Şimdi Ara

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.214
Cevap
11
Favori
391.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar sıkma ya brak 100 km de 1,2 litre için değer mi 2ltre 10 tl yapar ama bnm için önemli diyorsan yollarda düzgünse çukur vs yoksa lazstik havalarını 42 psi yap biraz fazla tıkırdar ama yakıtta mobilete biniyorum sanırsın :)) @utkuyakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeant26 -- 26 Haziran 2013; 14:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan.mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: utkuyakar

günlük kullanımda ben 750 km için 200 tl lpg parası veriyorum. lpg kârını görmeniz için bir örnek vermek istedim.

Km'de 27 krs yapiyor, cok güzel bir deger. Km'de 15 krs tasarruf yapabilecegimi bilsem lpg taktirabilirim. Sizin kit hangi marka ve yaglama var mi?

bende 450 tl yakıtla 30 tl si benzin toplamda 60km si şehir içi 200 km si bozuk yokuş ve tek gidiş gelişli yollar 2000 km yol yaptım 2011 cruze hb 1.6 lt 125 hp 450/2000=22 kr yapıyor
    Arabayı almadan önce yakıtla ilgili çok korkutmuşlardı ama 110 hp olanların çok yaktığı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sergeant26

quote:

quote:

günlük kullanımda ben 750 km için 200 tl lpg parası veriyorum. lpg kârını görmeniz için bir örnek vermek istedim.

Km'de 27 krs yapiyor, cok güzel bir deger. Km'de 15 krs tasarruf yapabilecegimi bilsem lpg taktirabilirim. Sizin kit hangi marka ve yaglama var mi?

bende 450 tl yakıtla 30 tl si benzin toplamda 60km si şehir içi 200 km si bozuk yokuş ve tek gidiş gelişli yollar 2000 km yol yaptım 2011 cruze hb 1.6 lt 125 hp 450/2000=22 kr yapıyor
    Arabayı almadan önce yakıtla ilgili çok korkutmuşlardı ama 110 hp olanların çok yaktığı söyleniyor.

113'lük AT olanı 3 yıla yakın, 124'lük AT olanı 1 yıldır aynı şehir ve şartlarda kullandım ve kullanıyorum.

Aynı yakıyor...

• quote:

quote:

quote:

demek ki yanlış söyleniyormuş muş muş...

• quote:

bu kadar sıkma ya brak 100 km de 1,2 litre için değer mi 2ltre 10 tl yapar ama bnm için önemli diyorsan yollarda düzgünse çukur vs yoksa lazstik havalarını 42 psi yap biraz fazla tıkırdar ama yakıtta mobilete biniyorum sanırsın :)) @utkuyakar

bu bir denemeden ibaretti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykr -- 27 Haziran 2013; 14:15:37 >
  • Panthér hocamın ricasıyla aynı mesajı buraya da yazıyorum. Aracım 2012 Cruze 1.4 Turbo Manuel

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!! CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!! CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!!

Bartının girişinde 100 liralık benzin aldım ve herşeyi sıfırladım.Oradan safranboluna sonra karabük merkezden kızılcahamam'a ordan da ankaraya geldim.Safranbolunda 5 km kadar şehir içi gezdim. Otoyola çıkmadım hiç ortalama 90-110 arası gittim yeri geldi 20-30 a da düştüm yeri geldi kazandan sonra ankaraya kadar 140-150 ye de çıktım.

340 km lik mesafede yaktığım değerlerdir. 1.4T motorun yakıt değerleri hakkında fikir arayanların dikkatine

• 124 1,6 motorlu düz vitesli Cruze ile İstanbul-Kaş yakıt ortalamam 6,5 oldu. Yaklaşık 850 km yol yapmış oldum ve ortalama hızım 104 km gözüküyor.
    Aracımda ben dahil 4 yetişkin ve çocuk ile beraber Full bagaj vardı. İzmit tünelinde yaklaşık 15 dakika kaza dolayısıyla duraksama yaşadık. Klima yol boyunca açıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmini olarak, 35km/saat hız ortalaması ile kilometrede kaç kuruş lpg kaç kuruş benzin yakar?

araç otomatik vites hatch back 2013 model.
  • temmuz 13- izmir-marmaris içmeler- araçta iki yetişkin, 1 çocuk + fulle yakın bagaj..klima full açık.120 ye sabitlenmiş 110 km aydın otoyolu da dahil 270 km gidiş değeri: 7.1 litre..

dönüş değeri:7.7 litre..farkın sebebi 4 gün boyunca içmeler de tur atılması ve dönüş yolunun daha rampalı olması diye düşünüyorum...

giderken tam dolu depo..yakıt göstergesi ilk çeyreğin üzerine geldiğinde marmarise giriş yaptık...
  • Cruze 1.6 Benzinli. Sadece şehiriçi kullanım değerleri:

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: 26darktemplar

Cruze 1.6 Benzinli. Sadece şehiriçi kullanım değerleri:

Görsel destekli paylaşım için teşekkürler.

