Şimdi Ara

Cruze 1.4 LTZ AT HB Bir haftalık izlenim ve foto (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    son soruya gel hocam diğerleri subjektif detaylar, o kapı kollarında niye krom yok, LTZ değil mi bu araç ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzsakarya

Simdi Bayi ile konustum

Boya Koruma
    Motor Koruma
    Koltuk Koruma
    Güvenlik Cam Filmi
    Renkli Cam Filmi
    Ses Yalıtımı Paketine toplamda 1000 TL ekstra ödeyerek aldim, Sizce Nasil bir fiyat, yaptiran arkadaş varmıdır ?

Tesekkurler

Çok...

Servis de yapılan boya koruma, şüpheli. Çoğunlukla cila atmaktan öteye gitmez. Motor/koltuk koruma 2 fıs fısss.
    İyi bir cam filmi 300-400TL, bunlar ne takıyor çok önemli. Eğer dandik bir ürün ise 1seneye kalmaz solar gider, UV koruması mı? o da ne!

Ses yalıtımı neleri kapsıyor? işlemi nedir? tam olarak sorup öğrenmek gerekir.

Sorun detaylı öğrenin eğer çelişki görürseniz, parayı vermediyseniz almayın ve vazgeçin.
    Aracı alınca dışarıda daha uygun fiyata yaptırırsınız. En azından görerek ve daha iyi markalar da...

Ben şahsen başında durmadan, görmeden, kontrol etmeden işlem yaptırmam.
    1.000TL verecek isem, hak ettiğini görmem hissetmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: oguzsakarya

Simdi Bayi ile konustum

Boya Koruma
    Motor Koruma
    Koltuk Koruma
    Güvenlik Cam Filmi
    Renkli Cam Filmi
    Ses Yalıtımı Paketine toplamda 1000 TL ekstra ödeyerek aldim, Sizce Nasil bir fiyat, yaptiran arkadaş varmıdır ?

Tesekkurler

Çok...

Servis de yapılan boya koruma, şüpheli. Çoğunlukla cila atmaktan öteye gitmez. Motor/koltuk koruma 2 fıs fısss.
    İyi bir cam filmi 300-400TL, bunlar ne takıyor çok önemli. Eğer dandik bir ürün ise 1seneye kalmaz solar gider, UV koruması mı? o da ne!

Ses yalıtımı neleri kapsıyor? işlemi nedir? tam olarak sorup öğrenmek gerekir.

Sorun detaylı öğrenin eğer çelişki görürseniz, parayı vermediyseniz almayın ve vazgeçin.
    Aracı alınca dışarıda daha uygun fiyata yaptırırsınız. En azından görerek ve daha iyi markalar da...

Ben şahsen başında durmadan, görmeden, kontrol etmeden işlem yaptırmam.
    1.000TL verecek isem, hak ettiğini görmem hissetmem lazım.

Sadece araç altı ses yalıtımı için Ziebart 699 TL istedi, Chevrolet bayisi, uygulamanin 3M marka ürünler ile yapilacagini belirtti,

Güvenlik Cam Filmi + Motor Koruma, Boya Koruma , Koltuk Koruma hepsini 500 e anlaşmiştik,Ses yalıtımı icinde 500 istedi, bu durumda ziebart ile karsilastirdigimda fena bir rakam görünmüyor toplamda 1000 TL, arac alti ses izolasyonunu 500 TL den daha ucuza yapan bildiginiz bir yer varmidir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

son soruya gel hocam diğerleri subjektif detaylar, o kapı kollarında niye krom yok, LTZ değil mi bu araç ...

Gönderilen ülkeye göre donanım çalmak/değiştirmek, yeni bir şey değil.
    Ona bakarsak 70-80-90.000TL lik araçlarında kapı kolları krom değil. Kapı kolunu bırak 35-40.000TL lik Cruze da olamayan donanımlar var.

O zaman onlara ne diyeceğiz? Onları da anlamak zor!

