Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genso

Şu an 6.64 dolar kaldı

hocam ben 10$ iken 500 tl'lik aldıydım , hesaplamak istemiyorum kaça düştü diye
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Küçük bir itirafta bulunuyumu sana

Evlat olsan sevilmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Evlat olsan sevilmezsin

kaç para kaybettin bence onu itiraf et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Evlat olsan sevilmezsin

kaç para kaybettin bence onu itiraf et.

Evet her konuda bir gereksiz vardır tahmin edin bizim konumuzda da kim

Kendi çapında eğlen sen o beynini fazla zorlama

Edit: bu arada 2 haftan hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E16C2B75 -- 12 Temmuz 2017; 7:33:44 >

• dün yüksekten sattığım için şuan tekrar girersem btcye 300 lira kardayım tamamen sezgilerim ile hareket ediyorum.

grafiğe bakıyorum ve şöyle olacak diyorum. bu şekilde zararda değilim kardayım.

borsa da esiyorum ama aşk hayatım çok kötü..
  • Trollük başta iyi hoş eğlenceli de dozunu kaçırdın mı bir şeye benzemiyor be dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Trollük başta iyi hoş eğlenceli de dozunu kaçırdın mı bir şeye benzemiyor be dostum :(

Yani bu arkadaşın (2 yukardaki malum eleman) reel hayatı baya dipte geçiyor gibi

Baksana adam üşünmeden gelip kripto formunda trollük yapıyor ne denirki buna üstelik elemanın yaşı büyük bide o daha da kötü yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E16C2B75 -- 12 Temmuz 2017; 12:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurs59

Trollük başta iyi hoş eğlenceli de dozunu kaçırdın mı bir şeye benzemiyor be dostum :(

Yani bu arkadaşın (2 yukardaki malum eleman) reel hayatı baya dipte geçiyor gibi

Baksana adam üşünmeden gelip kripto formunda trollük yapıyor ne denirki buna üstelik elemanın yaşı büyük bide o daha da kötü yani

Yaş herşey demek değilmiş demek ki

• Yukselis basladi ama o tablolarin en az 3 gun yesilde kalmasi lazim ki biraz toparlasin

btc borsası böyle işler. Yoksa fonlar nasıl para kazancak hocam. :)

2018de 3000 dolar bandını aşacağını tahmin ediyorum bende. 2017 sonuna kadar dalgalanmalar bu şekilde ilerleyecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strat %40 artmış. Çok iyi al sat fırsatları geldi geçti hatta hala devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Strat %40 artmış. Çok iyi al sat fırsatları geldi geçti hatta hala devam ediyor.

Programcılar bugün biraz fazla çalıştı ondandır. Büyük ihtimal önce 100lere kadar hiçbirşey eklemeyip düşsün diye beklediler sonrasında güncellemeleri yaptılar.
    GitHub
    stratisproject/Breeze
    https://github.com/stratisproject/Breeze

Az önce şöyle bi video buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 13 Temmuz 2017; 7:50:18 >

• 8500 den alım emri işlendi 8800 den çıkış emri girdim oda bir iki güne satılır 200 lira daha kar yazar.
    100 Lirası komisyonmu oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xnergy

100 Lirası komisyonmu oluyor.

hayır 0,72 btcm var ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

btc borsası böyle işler. Yoksa fonlar nasıl para kazancak hocam. :)

2018de 3000 dolar bandını aşacağını tahmin ediyorum bende. 2017 sonuna kadar dalgalanmalar bu şekilde ilerleyecektir.

Kasımın 15'inden önce 3000i geçer
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Büyük bir haber lazım. Aksi takdirde çok olumlu birşey değil. Kırılmaya yol açar.

Elimizde bekletiyoruz o ayrı mevzu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mischievousz

Büyük bir haber lazım. Aksi takdirde çok olumlu birşey değil. Kırılmaya yol açar.

Elimizde bekletiyoruz o ayrı mevzu.

Summer-hole dayız şu an buna rağmen ondan önce 2999 doları gördü 1 ay önce üstüne hala iyi dayanıyo 2300-2450 arası channel trade yaparak eylül ayında piyasa iyileşir kasım ayındada segwit2x vs tamamiyle gelmiş olur yoluna devam eder bitcoin
  • 2018 yılı içerisinde bitcoin 5000$ doları görücek ama devletler kendi resmi kripto paralarını üretmeye başlayacak bitcoin bu süre içerisinde yükselmeye devam edecek taki bütün dünya bu sistemi benimseyim adapte olana dek dünyanın sanal para adate olması ise maximum 5 yıl sürebilir.

5 yıl sonra bitcoin orta doğu ve afrika ülkelerinde kullanılmaya devam etsede değeri bir hayli düşecek ve en sonunda yok olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

2018 yılı içerisinde bitcoin 5000$ doları görücek ama devletler kendi resmi kripto paralarını üretmeye başlayacak bitcoin bu süre içerisinde yükselmeye devam edecek taki bütün dünya bu sistemi benimseyim adapte olana dek dünyanın sanal para adate olması ise maximum 5 yıl sürebilir.

5 yıl sonra bitcoin orta doğu ve afrika ülkelerinde kullanılmaya devam etsede değeri bir hayli düşecek ve en sonunda yok olacak..

Senin ne kadar değerli bilgilerin var böyle

Adam 5 yılda bitcoini direk sildi

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.