Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daft Punk

Selamlar,

Konuyu takip etsemde yazmıyordum.

Ethereum'u 3 kez 1 ağustos sürecinde 180 den girip 230 dan bozmuştum.

Şuan 180 den girdim ve 310 dolar.

Beklenti nedir nereye kadar gider net bir fikrim yok ama elde tutuyorum hala Ethereumları.

Mining bildiğimiz hardcore durumda Dag oldukça zorlaştı.

Seneye Pow dan Pos'a geçeceği söylentileri var.

Piyasada bulunan RX serisi kartlar son Dag' a gelince kayda değer kazım gücü kaybediyor.

Gtx serileri kaybetmiyor fakat o gücü karşılayacak yeterli GTX kart yok ve Nvidia bununla başa çıkamaz kısa sürede.Ayrıca kartların değeri kazancına göre şekillenince kar madenciler yerine aracılara ve satanlara gidiyor.Rx kartların bitmesini bekleyecekler ve Pos sisteme geçeceklerini düşünüyorum.Dünya genelinde mining %70 oranında Rx ler ile yapılıyor diye tahmin ediyorum.

Bu durumda sanki ether 500 üstü doları sonbaharda görebilir diye düşünüyorum.

"Yatırım tavsiyesi değildir."

Casper developmenti hala çok genç Ethereum Metropolise bile daha var yani PoS geçişi o kadar hızlı olmaz ancak Ethereum sonbaharda 500 doları hiçbirşey değişmedende görebilir çünkü yazın piyasa summer-holedaydı şimdi yavaş yavaş toparlıyor yaz bitmeye başladımı eylül ayında iyice toparlar mesela ve para akışı hızlanır market cap hızla büyümeye devam eder ama flash crashlarda yaşanmaz değil. Ama aynı zamanda para akışı sadece Ethereuma değil ETH 500 dolar olcak Neo veya GAS mesela oranlarsak çok daha fazla kazandırcak büyük ihtimalle Stratis falanda öyle yani çoğu coin kazandırcak

Dediğin tarihlerde ripple ne olur sence

Ripple hiç bakmıyorum bile yok gibi takılıyorum takmıyorum onu umrumdada değil aslada almam 1 doları bile geçemiyecek bir coine maksimum 5 kat potansiyeli olan bir coine niye yatırım yapıyım neo gibi bir coinden 10 kat alabilcekken gas gibi bir coinden 20 kat alabilecekken en az

EDIT: Crypto dünyasındada insanların %70'ı Rippledan nefret ediyor bu arada sadece 3-4 ay önceki büyük yükselişinde ilgi duydular ilk yükselişiydi bilmiyorlardı ama banka köpeği bir coin olduğunu öğrenince sattılar coinin değerinin batmasına sebep oldu.

Kanser gibi coin arkadaş nerden bulaştık anlamadım

Maliyetini kurtarsın direk satıcam cidden bıktım

Ripple işte başta büyük hype ile yükseldi 1 ayda falan kendini baya katladı iyi rally yaptı ama şimdi yavaş yavaş kanıyor Ethereumda mesela 10 milyarın altındayken Ripple ile arasında fark yoktu Bitcoinden tut Ethereum hepsi koşmaya devam etti Ripple geri geri yürüdü.

• BTC düşüyor düşüyor benim kazançlarda eriyor güne 400 tl zararla uyandım dün satmamakla hata mı ettim göreceğiz. 100$ lik bir düşüş gerçi toparlayabilir buradan karımı tekrar kazanınca satarım zaten yeterince kazandım eldeki bulgurdan olmak istemiyorum.

alıp tutuncada böyle oluyor işte at-sat daha az kazandırıyor ama hep tlde kaldığım için bu tip düşüşlerden etkilenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

BTC düşüyor düşüyor benim kazançlarda eriyor güne 400 tl zararla uyandım dün satmamakla hata mı ettim göreceğiz. 100$ lik bir düşüş gerçi toparlayabilir buradan karımı tekrar kazanınca satarım zaten yeterince kazandım eldeki bulgurdan olmak istemiyorum.

alıp tutuncada böyle oluyor işte at-sat daha az kazandırıyor ama hep tlde kaldığım için bu tip düşüşlerden etkilenmiyorum

Kardeşim bana şunu açıkla üstte birdaha yazarsam ne olayım yazdın daha hala niye yazıyorsun onursuz musun ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

BTC düşüyor düşüyor benim kazançlarda eriyor güne 400 tl zararla uyandım dün satmamakla hata mı ettim göreceğiz. 100$ lik bir düşüş gerçi toparlayabilir buradan karımı tekrar kazanınca satarım zaten yeterince kazandım eldeki bulgurdan olmak istemiyorum.

Kardeşim bana şunu açıkla üstte birdaha yazarsam ne olayım yazdın daha hala niye yazıyorsun onursuz musun ?

istemediğim yerde durmam bitti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Beklenti nedir nereye kadar gider net bir fikrim yok ama elde tutuyorum hala Ethereumları.

Piyasada bulunan RX serisi kartlar son Dag' a gelince kayda değer kazım gücü kaybediyor.

Gtx serileri kaybetmiyor fakat o gücü karşılayacak yeterli GTX kart yok ve Nvidia bununla başa çıkamaz kısa sürede.Ayrıca kartların değeri kazancına göre şekillenince kar madenciler yerine aracılara ve satanlara gidiyor.Rx kartların bitmesini bekleyecekler ve Pos sisteme geçeceklerini düşünüyorum.Dünya genelinde mining %70 oranında Rx ler ile yapılıyor diye tahmin ediyorum.

Casper developmenti hala çok genç Ethereum Metropolise bile daha var yani PoS geçişi o kadar hızlı olmaz ancak Ethereum sonbaharda 500 doları hiçbirşey değişmedende görebilir çünkü yazın piyasa summer-holedaydı şimdi yavaş yavaş toparlıyor yaz bitmeye başladımı eylül ayında iyice toparlar mesela ve para akışı hızlanır market cap hızla büyümeye devam eder ama flash crashlarda yaşanmaz değil. Ama aynı zamanda para akışı sadece Ethereuma değil ETH 500 dolar olcak Neo veya GAS mesela oranlarsak çok daha fazla kazandırcak büyük ihtimalle Stratis falanda öyle yani çoğu coin kazandırcak

Ripple hiç bakmıyorum bile yok gibi takılıyorum takmıyorum onu umrumdada değil aslada almam 1 doları bile geçemiyecek bir coine maksimum 5 kat potansiyeli olan bir coine niye yatırım yapıyım neo gibi bir coinden 10 kat alabilcekken gas gibi bir coinden 20 kat alabilecekken en az

EDIT: Crypto dünyasındada insanların %70'ı Rippledan nefret ediyor bu arada sadece 3-4 ay önceki büyük yükselişinde ilgi duydular ilk yükselişiydi bilmiyorlardı ama banka köpeği bir coin olduğunu öğrenince sattılar coinin değerinin batmasına sebep oldu.

Ripple işte başta büyük hype ile yükseldi 1 ayda falan kendini baya katladı iyi rally yaptı ama şimdi yavaş yavaş kanıyor Ethereumda mesela 10 milyarın altındayken Ripple ile arasında fark yoktu Bitcoinden tut Ethereum hepsi koşmaya devam etti Ripple geri geri yürüdü.

