Şimdi Ara

Crysis 2'yi TTNet'den alanlar [v1.2 PATCH ÇIKTI!!!][CROSSFIRE PARLAKLIK SORUNU DÜZELTİLDİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
1
Favori
26.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CRYTEK'den gelen güncel haberleri sayfanın başına eklenmiştir, bilgileri almak için takipte kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 31 Mart 2011; 14:15:00 >
  • Arkadaşlar önemli bir çözüm duyurusu yapmak istiyorum.
    ATI Crossfire bağlantısı kullanan arkadaşlarımızda parlaklık sorunu vardı, araştırdım ve geçiçi bir çözüm buldum.
    Lütfen ilk sayfadaki 12. soruna bakıp düzeltip oyunlarını oynayabilirler.
  • Crysis 2 Multiplayer konusunda sınıfta kaldı... Sitede bile LE versiyon accountumla login olmaya çalışırken sorun yaşıyorum....

Accountu sildim LE'de gitti sanırım ?
    Sonra aynı mailden tekrar account açmak istedim bu mail kullanılıyor dedi.
    İyi o zaman şifremi resetliyim dedim, şifre reset linki geliyor tıklıyorum, bu mail üzerinden account bulunmamaktadır diyor...

Single'ı bir daha oynarım sonra düzelene kadar rafa kaldırıcam.....
  • inuY kardes cok saol büsürü sorunum vardı sen sayende düzelttim cok saol artık packı beklıcez sanırım.

inuY kardes bide bende 2 tane crysis 2 var biri eletronic arts in ıcınde diyeri normal program files in icinde ben eletronic arts dakinden giriyorum diyerini silsem bisey olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelgelir58 -- 31 Mart 2011; 20:59:07 >
  • Selam arkadaşlar.Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.Oyuna giriyorum crytek in işareti filan cıkıyor sonra siyah ekran geliyor ilk girişten bahsediorum yani mouse imleci gözüküyor kalıyor öyle.Çözüm ne olabilir ? çok ugrastım yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelgelir58

inuY kardes cok saol büsürü sorunum vardı sen sayende düzelttim cok saol artık packı beklıcez sanırım.

inuY kardes bide bende 2 tane crysis 2 var biri eletronic arts in ıcınde diyeri normal program files in icinde ben eletronic arts dakinden giriyorum diyerini silsem bisey olurmu.

Silebilirsin, bir şey olmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Ulas.

Selam arkadaşlar.Sorunuma yardımcı olursanız sevinirim.Oyuna giriyorum crytek in işareti filan cıkıyor sonra siyah ekran geliyor ilk girişten bahsediorum yani mouse imleci gözüküyor kalıyor öyle.Çözüm ne olabilir ? çok ugrastım yapamadım

Yeniden yüklemeyi dene. Eğer olmazsa Driver'larını güncelle.

• Dediklerini yapmıştım zaten fakat olmadı.
  • Anti - hile için bi patch falan indirecek miyiz ? Hala adamlar hile kullanıyorda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuty34

Anti - hile için bi patch falan indirecek miyiz ? Hala adamlar hile kullanıyorda

Hayır, adamlar Server'lara yama yapmışlar, daha güncellemeler gelecek. Bu hafta çıkacak yama.
  • Multiplayer dogru dürüst oynuyamadım hiç.İnternet kopuyor hep nedir bunun cözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Multiplayer dogru dürüst oynuyamadım hiç.İnternet kopuyor hep nedir bunun cözümü?

oynama boşver sinirlerin alt üst olur oynıyanların %70'i korsan o korsan oynıyanlarında %80'i hile kullanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Multiplayer dogru dürüst oynuyamadım hiç.İnternet kopuyor hep nedir bunun cözümü?

oynama boşver sinirlerin alt üst olur oynıyanların %70'i korsan o korsan oynıyanlarında %80'i hile kullanıyor

Patch çıksın artık !
  • Hala multiye giremiyorum. Orjinal aldım ama elimde kaldı sanırım. Ya bağlantınız koptu diyor ya da ana makineyle bağlantı kurulamadı diyor. LAN bağlantısı da yok ki bağlantı kopmadan evde oynayalım. Bu sayfadaki çözümü de denedim hiç işe yaramıyor. siz nasıl giriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Anti - hile için bi patch falan indirecek miyiz ? Hala adamlar hile kullanıyorda

Hayır, adamlar Server'lara yama yapmışlar, daha güncellemeler gelecek. Bu hafta çıkacak yama.

hafta bitti yama falan gelmedi , konsolda oynayanlar ve steamdan satın alanlar yama geldiğini söylüyor fakat kutulu satın alanlara hiçbi ilgi göstermiyor adamlar . çok acayip bir durum . sen o kadar reklam yap oyunu sıf pc için geliştirdik de sonra kenara çekil etliye sütlüye karışma. daha önce de söyledim crytekin hiçbir oyununu satın almam artık bu son oldu .

• beyler level düşme gibi bi problemim var mesela 13 oluyorum ertesi gün 11 deyim bu bugmu yoksa benden kaynaklı birşeymi ????
  • Arkadaşlar bana bu oyunun hileleri lazım konsol felan açılmıyor niyeki? Multi oynamıyorum single takılıyorum.64 bit win7 için hiç hile bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar bana bu oyunun hileleri lazım konsol felan açılmıyor niyeki? Multi oynamıyorum single takılıyorum.64 bit win7 için hiç hile bulamadım.

Gülüyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencebay86

quote:

Orijinalden alıntı: 666

Arkadaşlar bana bu oyunun hileleri lazım konsol felan açılmıyor niyeki? Multi oynamıyorum single takılıyorum.64 bit win7 için hiç hile bulamadım.

Gülüyorum sadece

niye çok mu komik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

Crysis2 1.2 Patch

http://akamai.cdn.ea.com/eadownloads/u/f/eagames/crysis/patches/Crysis_2_final_1.2h2_Patch.exe

ilk mesaja eklermisiniz.

Eyvallah. Ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inuY -- 4 Nisan 2011; 23:13:28 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.