Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
35.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

    Malesef bazı dönemlerde bazı sınıflar OP olabiliyor; ya da bazı sınıfların gereksinimi daha az olan build'i olabiliyor. Buna yapabilecek bir şey yok.
    DH bir ara bırakılmıştı, taa ki maurader çıkana kadar. Ondan önce WD pet buff almasa, WD ölmüştü. Barbar şu anda oynayan sayısı önceye göre çok az. Bu böyle devam edecek gibi görünüyor çünkü sınflar arası dengeyi oyunun başından beri tutturamıyorlar.

    Bahsetttiğin build'e özgü silah durumu Crusader için en ön planda gibi. Silah-shield bulunana kadar verdiğim ilk linkte 28. dakakidaki build gibi gitmekten başka çare yok gibi. Video'da keza 25. dakkadan T4-6 progress'i olası düşecek silahlar üzerine anlatıyor...

    Ayrıca hiçbir sınıf aslında build için gerekenleri toplayamadan tam anlamıyla damage yapamıyor. DH'dan örnek vermişsin; maurader 6 yaptı diyelim, Tasker yoksa sentry'ler yavaş kalıyor. Sonra daha iyi silah bulmak, bombardier gerek diye gider. Crusader da dps'i iyi olan skill'leri ile idare edecek, heavens fury çok sağlam vuruyor mesela. Bombardment, falling sword, phalanx gibi iyi skill'leri var. (hepsi cooldown'lı dersen, o zaman silah düşene kadar cooldown roll kasmaktan başka çare yok derim.) DH da maurader bulana kadar hatred sıkıntısı yaşıyor mesela, maurader öncesi T4'e kadar mahkum.

    Class set bulmak artık zor değil zaten. SC'de 2 günde iyi kötü çok iyi rollu olmasa da end game class set yapılıyor. DH için maraduer tamamlamak, WD için Jade tamamlamak(belki Quetzal uğraştırır burada) progress bile değil. (Kadala sağolsun. Zaten yakında merchantlar satacak class setleri.)

    Zor olan Kukri, tasker, bombadier, cru silah ve shieldları.

    Ben hep arkadaş(DH) ile oynuyordum. Düne kadar TT'si yoktu. Bombadier'i Krider'i, Etrayu'su falan hala yok. T6 da 4 kişilik bir partiyi tek başına çok rahat taşıyordu.

    WD Jade ile en azından solo T6 yapabilir. Seasonda Wiz oynamadım ama gördüğüm 300+ paragon Wizler meteor ile çok sağlam dmgler verebiliyordu.

    Crusader belli başlı shield ve wpnlar olmadan T6 solo bile yapamaz ya da en azından ben bulamadım.




  • T6'da party'i taşıyan DH ile (eksik parçalarına rağmen) rift kaç dakikada tamamlanıyordu, merak ettim açıkçası. En fazla 6 dakikada tamamlanmayan T6 rift, verimli değil keza. Zorluk düşürülürse zaman/shards toplama oranı bakımından daha karlı olur. Eğer bu derece seri ise dediğin durum, DH OP ama eşitsizlik derecesinde OP madem.

    Daha çabuk T6 yapmaya solo açısından bakarsak olay zaten kite skill olmasına bakıyor, bu durumda önce DH, sonra wizard gelir.
    Season'da ben de henüz crus oynamadım. Ama şu at gönderme skill'i üzerine stun ile bir şeyler belki olabilir. Şu video'ya bakabilirsin:https://www.youtube.com/watch?v=bJbESR0waaohttps://www.youtube.com/watch?v=HKE8r8kSEeM
    Bu da Roland set ile bir şeyler yapmaya çalışıyor:https://www.youtube.com/watch?v=HfSeDwVkvAA
    Tabi bu videolarda da yine spesific kalkan var phalanx için, ama bu kalkansız da çalışır sanırım, umarım.
    Tabi elbette T6 yapana kadar bu türden 1 kalkan ya da silah düşmesi o kadar zor olmamalı, ya da o kadar şanssızlık olmamalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 26 Eylül 2014; 17:30:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

    T6'da party'i taşıyan DH ile (eksik parçalarına rağmen) rift kaç dakikada tamamlanıyordu, merak ettim açıkçası. En fazla 6 dakikada tamamlanmayan T6 rift, verimli değil keza. Zorluk düşürülürse zaman/shards toplama oranı bakımından daha karlı olur. Eğer bu derece seri ise dediğin durum, DH OP ama eşitsizlik derecesinde OP madem.

