Bildirim
CryEngine [HATA] [DÜZELDİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ersn06
quote:
Orijinalden alıntı: Arcues
Yükledim Zip dosyasını C ye attım Editörü açtım fakat Error veriyor.Evet dedim ve başka error verdi.Yardımcı olun
Hocam acmak istedigi dosyalardan birkac tanesini bulamiyor. Saglam bir siteden indirip kurmaniz yararli olur.
Kendi sitesinden indirdim.Setup dosyası vermiyor araştırmalarıma göre c ye atılıyor bütün dosyalar ve ordan bin32 veya bin64 den editöre giriliyor ama bende olmadı
-
Son çıkan DirectX ve Runtime ve ekran kartının son sürücülerini yükledin mi ?Bunun dışında oyun dosyalarında sorun olduğunu yazıyor..internetten aynı dosyayı bulamıyorsan oyunun başka bir DVD sini elde etmeye çalış kaldır yeniden yükle. -
quote:
Orijinalden alıntı: desperadotr
Son çıkan DirectX ve Runtime ve ekran kartının son sürücülerini yükledin mi ?Bunun dışında oyun dosyalarında sorun olduğunu yazıyor..internetten aynı dosyayı bulamıyorsan oyunun başka bir DVD sini elde etmeye çalış kaldır yeniden yükle.
DirectX ve Runtime yükledim.Gpunun son sürücüleri yüklü galiba.Tekrar silip yüklemeyi denicem teşekkürler -
quote:
quote:
Son çıkan DirectX ve Runtime ve ekran kartının son sürücülerini yükledin mi ?Bunun dışında oyun dosyalarında sorun olduğunu yazıyor..internetten aynı dosyayı bulamıyorsan oyunun başka bir DVD sini elde etmeye çalış kaldır yeniden yükle.
DirectX ve Runtime yükledim.Gpunun son sürücüleri yüklü galiba.Tekrar silip yüklemeyi denicem teşekkürler
MSİ GE620DX-801XTR model bir orta segment bir oyuncu laptobuna sahip olduğum halde crsis 3 ü ilk yüklediğimde '' ekran kartınız yetersiz '' gibi bir hata aldım.Ekran kartım GT635m 2 GB di.Sonra Nvidia nın son çıkan sürücüsünü yükleyerek oyunu açabildim.bir deneyimdir bir köşede bulunsun :D
-
quote:
quote:
quote:
DirectX ve Runtime yükledim.Gpunun son sürücüleri yüklü galiba.Tekrar silip yüklemeyi denicem teşekkürler
MSİ GE620DX-801XTR model bir orta segment bir oyuncu laptobuna sahip olduğum halde crsis 3 ü ilk yüklediğimde '' ekran kartınız yetersiz '' gibi bir hata aldım.Ekran kartım GT635m 2 GB di.Sonra Nvidia nın son çıkan sürücüsünü yükleyerek oyunu açabildim.bir deneyimdir bir köşede bulunsun :D
Hocam yaptığım sadece DirectX ve Runtime yüklemek dosyaları silmedim bile açtı teşekkürler
Bu arada crysis 3 niye yapmış öylearada oluyor öyle hatalar
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X