Şimdi Ara

Crysis 2 Ultra düşük gpu kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hd5870 pcs+ ekran kartım var ekstremde oynarken kart uçuyor fakat ultraya aldığım zaman kasmalar düşük gpu kullanımı söz konusu Vynsc kapadım ve açtım düzelmedi. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

• up.
  • dx11 ultra paket +higres texture pack+1.9 patch şeklinde oynuyorsan hepsini sona aldığında bayağı kasabilir (hd 5870 için konuşuyorum)
    ekran kartın yetmiyor o yüzden cpu fazla geldiği için fazlası boşta kalıyor sen ultra ayarları seçtiğin anda normalde dx 9 çalışan oyuna dx 11 efektleri eklenmiş oluyor.
    hd 5870 de dx 11 de biraz fazla performans kaybettiğinden yeterince iyi performans alamıyor olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 10 Nisan 2012; 18:08:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

dx11 ultra paket +higres texture pack+1.9 patch şeklinde oynuyorsan hepsini sona aldığında bayağı kasabilir (hd 5870 için konuşuyorum)
    ekran kartın yetmiyor o yüzden cpu fazla geldiği için fazlası boşta kalıyor sen ultra ayarları seçtiğin anda normalde dx 9 çalışan oyuna dx 11 efektleri eklenmiş oluyor.
    hd 5870 de dx 11 de biraz fazla performans kaybettiğinden yeterince iyi performans alamıyor olabilirsin.

peki teşekkür ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

dx11 ultra paket +higres texture pack+1.9 patch şeklinde oynuyorsan hepsini sona aldığında bayağı kasabilir (hd 5870 için konuşuyorum)

peki teşekkür ederim :)

önemli değil yaw
    napıyorsun ne ediyorsun keyifler nasıl

• işlemciniz nedir muhtemelen darboğaz oluyor
  • işlemci+monitör??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GPU Kullanımı Düşük
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyalı89

işlemciniz nedir muhtemelen darboğaz oluyor

amd x4 955 3.6 ghz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

işlemci+monitör??

sistemim tam olarak panelimde mevcut; B40-LEG-6B 40'' 3D LED TV 1920*1080 amd x4 955 Ultra'nın bir altı ekstremde 60-70 fps alırken ve fan hızı artıyorken ultraya alınca ne kart ısınıyor nede akıcı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathrose6

quote:

işlemci+monitör??

sistemim tam olarak panelimde mevcut; B40-LEG-6B 40'' 3D LED TV 1920*1080 amd x4 955 Ultra'nın bir altı ekstremde 60-70 fps alırken ve fan hızı artıyorken ultraya alınca ne kart ısınıyor nede akıcı oluyor.

Ben driver problemi olduğunu düşünüyorum.Gpu kullanımı % kaçlarda geziyor oyunda bakabilir misiniz?Gpu kullanımı düşük ise sürücü oyunla optimasyon sağlayamadığını gösterir.
  • Arka planda internet video açık olmasın amdnin klasik opt. sorunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darboğaz yapacak bir işlemci değil başka bir sorun olmalı
  • sana özel gpu kullanamama sorunu olmuş bazı oyunlar bazı sistemlerde faalesef yapar driver güncelle yada eski driverla dene olmadı oyunun patch i varsa indir
  • quote:

sana özel gpu kullanamama sorunu olmuş bazı oyunlar bazı sistemlerde faalesef yapar driver güncelle yada eski driverla dene olmadı oyunun patch i varsa indir

bende anlayamadım ne yazıkki en son güncelleme ve driver yüklü şöyle bir sorun var gpu kullanımı %98 gözüküyor ama kart ısınmıyor ve fanlar hızlı çalışmıyor ısı oluşmadığı için ama eksterme aldığım zaman gayetde düzgün çalışıyor 60-70(ekstre)m fpsden bir anda 10-15(ultra) düşmesi bana saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallen1

Arka planda internet video açık olmasın amdnin klasik opt. sorunları

bilgisayarımda internet yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.