Bildirim
crysis 2 yi açamıyorum lütfen yardım :((
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oyun korsanmı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mecikis
oyun korsanmı?
Evet korsan_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lovely620
quote:
Orijinalden alıntı: mecikis
oyun korsanmı?
Evet korsan
ozaman acman bence zor neden dersen korsanı engellemek amcı ile internet aktivasyonu gerekiyor insaşallah halledersin_____________________________ -
Oyunu launcherden değil normal exeden açacaksın. Öbür türlü netten güncelleme falan indirir birde cracklıysa açmaz. Oyunun kurulu olduğu yerdeki exesininin kısayolunu at oyna. _____________________________ Başka yerde arama. Bak göğsümde izin var. -
Hayır olmuyor veya yapamadım cracktemi sorun var onu anlamış değilim başka fikri olan var mı?Oyunu açıyorum göz çıkıyor sonra program çalışmayı durdurdu diyor hata mesajıda gelmiyor nerde hata yaptım bilen var mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lovely620
Hayır olmuyor veya yapamadım cracktemi sorun var onu anlamış değilim başka fikri olan var mı?Oyunu açıyorum göz çıkıyor sonra program çalışmayı durdurdu diyor hata mesajıda gelmiyor nerde hata yaptım bilen var mı?
O zaman donanımla ilgili. Ekran kartının sürücüsünü falan güncelle directx güncelle._____________________________ Başka yerde arama. Bak göğsümde izin var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler