Şimdi Ara

Cruze 1.4T LTZ ile Sport Plus Arasındaki Fark?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu 2 donanım arasında ne gibi farklar var. Benim farkettiğim ltz lerde sinyalli ve katlanır yan aynalar mevcut?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu bilen bizi bir aydınlatsa.Bir kaç araç arasında kararsız kaldım.
  • 1.4T ltz 'ler makyajlı kasadır. Bunu sis farlarına bakarak anlayabilirsin. Ayrıca katlanabilir sinyalli yan aynalar, yarı deri koltuk döşeme, 16“ stepne lastik var sport plustan farklı olarak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.Donanım farkını kastetmiştim sağ olasın ona da cevap vermişsin.
  • Bir fark yoktur. Plus ve LTZ full dnanımı ifade ederler. 2011 yılı itibari ile LS ler LT. 2013 yılı sonuna doğruda Plus donanımlar LTZ ye terfi etmiştir. Yıl farkına göre ufak tefek değişiklikler mevcuttur. Örneğin 2010 model LTZ de 6 lı cd changer varken 2011 modellerde tekli cd çalar bunun yerine usb gelmiştir. Yine 2011 ve 2012 LTZ lerde güneş gözlüğü cebi varken bu 2014 LTZ lerde yoktur ama bunlarda da yol ekranı biraz daha büyümüştür. Kısmen ufak farklılıkları vardır. Donanımsal çok fark yoktur. Otomatik far sensörü, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, dijital klima gibi ekstra donanımlar bunların hepsinde bulunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: set@mon

    Bir fark yoktur. Plus ve LTZ full dnanımı ifade ederler. 2011 yılı itibari ile LS ler LT. 2013 yılı sonuna doğruda Plus donanımlar LTZ ye terfi etmiştir. Yıl farkına göre ufak tefek değişiklikler mevcuttur. Örneğin 2010 model LTZ de 6 lı cd changer varken 2011 modellerde tekli cd çalar bunun yerine usb gelmiştir. Yine 2011 ve 2012 LTZ lerde güneş gözlüğü cebi varken bu 2014 LTZ lerde yoktur ama bunlarda da yol ekranı biraz daha büyümüştür. Kısmen ufak farklılıkları vardır. Donanımsal çok fark yoktur. Otomatik far sensörü, yağmur sensörü, kararan dikiz aynası, dijital klima gibi ekstra donanımlar bunların hepsinde bulunur.

    Arkadaşın sorusu 1.4 t motorlu cruze olduğu için ve bu motordaki cruze lar 2013 yılında piyasaya girdiği için sizin söyledikleriniz kapsam dışıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece donanım yönüyle bilgi verdim. Tabi eski modelleri de içine katarak. Bir yerde birilerine mutlaka lazım olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.