Bildirim
Crysis 2 Ultra düşük gpu kullanımı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up. -
dx11 ultra paket +higres texture pack+1.9 patch şeklinde oynuyorsan hepsini sona aldığında bayağı kasabilir (hd 5870 için konuşuyorum)
ekran kartın yetmiyor o yüzden cpu fazla geldiği için fazlası boşta kalıyorsen ultra ayarları seçtiğin anda normalde dx 9 çalışan oyuna dx 11 efektleri eklenmiş oluyor.
hd 5870 de dx 11 de biraz fazla performans kaybettiğinden yeterince iyi performans alamıyor olabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 10 Nisan 2012; 18:08:16 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
dx11 ultra paket +higres texture pack+1.9 patch şeklinde oynuyorsan hepsini sona aldığında bayağı kasabilir (hd 5870 için konuşuyorum)
ekran kartın yetmiyor o yüzden cpu fazla geldiği için fazlası boşta kalıyorsen ultra ayarları seçtiğin anda normalde dx 9 çalışan oyuna dx 11 efektleri eklenmiş oluyor.
hd 5870 de dx 11 de biraz fazla performans kaybettiğinden yeterince iyi performans alamıyor olabilirsin.
peki teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
peki teşekkür ederim :)
önemli değil yaw
napıyorsun ne ediyorsun keyifler nasıl
-
işlemciniz nedir muhtemelen darboğaz oluyor -
işlemci+monitör?? -
quote:
Orijinalden alıntı: antalyalı89
işlemciniz nedir muhtemelen darboğaz oluyor
amd x4 955 3.6 ghz -
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
işlemci+monitör??
sistemim tam olarak panelimde mevcut; B40-LEG-6B 40'' 3D LED TV 1920*1080 amd x4 955 Ultra'nın bir altı ekstremde 60-70 fps alırken ve fan hızı artıyorken ultraya alınca ne kart ısınıyor nede akıcı oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: deathrose6
quote:
işlemci+monitör??
sistemim tam olarak panelimde mevcut; B40-LEG-6B 40'' 3D LED TV 1920*1080 amd x4 955 Ultra'nın bir altı ekstremde 60-70 fps alırken ve fan hızı artıyorken ultraya alınca ne kart ısınıyor nede akıcı oluyor.
Ben driver problemi olduğunu düşünüyorum.Gpu kullanımı % kaçlarda geziyor oyunda bakabilir misiniz?Gpu kullanımı düşük ise sürücü oyunla optimasyon sağlayamadığını gösterir. -
Arka planda internet video açık olmasın amdnin klasik opt. sorunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
darboğaz yapacak bir işlemci değil başka bir sorun olmalı -
sana özel gpu kullanamama sorunu olmuş bazı oyunlar bazı sistemlerde faalesef yapar driver güncelle yada eski driverla dene olmadı oyunun patch i varsa indir -
quote:
sana özel gpu kullanamama sorunu olmuş bazı oyunlar bazı sistemlerde faalesef yapar driver güncelle yada eski driverla dene olmadı oyunun patch i varsa indir
bende anlayamadım ne yazıkki en son güncelleme ve driver yüklü şöyle bir sorun var gpu kullanımı %98 gözüküyor ama kart ısınmıyor ve fanlar hızlı çalışmıyor ısı oluşmadığı için ama eksterme aldığım zaman gayetde düzgün çalışıyor 60-70(ekstre)m fpsden bir anda 10-15(ultra) düşmesi bana saçma geldi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fallen1
Arka planda internet video açık olmasın amdnin klasik opt. sorunları
bilgisayarımda internet yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X