• Bende özendim bu gün foto çektim
    Bilmeyenler için; 1.6 AT

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!!  CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!!

• çok yakıyor diyenlere 404 yapıştırıcılı kapaklar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bende özendim bu gün foto çektim
    Bilmeyenler için; 1.6 AT

sen böyle resimli açıklamalı cruze yakıt tüketimi fotoları yayınlayamazsın panther birader !!!!(26 darktempler yayınlar kimse de ona sesini çıkaramaz) zaten fotolarda photoshopla oynama yapmışsın belli oluyo,,,,, Amerika merkezli GM in Ortadoğu-asya bölgesinin maaşlı çalışan elemanı olduğunu herkes biliyo...... birde donanım haber den bu araçla ilgili sayfada gece gündüz mesaj atıp,,,,, forumun ticari firmalardan reklam almasına katkı da bulunduğun için her ay 1750 lira para aldığını da biliyoruz

artık daha iyi para veren citroen 'e renoya geçme vaktin geldi

itiraf et artık bu araç gitmiyo- çok yakıyo........... gel tüm insanlık için hayırlı bi iş yap A.B.D vatandaşı olduğunu açıkla.........türkleri kandırma !!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 24 Temmuz 2013; 20:38:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Bende özendim bu gün foto çektim
    Bilmeyenler için; 1.6 AT

sen böyle resimli açıklamalı cruze yakıt tüketimi fotoları yayınlayamazsın panther birader !!!!(26 darktempler yayınlar kimse de ona sesini çıkaramaz) zaten fotolarda photoshopla oynama yapmışsın belli oluyo,,,,, Amerika merkezli GM in Ortadoğu-asya bölgesinin maaşlı çalışan elemanı olduğunu herkes biliyo...... birde donanım haber den bu araçla ilgili sayfada gece gündüz mesaj atıp,,,,, forumun ticari firmalardan reklam almasına katkı da bulunduğun için her ay 1750 lira para aldığını da biliyoruz

artık daha iyi para veren citroen 'e renoya geçme vaktin geldi

itiraf et artık bu araç gitmiyo- çok yakıyo........... gel tüm insanlık için hayırlı bi iş yap A.B.D vatandaşı olduğunu açıkla.........türkleri kandırma !!!!!!!

joli panka aştın koptun gidiyon artık el frenini çek

• VW den teklif geldi, "patlak DSG" için savaşmamı istiyorlar. Aylık 1.000 öro...
  • quote:

VW den teklif geldi, "patlak DSG" için savaşmamı istiyorlar. Aylık 1.000 öro...

• yıllık bakım sonrası
    20temmuz tekirdağ-ankara gidiş geliş +200km kadar ankara ş.içi =toplam1188km
    ortalama hız 97km/h ortalama tüketim 6.8lt/100km
    klima açık, toplam 4kişi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SolidMan

yıllık bakım sonrası
    20temmuz tekirdağ-ankara gidiş geliş +200km kadar ankara ş.içi =toplam1188km
    ortalama hız 97km/h ortalama tüketim 6.8lt/100km
    klima açık, toplam 4kişi

anlayana sivrisinek saz davul zurna hurma

verilen matematiksel mesaj çok önemli

ortalama hız 97 km/h yazmışsınız ya,,,,, buradan şu sonucu çıkar,,,, yolun çok da azımsanmayacak kısımlarında genelde 120-130 hızlar yaptığınız çok açık..... yoksa rampalarda kaybedilen hızlar, ilçe merkezlerinden geçişlerdeki duraksamalar,,, ihtiyaç çay tost sigara su molaları vs ......

zaten bu araba ile kitabında yazan 5.5 değerine ulaşabilmek için benim gibi ,,,, ankara Eskişehir arası yapıp (bagaj boş ,, arka koltuklar boş ,,, depo boş " 60 litre benzin niye taşıyayım 25 litre taşımak varken ...fazladan 35 kg yu eşşeğe vursan önce bi anırır..... " araçta sadece 2 kişi ,,,,, 235 km lik yolu devamlı 80-90 km hızlarla hatta genelde 80-85 hızlarla 90'ı hiç geçmeden klima FULL kapalı (mart ayıyıdı gerek yok) ...... ne ortalama ile tamamladık ??? 5.7..... evet bizim anticiler diyor ya şahinler kamyonlar cruzeu sollar rampaları zor çıkarsınız.....

5.7 ortalama yakmak istiyorsan şahinlere yol vereceksin........

şair demiş ya !!!!!

" ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden ,, AZ yakmak istiyorsan "

AHMET HAŞİM (1884-1933)

• bu aracın 2010 modelı alınırmı....ya da altı..
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.