpha vay crytek vay...
  • hediye olarak Crysis 2 oyunu geldi.tabi yükledim oyunun sonuna geldim.son bölümde facebooktan crysisi beğendim ve şans eseri keyi aldım.
    crysis 2 nin üstüne künefe gibi geldi diyebilirim.

böyle iyiydik yahu ne updatesi
  • bari görseydik 1.1 ile neyi değiştirdiler.. very high de dökülüyordu sistemler yazılımdan doalyı.. birde serverlar çok ağırdı.. 1.1 ile ne yapmışlar görseydik bir.. Umarım bu oyuna verecekelri destek crysis 2 gibi olmaz... yoksa 60 dolar çöpe demektir.
  • geç oldu ama kapalı foruma biraz göz attım..

quote:

Post subject: Data Patch 1.3 - NOW LIVE! - A Closing Thank You!

Posted: 11 08, 2012 /08:30

Hey guys,

As a thanks to everyone taking part in the Closed Alpha we have decided to do a "special" data patch for the last day.

We have included a new loadout, containing a weapon new to Crysis 3.... the Predator Bow!

This is something we wanted to do as a big thank you and as it is not the regular method of data patching due to the size (extra assets, not just config data), there may be a few issues as we are using the data patch system for something it was never intended to do.

As such you may experience some issues when restarting your game to grab the patch, such as not being able to see any servers

If this happens, please wait in the menu's for a few minutes, then restart the game and try again. Hopefully this should now work, if not try another cycle of wait/restart. This is all due to the size of the patch (approximately 10x the size of a regular data patch).

Apologies for the extra steps needed for this patch, hopefully the Predator Bow (and a few extra surprises in the loadout) will make up for it for the final day of the Closed Alpha.

Enjoy

• crysis 3 alpha düzeldi.. eskisi kadar kasmıyor ve gp uusage fluctuaitonsları yok artık.. kartın verebileceğini alıyorum şu an SS ler aşağıda.. final oyunu daha iyi olacak.

bu arada predator bow ile mucizeler yarattım son gün heh, kesinlikle preorder hak ediyor.

Sol altta aşağıdan birinci used swap space ikinci ram kullanımı üçüncü cpu genel kullanım

• oyuna girilmiyor yahu
    kapandı mı

bu arada bowda biraz haksızlık olmuş, tekte öldürüyor.gelen geçen bow almış diğer silahları kimse seçmiyor.
    bow oyunada ayrı bir hava katmış ben beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

oyuna girilmiyor yahu
    kapandı mı

bu arada bowda biraz haksızlık olmuş, tekte öldürüyor.gelen geçen bow almış diğer silahları kimse seçmiyor.
    bow oyunada ayrı bir hava katmış ben beğendim

aynen öyle.. bende diyordum umarım bow da gelir deneriz diye.. kesin preorder edecem bu oyunu.. aralık ocak gibi acelesi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

crysis 3 alpha düzeldi.. eskisi kadar kasmıyor ve gp uusage fluctuaitonsları yok artık.. kartın verebileceğini alıyorum şu an SS ler aşağıda.. final oyunu daha iyi olacak.

bu arada predator bow ile mucizeler yarattım son gün heh, kesinlikle preorder hak ediyor.

Sol altta aşağıdan birinci used swap space ikinci ram kullanımı üçüncü cpu genel kullanım

predator bow ile maximum nanosuit açabildinmi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcanbaris -- 10 Kasım 2012; 14:31:31 >

• zaman zaman farklı şeyler mi denedi oyun. bi 25-30 fps arası oynarken. sonraki girmede 30-35 fln gibi değişiklikler oldu. anlamadım niye her girmemde farklı fps'yi.
  • @arcanbaris: hiç açamadım hiç bir zamanda açamayacam
    @canpii: serverlar çok sıkıntılı birde oyun sıkıntılı tabii ama ben high 1080p de son giridğimde çok rahat oynadım.. sen hangi ayarlardaydın ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.