Bu fiyata donanım listesinde bulunanlar sunuluyor. Dışarıda üretilen araçlar ile 1e1 aynıdır diye bir taahhüt yok.
    Donanım listesinde var olanlara bakıp verilen fiyattan aracı almaya karar verip, alıyoruz. Sonradan çıkıp neden yok? demenin de manası yok...

Bizim insanımızın huyu böyle...
    Uygun fiyata aldığı araç da bile, her şey olsun, dopdolu olsun istiyor.

Kapı kolu da bir şey mi! Dert tasa yeter ki o olsun...
    Adamlar 10 sene garanti verilen dsg şanzımana 2 yıl garanti veriyor.

• oguzsakarya O kullanıcısına yanıt
    Önemli olan dediklerini "dedikleri gibi" yapıyorlar mı?

Bildiğim bir yer yok. Çünkü 2 aracımda da cam filminden başka bir şeye hiç gerek duymadım. Hala da -alt pütür atımı hariç- gereksiz buluyorum.
    lLumar film için 400-450TL fiyat veriliyor. Ben bayinin yaptırdığı yeri bulup dükkanına gittim 250TL verdim.
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Boya koruma ,,koltuk koruma ,,,motor koruma elle tutulmaz tartılmaz ölçülmez yenmez içilmez. Tatsızdır kokusuzdur nötrdür...... Al yapıldı diye eline verirler adamın .....hani nerde???? Koltuğun üzerinde. Aman dikkat !!!! Pantolonu falan yırtmasın

Ben tek bir korumaya inanırım !!!!arka Plakaya yapıştırdığım ufak porselen nazarlık .....
    Birde her binişinde ALLAH KORUSUN kazadan beladan dedin mi yeter...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 30 Aralık 2013; 13:25:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kullanın , güzel araba fiyatı da harika.
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
  • cranium999 C kullanıcısına yanıt
    MRH. ben de dün sedan beyaz aldım. 2013 model sıfır olarak Eskişehirden. Nevşehire getirdim.
    Ön Plastik diğer araçlara göre inan daha güzel komple siyah.
    Anahtarlar çok kaliteli olmasa da piyasa malı gibi değil ben diğer arabama dışardan yaptırmıştım onların yanında süper
    Açık kalan camlar ve sunrufu kumanda kapatmıyordu Nevşehir gibi yerde orjinal cruze modülünü 110 Liraya buldum aldım yeri de hazır direksiyon alt tarafında bilgisayar soket girişi kendim taktım sorun ortadan kalktı istersen sana da göndereyim orjinal patentli parçası
    Katlanan aynalar için de 98 liraya burda modül de var kapı içinde jakları var direkt takılıyor kapıyı kapatınca katlanıyor ben kapı yüzünü açtırmak istemedim aldım sonra taktıracağım istersen o da var.
    El fireni haklısın çok yukarda alışılmışın dışında ama idare eder bmw almadık ki
    Yolcu tarafında oturanın dizi klima düğmesine değiyor durmadan çalışıyor benim tek beğenmediğim bu.
    Eskişehir Nevşehir arası tam 530 KM yaptım 320 kuruş yaktı. Çekiş harika 6 vites rahatlatıyor adeta.
    Bende olanlar sende var mı bilmiyorum TÜP TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZIM. BU KONUDA BİLGİNİ İSTERİM.
    1.4 T 6 vites-Geri görüş kamerası-Kırmızı ışıkta stop etme ve tekrar oto. çalışma-hız sabitleme-hız sınırlama-Yağmur-park-far ayna sensörleri- tc-esp-abs-dij. klima-my link-orjinal boy stepne- sunroof- lastik bas. göstergesi var dendi ama bulamadım nerden çıkacak -led. yan aynalar-17 alaşım jant-yarı deri koltuk-alarm-

• Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Senin araba anladığım kadarı ile manuel. Çünkü otomatik vitesde start-stop özelliği yok. Diğer bütün özellikler aynı. Lastik basınç göstergesi için sol sinyal kolunda menü yazan yere iki kere basman gerekiyor.

