Şimdi Ara

Cryptload programı resimli anlatım(rapid linkleri için kolaylık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternette bazı anlatımlar var ama ben biraz daha kolaylaştırdım. Rapid-share özellikle geceleri happy hours uygulamasına geçiyor şu ara, modeminizin reset.exe'sini internetten bulup premium kullanıcı gibi kullanabilirsiniz happy hours saatlerinde. programıwww.cryptload.info adresinden indirebilirsiniz. illegal filan bir durum yoktur, modeme elle reset atacağınıza program bunu sizin yerinize otomatik olarak yapar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civan76 -- 21 Nisan 2008; 21:33:45 >



  • Denemek lazım aslında ama her seferinde modem'e reset atıyor her halde program. Ben gene premium kullanıcı olmaya devam edeyim.
  • indirdikten sonra q-sqared free ile tarattım bir düşük diğeri yüsek riskli(trojan) 2 virüs buldu direk sildim.avast göremedi. bu programın indirme linkinin sitesinde bile "rapidshare"e link vermesi bana ilginç geldi.indirenler önce bir taratıp yazarlarsa iyi olur.
  • her seferinde dediğin ikinci linke geçmesi 30 saniyesini alıyor, o kadar bekleyemem diyorsan sorun yok..

    quote:

    Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

    Denemek lazım aslında ama her seferinde modem'e reset atıyor her halde program. Ben gene premium kullanıcı olmaya devam edeyim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Frost_Nova

    indirdikten sonra q-sqared free ile tarattım bir düşük diğeri yüsek riskli(trojan) 2 virüs buldu direk sildim.avast göremedi. bu programın indirme linkinin sitesinde bile "****"e link vermesi bana ilginç geldi.indirenler önce bir taratıp yazarlarsa iyi olur.

    ben üç aya yakın bu programı kullanıyorum bir sorun yok, kaspersky ile tarattım bende birşey bulmadı, özellikle Almanya'da bu programı kullanan 100binlerce kişi var. Orada çok popüler bu program. Yanlış uyarı vermiş olabilir ama için rahat olsun program temiz. Ama içine sinmiyorsa tabi kullanma. Aynı işi yapan USDownloader diye bir program var ona bak..
  • Şanslıyım programı indirirken bile happy hours a denkgeldim Teşekkürler eline sağlık

     Cryptload programı resimli anlatım(rapid linkleri için kolaylık)




  • merhaba arkadaşlar
    ben bu programı kurdum.ilk linki indiriyor sonra sayaç başlıyor ama 2. link inmiyor.bütün linkleri tek tek deniyor ama indirmiyor.ayrıca resetleme yapan bir programmı kuracağız.ayarların neresinde hata yaptım.modemim şifreli.lütfen bana yardım edin teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.