Şimdi Ara

Cruze hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model 1.3 multijet albea premio plus aracım var sıfır aldım. Eniştemde chevrolet cruze var. Kasası konforu herşeyi hoşuma gidiyor

Bende aracımı satıp cruze alayım dedim eniştem sıfır aracını satıp niye 2.el cruze alacaksın dedi

Yakıt olarak çok fark olur dedi bu zamanda senin aracın satılmaz dedi

İşim gereği birçok araç kullandım ve performanslarını biliyorum fakat cruze pek performanslı gelmiyor bana

Asıl sorum şu benim aracımla cruze arasında neden 5.000 tl gibi bir fark var kendi kendime sorguluyorum

Siz olsanız sıfır premio plus albeayı satıp 2.el 8.000 km civarı cruze alır mısınız ?

• Paraniz bol gelmiyorsa, araciniz ihtiyacinizi goruyorsa, yakiti uzmuyorsa arac degistirme taraftari degilim...

İkinci el maceradir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Albea dan sonra Cruze, Mercedes gibi gelcektir, bizde de var tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim de şu anda 1.3 multijetin sesinden bıktığımız için 0 aldığımız lineayı satıp benzinliye geçme niyetimiz var.bizim de ilk tercihlerimizden biri Cruze.
  • Cruze'un LT fiyatının 34 olmasına bakmayın bulamazsınız araba.
  • Cruze zaten sürekli bende iş gereği son kasa c5 de kullanıyorum.

Albea motor olarak çok çok üstün bence yakıt ve teknoloji yönünden fakat cruze nin kasası güzel

Model yükseltmek için alayım diye düşündüm fakat 2.el doğru macera gibidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Albea dan sonra Cruze, Mercedes gibi gelcektir, bizde de var tavsiye ederim

abi yapma gözünü seveyim çok abarttın. tamam chevrolet sempatizanlığı var ama o kadar da büyük bir fark hissettirmeyecektir.
  • Performansı albea'dan iyi ama yakıt sarfiyatı 2'ye katlanır. Ben de 1.3 cdti corsa satıp cruze almıştım o yüzden net bir şekilde bunları söyleyebiliyorum. Konfor, yol tutuş ve donanım yönünden sınıf atlamış olursunuz. Çok km yapıyorsanız Cruze + LPG işi çözer. Tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Albea dan sonra Cruze, Mercedes gibi gelcektir, bizde de var tavsiye ederim

abi yapma gözünü seveyim çok abarttın. tamam chevrolet sempatizanlığı var ama o kadar da büyük bir fark hissettirmeyecektir.

Albea ya karşı Cruze dan bahsediyoruz ?

Cruze, albea dan sonra mercedes gibi gelir arkadasım. Sen biraz Cruze sür ondan sonra yorum yap lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albeanın sadece yakıt yönüyle üstünlüğü var.ama bu devirde en önemli şey de bu malesef.ben albea ile yola devam edin derim.
  • cruze kullanmış biri olarak pek tavsiye etmiyorum. böyle devam edin. eğer gösterişli bir araba olsun derseniz siz bilirsiniz.
  • Bende Cruze var, şirkette de bolca Linea.

Linea çok ekonomik ve yetkili servisi bile çok ucuz ama o kadar.

Yol tutuş olarak Cruze 2-3 gömlek üstün. Ben dahil genel olarak insanımız atmosferik benzinli motorun doğasını ve kullanmayı unuttuğumuz için hantal sanıyoruz ancak ibreye bakınca ve yanyana kıyas yapınca 1.6 atmosferik benzinli aracın her türlü 1.3 veya 1.6 dizelden daha iyi yürüdüğünü anlayabiliyorsunuz. Yalıtım, konfor, donanım olarak da Cruze oldukça üstün kalıyor ki bilhassa aktif ve pasif güvenlik donanımları ile.

Herkesin dediği gibi yakıt 25 kuruştan 50 kuruşa çıkacaktır, onun dışında eksi yönü bulunmamakta. Ekonomi gerektiren sürekli dur kalklı sıkışık şehiriçi trafiğinde araç kullanıyorsanız Linea'dan vazgeçmeyin. Ama daha iyi bir araç düşünüyorsanız Cruze işinizi görecektir.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Albeam ile devam ediyorum.

Zaten sürekli cruze bende kullanıyorum.

Albeadan sonra mercedes gibi gelir diyen arkadaşım biraz abartmışsın...

Herkese teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.