Şimdi Ara

Crysis 2'de surekli olusan hata

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bende daha once normal Cdli versiyonu vardi bayagi bir oynayip satmistim, gecen birisi indirilebilir versiyonunu inanilmaz ucuza satiyordu (xbox alinca burda artik yaninda cerez diye vermeye basladilar bunu ve forza 3'u), dayanamadim tekrar aldim.

Daha once hicbir problemle karsilasmamistim, baska oyunlarda da ayni sekilde hem Cdli hem indirilebilir oyunlarda.

Ama bunu oynarken, bi sure sonra sesler bozuluyor, bi ara hatta sessiz oynadim resmen, yarim saatte bir ekran donup kaliyor, Xbox'i da kitliyor acma/kapama dugmesinden resetlemek gerekiyor, bu basima 2-3 kere geldikten sonra dedim indirirken bi problem mi oldu acaba simdi cikiyor ortaya, silip tekrar yukledim 1 saat seslere de bisey olmadan gitti sonra yine dondu kaldi.

Bu neden oluyor, bilen varsa rica ediyorum beni de aydinlatsin.

Oyun 5.6 GB, daha once ps3'e BF3 indirirken (13GB) surekli hata veriyordu, sonra kablo ile indirip saglikli bir dosyaya sahip olmak gerektigini ogrendim, bilirsiniz PS3'te indirip bir de kurmak felan gerekiyor, ama benim Crysis2 Xbox icin ve 5.6 GB'ii da 20-30 dk icinde sorunsuz indirdi, merak etmiyor da degilim acaba kablo ile indirsem bi farklilik olur mu diye, simdiye kadar indirdigim hic bir Xbox oyununda problem olmamisti ama (en buyugu 1.8 GB)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stubborn -- 18 Nisan 2012; 15:57:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 garip bir hata
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.