Önceki sayfalarda bir arkadaşa cevap olarak ripplenin yılsonu minimum 1 dolar olcağını felan yazmışdınız. Yanıldınmı yoksa kaçırdığım birşeymi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Önceki sayfalarda bir arkadaşa cevap olarak ripplenin yılsonu minimum 1 dolar olcağını felan yazmışdınız. Yanıldınmı yoksa kaçırdığım birşeymi var

Olabilir yüksek ihtimalle üsttede dedim 1 dolar olur üstünü geçemez diye yani katlanma potansiyeli az market capi hakettiği seviyelerde arzı çok fazla ve arzın 3 te 1i markette bile değil daha

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

• Kardeşim şu neo için Wallet linki atabilir misin sana zahmet

• quote:

Orijinalden alıntı: baro007

Kardeşim şu neo için Wallet linki atabilir misin sana zahmet

• Bitcoinin son durumu hakkında birkaç bilgilendirici şeyler yazar mısın? segwit kilitlenmesi felan filan, önümüzdeki günlerde dikkat edilmesi gereken tarihler felan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: NDT Man

Bitcoinin son durumu hakkında birkaç bilgilendirici şeyler yazar mısın? segwit kilitlenmesi felan filan, önümüzdeki günlerde dikkat edilmesi gereken tarihler felan işte

İşte 2 hafta içinde falan SegWit kitlendi bloklarda daha çok ödeme barındırabileceğiz kasım ayı gibide mi ne bütün olay bitiyor yavaştan ama bir fork daha geliyor sanırsam hard bitcoin cash gibi.
  • Dash için yeni bir asic miner var Antminer D3. Mevcut durumda 1 ay olmadan ROI yapacak güçte ancak toptancılar almışlar cihazı 2700$'dan, 9000$'dan satıyorlar. Bence bir anda oluşacak zorluk patlamasıyla buna 9k verenler pek iyi kazanç elde edemeyecekler.

Benim sormak istediğim bu tip çok güçlü bir cihaz Dash'in değerini etkiler mi yani bir kaç ay içinde bir yükseliş ya da düşüş görürmüyüz. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freakk

Dash için yeni bir asic miner var Antminer D3. Mevcut durumda 1 ay olmadan ROI yapacak güçte ancak toptancılar almışlar cihazı 2700$'dan, 9000$'dan satıyorlar. Bence bir anda oluşacak zorluk patlamasıyla buna 9k verenler pek iyi kazanç elde edemeyecekler.

Benim sormak istediğim bu tip çok güçlü bir cihaz Dash'in değerini etkiler mi yani bir kaç ay içinde bir yükseliş ya da düşüş görürmüyüz. Tecrübeli arkadaşlardan yorum alalım.

Dash ile ilgili birşey bilmiyorum ancak bitcoinin tek ekran kartıyla kazıldığı dönemleri hatırlıyorum. Roi süresi arttiginda ve cihazlar satildiginda, herkes tarafından kullanıldığında fiyatı düşecektir 2.elden satilan cihazlar ucuzdan toplanacak sonra tekrar yükselecektir ve geri satılacaktır. Genelde böyle olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 9 Ağustos 2017; 22:7:55 >

• NEO akıyo maşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcan1245

NEO akıyo maşallah :)

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

Asıl olay NeoGas'da NEO neymiş 2 saatte 1 bitcoini 2 bitcoin yaptım süper uçtu valla baya eğlendirtti

https://coinmarketcap.com/assets/gas/

market capi falanda hala aşırı küçük 10-20 kat potansiyeli var çok kısa bir sürede aslında bittrex gibi biryere eklense direk uçar alcaklar alsın bence

• Paribu'dan BTC al sat yaparken komisyon kesiyor mu?

Al sat emri vere vere ya btc azaldı ya da bir yerde yanlış yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Paribu'dan BTC al sat yaparken komisyon kesiyor mu?

Al sat emri vere vere ya btc azaldı ya da bir yerde yanlış yaptım

Az birşey kesiyor olması lazım 5-10 tllik farklarla al sat yaparak kar edilmiyor bu yüzden
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    126 TL vardı. 119 TL kalmış şaşırdım. Bana göre değil bu btc
  • bu NEO yu walleta yollamak istiyorum 5-6 saattir gitmedi hep böylemi?
  • Mikuru teşekkekkürler bu arada cevap için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baro007

bu NEO yu walleta yollamak istiyorum 5-6 saattir gitmedi hep böylemi?

Gitmiştirde senin wallet senkronize olmamıştır
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.