    Daha çabuk T6 yapmaya solo açısından bakarsak olay zaten kite skill olmasına bakıyor, bu durumda önce DH, sonra wizard gelir.
    Season'da ben de henüz crus oynamadım. Ama şu at gönderme skill'i üzerine stun ile bir şeyler belki olabilir. Şu video'ya bakabilirsin:https://www.youtube.com/watch?v=bJbESR0waao
    Tabi bu videoda da yine spesific kalkan var phalanx için, ama bu kalkansız da çalışır sanırım.

    O kalkan olsa yapıcam Stampede build. Bnette forumlar vardı kalkansız çok verimli olmuyor diye ben de denemedim o yüzden.

    DH'ye gelirsek eğer ben Law'da değişiklik yaparsam hızlı silaha geçtiğimde bir elit 10 saniyeden fazla yaşamıyordu. Hiç dakika tutmadım ama. T6'ya Grift 25 dersek 25'i yarısından bile çok daha az zamanda biriyorduk. 3'te bir bile olabilir belki.

    Grfit 30'u 4 kişiyle zaman bitmeden yaptık. Ben neredeyse hiç vurmuyorum. Sadece Stun var. Diğer 2 kişinin de paragonları 150'den düşük.

    Tek başına 36'yı yaptım dedi. Bunların hepsi tasker theo olmadan önce. Tasker'i dün kullanmaya başladı.

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/yldrm-2626/hero/47371447 Proili bu. Öyle çok bir şey de yok yani. Maraduerin botunda regen rollamış te allahım şimdi gördüm bak.

    Bir de bilmiyor DH'yi o kadar. Ben de hiç zaten bilmiyorum skillerini hiç oynamadım DH.

    Turretlar Cluster Arrow atmıyor diye kullanmıyordu mesela. Chakram attırıyordu Turretlara. Sonra ben bir kaç builde baktım değiştirince T6 yapabildik zaten. Sonra çok ölüyorum dedi Awareness aldırdım falan. Tasker'i da bilmiyordu mesela. Ben gördüm stashinde ne zaman düştü dedim bugün düştü dedi. Alttaki yazısını görmüş ing olmadığı için belki yarıyordu diye koymuş stasha. Yani adam o kadar uzak oyuna. Bilen birisi alsa bir iki skill veya roll ile belki daha da verimli yapacak.




  • Trial atarken, hangi build ile yapıyorsunuz, bu atın intikamı(hipodrom) build pek iyi değil, shotgun deneyen oldu mu?
  • neuro kullanıcısına yanıt
    Merhaba, DH ve Wizard, bahsettiğiniz setleri ve gerekli silahları bulduktan sonra T6'da oldukça rahatlar; fakat kanımca Wizard, FB set ve Furnice sayesinde daha akıcı ve dayanıklılığı daha üst seviyede.
    Crusader ise Blade of Prophecy ve Frydehr’s Wrath'ı bulduktan sonra elbette Akkhan set ile onlar kadar rahat ilerleyebiliyor, partiyi taşıma manasında...

    Sezonda Wizard, DH ve Crusader ile oynadım ve şu an bahsettiğim son seviye gear'a sahipler.
    DH için bir ek, eğer Marauder'le birlikte Natalya set de tamamlanırsa daha bir güzel oluyor, gerçi Tasker bulamadım henüz fakat yine de etkili.

    Crusaderhttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/49433541

    DH http://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/49112643

    Wizard http://eu.battle.net/d3/en/profile/Humanitas-2805/hero/47667736




  • Yanlız hepinizin unuttuğu bir olay var. Artık olay sadece build + gear olayı değil. Bunların yanına gem olayıda eklendi. Gem deyip geçmemek lazım. Griftlerden dolayı hepimiz biliyoruzki gemlerin charlara katkısı inanılmaz. Doğru gemi doğru charla kullanılmak şartıyla.
    Şİmdi gelelim benim oyunda gördüklerime.
    Riftten başlamak gerekirse diyeceğim başlamaya gerek yok bence. Griftlerin tartışılmaz kralları DH'lar. İster 1 ister 2 ister 3 isterse 4 player leaderboardslara baktığımızda en az bir tane DH var. 4 playersda ise 2 DH 1 Monk 1 WD kombinasyonu var. Sözün özü her durumda DH olması genek olarak bu classın grifte en iyi class olduğunu gösterir. Şahsen bunu tartışmam bile.
    Riftlere bakacak olursak. Tabiki gear build yada gem farkı classlar arasında bi takım farkların ortaya çıkmasına zemin hazırlar. Fakat bütün classları end game item en popüler buildleri + kullandıkları gemleri 45 lvl olduğunu hesaba katarsak(25de olur maksat 2. bonuslarını kullanıyor olabilmemiz) o zaman işte dengeler değişiyor. Rift farmın tartışılmaz kralları bu sefer Raekor barbarlar. Partilerde samimi söylüyorum ister WD 'nız olsun ister DH'nız ister başka bir charınız siz sadece Raekor barbarların arkasından koşmakla yetinirsiniz. En çok kullandığınız skill speed yapan skill olur. Siz daha elite'de hangi özellikler var ona bakarken Raekor barbar killi almış diğer elite için yola koyulmuştur bile. Ha guardiana geldiğinde barbarlar ben çok yoruldum birazda sen kes bakalım diyebilir ona birşey diyemem. Dersem çarpılırım Allah taş eder.

    Ardından gördüğüm kadarıyla hız konusunda en iyi class Crusaderlar. Geçmişten gelen Shotgun build ve yeni patchle gelen yeni shield sayesinde ortaya çıkan stampedeli Horseman build. Bu iki class daha DH gibi şimdililerin en classına daha 2.sentryi koydurmadan killi alır yoluna koyulur. Benim gördüğüm kadarıyla birebir elite öldürmede shotgun crusaderlar, horsemanlara göre daha iyi. Ama riftte alan kill işin içine girdimi dengeler değişebilir.
    Diğer classlara hiç girmiyorum.Amacım sidik yarıştırmak değil ama diğer 3 class bir raekor barbarın bir shotgun crunun yarattığı damagele birlikte seriliğe ulaşamaz. Tekrar belirteyim burda gemlerin çok büyük katkısı var.

    Ha olayın aslında bana göre en can alıcı noktası ise classların gear tamamlama olayı. Burda en kısa sürede kim tamamlar yada kim rahattır diyecek olursak bana göre DHlar burda bir adım önde. Haa adamda şans vardır paçalardan akıyordur. 2 riftte Crusaderını end game yapar işine bakar o ayrı ona birşey diyemeyiz AMA bu classların bulacağını itemlere bakacak olursak;
    Riftte kral dediğim barbar; önce leoric helm bulacak, vile var shoulders bulacak, furnace bulacak Raekordan başka. Yoksa o iş yaş. Ha soulders ile helm yerine normal raekor set parçası kullanır elinede herkesin bulabildiği Maximusu alır o ayrı ama riftte o itemlere sahip bir barbarın yarattığı etkiyi yaratamaz. Özellikle vile vard yoksa.
    Crusader Akkhanı tamamlayacak. Efendime söyliyeyim gidecek captain crimsonun pants belt boot 3lüsünden 2sini craftlayacak sonra shotgun build yapacaksa Fate of the Fell'i bulacak.Shieldi basit hiçbirşeyi yoksa gider Hallowed shield craftlar kullanır. Yok horseman build yapacaksa önce o shiledi bulacak(ismini unuttum ya la) elinede mecbur ya furnace alacak yada fiziksel damage veren polearmı. Yoksa Akkhanı tamamladım elime bir silah bi shield alayım yardıra yardıra T6 farm yapayım yok.
    DH'lara bakacak olursak Marauders seti tamamladımı tamam bitti. Yüzde 80 hazırlar. Geriye olmazsa olmazları tek item Bombadier's Rustack quiveri kalıyor. Olmaz ne olur. Pasife alırlar Costumer Enginee'yi 3 Sentry ile yine işine bakarlar. Silah hiç bulamadılar giderler Sdryuu bow var onu craftlarlar gider Arcane Barb crossbow var onu craftlarlar iş biter. Ha diyeceksinizki Tasker ne olacak. Tasker tamamen DH'a çağ atlatır sentryler için. Tasker yoksa Mara DH olmazsa olmaz değil.

