Bildirim
Cruze-Duster ve Linea HANGİSİ ALINMAZ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cruze diğer ikisiyle kiyaslanamaz heleki dacia ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
2.el Linea
Prestij Duster
Kalite Cruze
Cruze daha prestijli duruyor
Cruze varken diğerleri ikinci planda kalır gibi gözüküyor..Hadi Duster neyse (Bir SUV imajı var az da olsa ) ama Linea geride kalır -
2.el= Linea
Kalite ve prestij= Cruze
Ortaya karışık= Duster -
2. El - Yakıt: Linea
Kalite: Cruze
4 teker + 1 direksiyon: Duster -
Duster bildiğin eşşek diyorsun yani -
3üde sevimsiz heleki cruze güzel bo arac olmasina ragmen turkiyeden cekildikleri icin ikinci eli berbat birde 1.3_1.6 dizeli yok.
al ikisini vur birine
Yemişim prestijini.
1.6 multijet linea akar. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtman
Yemişim prestijini.
1.6 multijet linea akar.
Daha dün arkadaşın 1.6 lineasını kullandım. Otobanda 2.0 Audiye kafa tutuyor arabaEn sonunda Audi şoförü pes edip yavaşladı.
-
Prestij ve kalite : Cruze
2.el : Linea
Duster : Çöp
Cruze bu iki arabadan birkaç adım önde
cruze un imajı var. konfor yok. arka koltuklarda beli ağrıyor insanın bir nebze sürücü koltuğu daha rahat. sağlamlık hissi veriyor. duster a gelince daha rahattır. 28krş yakıyor bizim araç var sen düşün. 4*4 laurate 1.5 dizel modeli. ikinci elde ederi 40-45bin arası. malzeme kalitesi olarak cruze ve linea gibi durmasada motor olarak onlardan çok daha seri ve atak. motoru kendini kanıtlamış.modu 4*4e aldın mı gaz pedalında hissediyorsun gücü :) birazda senin ne beklediğine bağlı. ama genel olarak bizde ki model ihtiyaçlarımızı karşılıyor. gerektiğinde kamyonet olarak dahi kullandığımız oluyor. eşek diyen arkadaşlar olmuş. takılma bunlara. objektif olarakta tavsiyem git test araçlarını sür derim. farkı görürsün. linea ya gelince yorum yapamam kullanma fırsatım olmadı. -
Cruze bu saydıklarının yanında gerçekten arabadır.Dacia ile karşılaştırılmaz bile.
dacia kendini aştı beyler eniştemde 1.5 dizel dokker var çok güzel araba daciadan hiç bukadarını beklemiyordum.cruze da güzel linea yakıt açısından çok güzel senin araçlardan ne istediğine bağlı linea da dacia da az yakıyor ama benim gönlüm 110 ps connectten yana yer uçağı -
quote:
Orijinalden alıntı: Brian O Conner
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtman
Yemişim prestijini.
1.6 multijet linea akar.
Daha dün arkadaşın 1.6 lineasını kullandım. Otobanda 2.0 Audiye kafa tutuyor arabaEn sonunda Audi şoförü pes edip yavaşladı.
1.6 multijet Linea 200 görüyor hocam ne diyorsun :)
aralarında en mutlu edecek araç Linea,
yerden yüksek olduğu için Duster'ı aratmaz,
performans ve konforda Cruze'u çok rahat geçer.
Kalite olarak da Cruze'a çok yakın.
-
Linea al, úlken kazansin -
Kitlenin genel kanaati Linea olarak gözükmeye başladı -
Linea yada duster derim.
Daewoo ları orj. chevrolet diye millete kakalıyorlar.
Benzer içerikler
- araç boya mikron değerleri
- ticari aracı hususiye çevirme
- skoda scala paket sıralaması
- lpg" li araç egzozdan su gelmesi
- peugeot 508 kronik sorunlar
- renault symbioz
- kia sportage 2022
- geely suv
- mercedes-maybach s600 fiyat
- 8 yerli otomobil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X