Şimdi Ara

CrySis 2-Maximum Edition Nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az once steamden crysis 2 maximum edition aldim.crysis 2 yi anladim da maximum edition nedir acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Crysis 1 - Crysis Warhead ve Crysis 2 sahibi oldun demek yani 1 oyunda 3 oyun gibi bir şey
  • yok yavvvv.he he tesekkurler o zaman 1 tasta 3 kus vurdum.yeh yeh.bunun icin 1 kutu torpil atacagim yeh yeh (ciddiyim)

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

Crysis 1 - Crysis Warhead ve Crysis 2 sahibi oldun demek yani 1 oyunda 3 oyun gibi bir şey

Ben de zamanında almıştım ME'ı ama diğer oyunlar gelmedi. Sanırım bilgi yanlış.

• dogru diyorsun galiba kutuphanede sadece crysis 2 var neyse onemli degil

• Konuya açıklık getireyim.Crysis 2 zamanında steamden kaldırılmıştı daha sonra maximum edition adı altında geri getirdiler özelliği ise grafik ayarları yüksekten başlıyor,extreme ultra diye gidiyor.Bende zamanında almıştım grafikleri düşüremediğim için 30 FPS de bitirmiştim ey gidi günler.

• LA-TUNE L kullanıcısına yanıt
    Kardeş hortlatacak konumu yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Kardeş hortlatacak konumu yoktu

Crysis serisini baştan sona bitirmek istiyorum. Crysis ve Crysis Warhead bitirdim.

Crysis 2'ye gelince tam olarak anlayamadım, onun için bu konuyu tekrar hortlatmak istiyorum.

Crysis 2 ile Crysis 2 Maximum Edition arasında ne fark nedir? Bunda da Crysis ve Warhead gibi farklı bir macera var mı?

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt

Farklı bir macera yok tamamen aynı. Arkadaşın dediği gibi grafik ayarlarında bir farklılık mevcuttu diye hatırlıyorum. Ey gidi 2016.

• Yani Crysis 2'de bulunmayan daha yüksek grafik ayarları mı var? Yani Crysis 2 Maximum Edition en yüksek grafik ayarlarına getirdiğimizde normal Crysis 2'den daha kaliteli grafikle mi oynamış oluruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Yani Crysis 2'de bulunmayan daha yüksek grafik ayarları mı var? Yani Crysis 2 Maximum Edition en yüksek grafik ayarlarına getirdiğimizde normal Crysis 2'den daha kaliteli grafikle mi oynamış oluruz?

yukardkaı arkadas dalga geçmiş bence,oyunla birlikte ek paket-içerik vs verıyolardır muhtemelen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki siz haklısınız ek paket vs olabilir ama o arkadaş neden dalga geçsin, dalga geçecek bir şey yok ki? Aradan 5 sene geçmiş, hatırladığını yazmış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.