    Özet olarak
    Grift için DH
    Rift için Barbar yada Cru.
    İtem bakımından DH.
    Build çeşitliliği bakımından Crusader. Bunun hakkında birşey yazmadım ama olsun. En bol build çeşitliliği tamanen Crularda. Shotgun build var. Yeni Horseman build çıktı. Arkadan Condenm build geliyor itemi normale düşünce ortalık condenmden geçilmez emin olun. Onun dışında Darklight ve Mortal Drama ile güzel buildler var.
    Build çeşitliliği bakımından arkandanda Monklar geliyor hemde baya sağlam şekilde. Sunwuko set eşliğinde çok güzel 2hnd daibolar var skill odaklı. İsimleri çok uzun aklımda kalmadı ama seven strike ve wave of light için olan daibolar.Tempest Rush için olan var mesela. Skill odaklı olmasada en popüler olan şimdilerde Flying Dragon var.
    Bunlar benim görüşüm katılırsınız katılmazsınız orasını bilemem ama düşüncelerim bu yönde şahsen.




  • Crusader condemn build op durumda su anda.
    İtemleri ayarla perma akarat olacak sekilde. Wrath sıkıntısı olmuyor , condemn alan vurdugu sabit durmadan kosarak , kacarak cok seri sekilde ilerlenebiliyor. Amulet olara ess johan midir nedir saglam bi tane bulursaniz monk gibi yaratiklari belli bi sansla topluyor :) normal rift de dumduz kosarak cok hizli rift bitiriliyor. Griftde elemental dmg almayacagimiz ( tercihen xperian yada mara )bir amulet yada ise yarar bir hellfire amulet is gorur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben condenmden griftte çok umutluyum. 1 tank wd 1 tank monk ve 1 dps dh'ın yanına 1de condenm crusader gidebilir ama işte guardiana gelince condenm çok fazla iş yapmyor. Griftte yüksek lvl guardianlarda iyice yavanlaşabilir o sıkıntı.
  • Porno Graffitti kullanıcısına yanıt
    adamsın 10numara yazmısın :D Unrelenting Phalanx (atın intikamı buildinin ismi)
  • selam arkadaşlar. Physical Stampede buildi ile Crusader oynuyorum, iki silah var elimde aralarında kararsız kaldım, hangisini tavsiye edersiniz ? Heart Slaughter'in Physical dmg'i çok cazip duruyor ama Baleful Remnant'ın pasifi daha efektif gibi.

     Crusader - Toplanma Noktası
     Crusader - Toplanma Noktası


    bu da karakterimin armory'sihttp://eu.battle.net/d3/en/profile/Auerbach-2759/hero/38937952

    - Hangi Legendary Gemleri önerirsiniz ?

