Crusader Kings III (2020) [ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
hocam benim hatam, redditte görünce heyecanlanıp atmıştım. ave maria moduna ait bunlar. mesajı da düzeltiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kayser
hocam benim hatam, redditte görünce heyecanlanıp atmıştım. ave maria moduna ait bunlar. mesajı da düzeltiyorumÇok iyi duruyordu
-
Royal court geldi mi arkadaşlar ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DemiGo
Royal court geldi mi arkadaşlar ?Daha gelmedi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianSpoiler yedik galiba, Moğollar saldırıyor mu? En son Total War'da saldırıyorlardı, oyuna hayranlığım gittikçe artıyor.
Ck2'dede Moğollar vardı ama horse lords dlc ile oynanabiliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Takeda AkaneCk2'dede Moğollar vardı ama horse lords dlc ile oynanabiliyordu.
Alıntıları GösterBugün oyunumda denk geldim, biraz daha dlc gerekiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianBugün oyunumda denk geldim, biraz daha dlc gerekiyor.
Alıntıları GösterEvet horse lords dlc'si gibi bir dlc lazım ck3'e ki geleceğini düşünüyorum. Viking dlc'si geldi örneğin.
Büyük potansiyeli var, şu haliyle bile ilk oyunu oymamamış beni baya bir götürüyor dlc ile daha da coşar.quote:
Orijinalden alıntı: Takeda AkaneEvet horse lords dlc'si gibi bir dlc lazım ck3'e ki geleceğini düşünüyorum. Viking dlc'si geldi örneğin.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
denemedim hiç
steamcommunity.comSteam Workshop::AVE MARIAhttps://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2268393523
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kayser
denemedim hiç
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2268393523Bizans ağırlıklı anlaşılan.
Bu royal court bir tek bana mı çok boş geldi
quote:
Orijinalden alıntı: drmartin00
Bu royal court bir tek bana mı çok boş geldiCk2'deki way of life dlc'si gibi birşey sanırım.
Çıktı mı royal court ?
quote:
Bu royal court bir tek bana mı çok boş geldiben de pek anlamadım bu dlc yi.
eventler üzerine yoğunlaşan bir dlc mi olacak ?
-
Ben ck2'deki horse lords ve monks and mystics gibi dlc'ler bekliyorum.
Açıklamalarında türkçe yazıyor steamde.Taht odası,görüşmeler,ithişam,yaratıcı kişiler,melez kültürler vesaire incelediğim kadarıyla sadece kültür olayı güzel gerçekten ama oyun 77 tl iken böyle dlclere 50 tl fiyat çekmeleri beni üzüyor
quote:
Açıklamalarında türkçe yazıyor steamde.Taht odası,görüşmeler,ithişam,yaratıcı kişiler,melez kültürler vesaire incelediğim kadarıyla sadece kültür olayı güzel gerçekten ama oyun 77 tl iken böyle dlclere 50 tl fiyat çekmeleri beni üzüyorKlasik paradox.
quote:
Açıklamalarında türkçe yazıyor steamde.Taht odası,görüşmeler,ithişam,yaratıcı kişiler,melez kültürler vesaire incelediğim kadarıyla sadece kültür olayı güzel gerçekten ama oyun 77 tl iken böyle dlclere 50 tl fiyat çekmeleri beni üzüyorAna oyun 50 Euroya çıkmış, buraya çok ucuza geliyor, bizim şikayet hakkımızın olduğunu pek sanmıyorum. Keşke daha uygun olsaydı, keşke Türkçe olsaydı ama durum ortada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X