Şimdi Ara

Crysis 2 3D sorusu BİR ŞEY ANLAMADIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. HD6850 ekran kartı, aoc f22s+ ve karton bir 3d gözlükle crysis2 yi 3d oynamak için ne yapmam lazım? 3D ayarlarını açıyorum, yanyana yapıyorum, görüntü ikitane oluyor, diğerlerinde aralarında yarım santim olan iki görüntü oluşuyor. İlla ki nVidia mı lazım ya!! Forumlarda araştırdım vs ama millet saçmalıyor. Birisi cevaplasın lütfen. Dene dene, gözlüğü tak çıkar kırmızı mavi görmeye başladım .

• quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyTR

Stereoscopic 3D kullanıyor. Bu 3D için nelergerekli araştırabilirsin.

3d tv deilmi bildigim kadarı ile ? zaten kendi 3 d yayını var oyunun tak gözlugu sonra gelsin mermiler

Not: ben çulsuzum benim hiç 3d tv veya 3d vsionum olmadı o yuzden sadece mantık olark şeyler soyluyorum biri bana 3d tv hediye edebilirmi
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin
  • PS3 kullanıcısı isen 3DTV yeter. PC için Nvidia 3D Vision destekli bir ekran kartı + 3D Vision Ready 120 Hz (monitörde bu önemli dikkat) Monitör + 3D Vision Kit. + Stereoscopic 3D ile hazırlanmış fim, oyun, vidyo vs...

Edit:

quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

3d tv deilmi bildigim kadarı ile ? zaten kendi 3 d yayını var oyunun tak gözlugu sonra gelsin mermiler

Not: ben çulsuzum benim hiç 3d tv veya 3d vsionum olmadı o yuzden sadece mantık olark şeyler soyluyorum biri bana 3d tv hediye edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bat-333 -- 10 Eylül 2011; 8:59:45 >

• quote:

PS3 kullanıcısı isen 3DTV yeter. PC için Nvidia 3D Vision destekli bir ekran kartı + 3D Vision Ready 120 Hz (monitörde bu önemli dikkat) Monitör + 3D Vision Kit. + Stereoscopic 3D ile hazırlanmış fim, oyun, vidyo vs...

Edit:

quote:

quote:

oyun açıldıgı zaman zaten ayarlardan kendi 3d yayını yokmu illa o nvida programına paramı vermemiz gerek ( 3d tv miz var ise ) ?
    AMD Ryzen 5800x3D/NZXTX63/Asrock B550 Phantom Gaming ITX ac/Nvidia RTX 4080 FE/Kingstone A2000 1 TB m.2 Nvme/G.Skill32GB 3600mhz cl16/CM NR200P /Corsair SF750P/IIyama 34" 144Hz 3440x1440/HyperX Cloud2 Wireless/GK64XS Custom Board Klavye+Gateron Yellow lubed+PBT Keycaps/Logitech g502 Wireless/Iphone 11 Siyah/ Sony Alpha 7R2+Sony 50mm F1.8 FE+Tokina 70-200 f4 FD/Macbook Air 2015/
    Kediciklerim icin instagram : Buraya Tiklayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fraps Hakkında Tuhaf Bir Soru
    13 yıl önce açıldı
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

PS3 kullanıcısı isen 3DTV yeter. PC için Nvidia 3D Vision destekli bir ekran kartı + 3D Vision Ready 120 Hz (monitörde bu önemli dikkat) Monitör + 3D Vision Kit. + Stereoscopic 3D ile hazırlanmış fim, oyun, vidyo vs...

Edit:

quote:

quote:

oyun açıldıgı zaman zaten ayarlardan kendi 3d yayını yokmu illa o nvida programına paramı vermemiz gerek ( 3d tv miz var ise ) ?

3D TV ile PC arasında işler nasıl işler bir bilgim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.