    - Hangi itemler için shardlarımı harcayayım ?

    tavsiyelerinizi bekliyorum




  • Bana kalırsan hipodrom build işte 3plater ve 4player da iş yapar, knockback var %30ihtimal stun var, bu işler monkada yardımcı olur benim 4playerda 120m vurdugumu biliyorum grifte tek bir atın dmgı bu sizin dediğiniz condenm daha cok solo oynarken iyi yalnız deidğim gibi bazı spesifik elitler ve rift guardlar var mesela 40+ dan sonra elektrik karsısında melee giremezsiniz mümkün değil cok ağır dmg var 30m tougness bile kaldırmıyor, o yüzden range vurmanız gerek. Bence en iyisi hipodrom başka alternatif yok. Sadece dmgı düşük onada uygyn gear yaptınız mı akar gider :D Kolay gelsin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Porno Graffitti


    Özet olarak
    Grift için DH
    Rift için Barbar yada Cru.
    İtem bakımından DH.


    Grfit için bilemem de T6 rift için artık class farketmiyor. 4 tane 350 paragondan yüksek char ile elitler 5 saniye bile yaşamıyor zaten. Asıl önemli nokta 40+ griftlerde party kombinasyonları senin dediğin gibi.

    Bütün itemler güzel oldu mu(tabiki de sonu yok bu işin) asıl progress leg gemleri upgrade olacak.

    Crusader'in şöyle bir avantajı var. 6 parçalı Akkhan seti sana build dayamıyor. Yani illa şu buildi yapacaksın demiyor. Akkhan şart ama. CD harcayarak feda ettiğin statları Perma akarat champion ile fazlasıyla geri alıyorsun çünkü.

    Akkhanı tamamladıktan sonra Stampede, condemn, shotgun silahla kalkanı değiştir değiştir oyna.

    Jade, Maraduer falan öyle değil mesela.




  • Şuan 4klık fate of the fell ile riftte terör estiriyorum, 100m vuruyor elitlere shotgun :D grift için halen atın intikamı buildi gerek...
  • Yani 300 m vuruyosun yanlismi anladim. Yoksa 30m deni 100 mi. Condemn den shotguna gececegim :) 100 m den 300m dmg super eger bu sekildeyse hemen buildi degistirecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

    quote:

    Orijinalden alıntı: sarerer

    Aslında önemli mesaj içerikleri ilk mesaja eklense daha etkili bir paylaşım gerçekleşmiş olur.


    Note konularında olduğu gibi, aktif bir üye ilk mesajı düzenlese, aktif olmadığında ya da konu açılmasına sebep olan şey artık ilgi alanını oluşturmuyorsa yönetimle görüşüp bir başkasına devretse dediğiniz gibi en iyisi o. Yoksa daha önceden yanıtlandı demek de sonuç vermiyor. En iyisi ilk mesaj dediğiniz gibi.

    Eğer eklenmesini istediğiniz bir şey varsa eklerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rifte en iyi farm şekli shotgun hocam, yok böyle bir dmg :D 4k lık silahla inanılmaz bir dmg cıkıyor :D

     Crusader - Toplanma Noktası
  • deneyim bi
  • kardes denedim sen heralde condemn build oynamadın sanırım :) grift 26 girdim geri cıktım
  • griftte zaten shotgunla girmek intahar etmekle eşdeğer bir harekettir. Arkadaş zaten rift demiş dediğide doğru. Condenm build şuan için sadece sezonda var. Ayrıca grift için condenmden hariç phalanx build var.
  • Küçük bi' soru sorup yatayım, ben bunu henüz yeni kastım ve elimdeki itemlara göre fire build yapmıştım kendi çapımda.
    Buna benzer bi yaygın build var mı acaba sizlerin aşina olduğunuz?
    Hangi parçaları öncelikli upgrade etmem gerekir?
    Bir de 2H flail mi 1H mi karar veremedeim, körü körüne sheet dps gitmemek gerek onu biliyorum, ama genel olarak kafam karışık crus'la ilgili.
    İsterseniz beni direkt pas geçin ben biraz araştırayım.

    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Bonellia-2369/hero/49567354




  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.