Yan aynalar için modül araştırdım fakat bulamadım. Bu konuda bilgi verebilirmisin. Anahtardan kapıları kilitleyince kapanıyor mu aynalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cranium999 -- 5 Nisan 2014; 16:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Senin araba anladığım kadarı ile manuel. Çünkü otomatik vitesde start-stop özelliği yok. Diğer bütün özellikler aynı. Lastik basınç göstergesi için sol sinyal kolunda menü yazan yere iki kere basman gerekiyor.

Yan aynalar için modül araştırdım fakat bulamadım. Bu konuda bilgi verebilirmisin. Anahtardan kapıları kilitleyince kapanıyor mu aynalar.

Sağolun.Start stop şu demek mi? Aracımı kırmızı ışıkta beklerken debriyajdan ayağımı çektiğim zaman araba istop ediyor debriyaja bastığımda tekrar çalışıyor. Kapıyı açınca da çalışıyor. bu start stop değilmi bilmiyorum.
    İstersen ayna kapatma modülünü getirttireyim 45 dolar artı gümrük ortalama 90 -100 lira tutuyor dediğim gibi kapı içerisinde jak varmış ona takılacakmış ek kablo ve kesme ulama yok ek bağlantı yokmuş istersen telefononu vereyim konuşun Nevşehir de arkadaşım olur. Evet kapıları kapatınca otomotik kapanıyormuş aynalar.
    Sağolun buldum sayenizde lastik göstergesini 280 yazıyor 2 tanesinde 2 tanesi de 270 sevindim. Araba da yok yok ama ne kadar tanıdığım varsa aptal diyor aldığım için 2 gündür moralim bozuluyor. Sanki 46 liraya ne alacaksam, hayatımda görmediğim lüksü gördüm ben 50 yaşına giriyorum şahinlerle renolarla geçdi ömrüm Valla kim ne derse desin benim için süper hiç olmassa ben de yaşadım diyeceğim veya evlatlarım diyecek. Ben bununla ölmeye razıyım sanki 1950 model araçlar üretiliyor mu istediğin zaman istediğin parçası bulunuyor neymiş Türkiye den çekilmiş olsun bi çözümü bulunur zaar. Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: suvvat

quote:

Orijinalden alıntı: cranium999

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Senin araba anladığım kadarı ile manuel. Çünkü otomatik vitesde start-stop özelliği yok. Diğer bütün özellikler aynı. Lastik basınç göstergesi için sol sinyal kolunda menü yazan yere iki kere basman gerekiyor.

Sağolun.Start stop şu demek mi? Aracımı kırmızı ışıkta beklerken debriyajdan ayağımı çektiğim zaman araba istop ediyor debriyaja bastığımda tekrar çalışıyor. Kapıyı açınca da çalışıyor. bu start stop değilmi bilmiyorum.
    İstersen ayna kapatma modülünü getirttireyim 45 dolar artı gümrük ortalama 90 -100 lira tutuyor dediğim gibi kapı içerisinde jak varmış ona takılacakmış ek kablo ve kesme ulama yok ek bağlantı yokmuş istersen telefononu vereyim konuşun Nevşehir de arkadaşım olur. Evet kapıları kapatınca otomotik kapanıyormuş aynalar.
    Sağolun buldum sayenizde lastik göstergesini 280 yazıyor 2 tanesinde 2 tanesi de 270 sevindim. Araba da yok yok ama ne kadar tanıdığım varsa aptal diyor aldığım için 2 gündür moralim bozuluyor. Sanki 46 liraya ne alacaksam, hayatımda görmediğim lüksü gördüm ben 50 yaşına giriyorum şahinlerle renolarla geçdi ömrüm Valla kim ne derse desin benim için süper hiç olmassa ben de yaşadım diyeceğim veya evlatlarım diyecek. Ben bununla ölmeye razıyım sanki 1950 model araçlar üretiliyor mu istediğin zaman istediğin parçası bulunuyor neymiş Türkiye den çekilmiş olsun bi çözümü bulunur zaar. Selamlar.

Banada toyota falan niye almadın diyorlardı taa ki arabama binene kadar.

• Hayirli ugurlu olsun. Bu fiyata bu araba bence de en iyi f/p araci. Ben de sedan otomatik bakiyorum ama asil indirim zamani bayilerde kalmamisti. Ocak ortasi aradigimda da yoktu. Sonra da bir daha arayamadim.

H.sonu bir bayileri arayayim sedan otomatik var mi?
  • Bende 1 Nisanda 1.4t LTZ sedan aldim eskişehir alpatadan araç fıyatina göre harika diyebilirim. boyut olarak insignia ile kafakafaya gayet hoş görünüyor ancak iç malzeme kalitesinin 2. sınıf oldugunu söyleyebilirim. bunun dışında start stop geri park kamerasi ve güvenlik donanımları ile muadillerinin 2. elini bile bu fiyatlara bulamiyacaginizi söyliyebilirim...
    Esk.de 1.4t ltz at HB vardi 48bin civari
    1.4 ltz sedan manuel vites var 47bin TLcivari istiyolar...
    @suvvat bey aracınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın. bu cam ve ayna modullerini nasil temin edebilirim?
  • Bende cruze sedan 1,4 ltz sunroflu eskişehirde 49 bine buldum ama kararsızım 2, elde çok zarar ettirir diyorlar ama bu fiyata bole bi arabada bulmak şuan çok zor

neyapmak lazım bilemiyorum almak la almamak arasındayım kararsızlık çok kötü bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasmincafe

Bende cruze sedan 1,4 ltz sunroflu eskişehirde 49 bine buldum ama kararsızım 2, elde çok zarar ettirir diyorlar ama bu fiyata bole bi arabada bulmak şuan çok zor

neyapmak lazım bilemiyorum almak la almamak arasındayım kararsızlık çok kötü bişey

uzun süre kullanacaksan al yok ben çabuk sıkılırım sürekli araba değiştitirim diyorsan alma.
  • eskişehir servisinde 10 a yakın arac vardı. catır catır satıldı onun dışında 49bin tl barajının altında araclara baktım da c sınıfında boş 1.33 corolla alabiliyosunuz ve envai cesit b sınıfı araç...symbol clio 301 linea accentblue i20 corsa yarıs auris fln filan detay için asagıdaki linkten bakabilirsiniz.
    http://www.arabalar.gen.tr/listele.php?R1=0&R3=0%2C1%2C2&R4=9999&R2=0%2C1&D5=0%2C1%2C2%2C3%2C4%2C5%2C6%2C7%2C8%2C9&D1=50000&D4=and+article_tl+%3E+0+ORDER+by+article_tl+DESC
    ayrıca motor gucleri ve donanımlara dikkatinizi cekerim.
    son olarak iyi bir pazarlıkla fiyatını 2-3 asagi cekebilirsnz gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasmincafe

Bende cruze sedan 1,4 ltz sunroflu eskişehirde 49 bine buldum ama kararsızım 2, elde çok zarar ettirir diyorlar ama bu fiyata bole bi arabada bulmak şuan çok zor

hocam aralık ayında 1.4 ltz sunroflu sedan 43000 e alınıyordu...ben mart ayında 1.4 ltz sunroof sedan 46000 e aldım..şimdide 49000 olmuş....47000 e falan alabilirseniz alın derim..performans vites geçişleri ivmelenme ve yola oturuş gerçekten çok iyi iç konsol görünümü de çok iyi kapı içlerinde kullanılan plastik biraz kalitesiz..dediğim gibi 47 ye alabilirseniz gayet iyi bence
  • 1.4 motor ağır kalıyor diyorlar benimde kafam karıştı. Şekli şemali güzel araç ama keşke dizel olsaydı birde.

Birde ikinci el piyasası cok iyi değil sanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.