Şimdi Ara

Cruiser, Enduro Motor tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yıl 125 lik bi Zealsun alıp öğrenmiştim iyice. Cruiser tarzındaydı (ya da ben öyle sanıyorum)

Bu sene asgari 250 lik bir motorla devam etmeyi düşünüyorum. Yalnız zealsun gibi dıttırı mıttırı bişey olmasın, sorun çıkarmasın sağlam olsun. İkinci el de olabilir.

Bütçem 4 - 5 bin civarında. Daha fazla da olabilir ama nasılsa düşe kalka öğreneceğiz, bari ucuzundan başlayalım da içimiz gitmesin.

Harley tarzında önerebileceğiniz mümkünse markalı olan bir motor var mı acaba?

MOTOMAX-KEEWAY - Superlight 150
    MSI GS60 Ghost Pro 002
  • yada klasik tip de daha mantıklı chooper var vsi var Enduro sadece dik durulan bi tarz diil farklı bi tip başlı başına

Bırak aksın, seni de götürsün..
    Hepsi hepsi hayat nasıl olsa!!
  • en yakın olabilicekler
    race-naked
    enduro-cross-s.moto
    bunlar bunun dışında
    enduro ile cruser beraber nasıl olabilir nasıl 2si birden tercih edilebilir anlamıyorum bencede enduroyu sil

cruser 2.el hyosung gv250 bakabilirsin cok guzel
    bisan-lifan nın 250lik var (virago cakması)
    masai vardı cinli ama suzukinin servisi bakıyor guzeldi..
    cruser da cesit bol aslında
    regalraptorlar var cok sattı
    4-5bine 0istiyosan kesin cinli alacan 2. else hyosung bulabilirsin.

Orjinalden alıntı: 593922 ¤

Zealsun'ın tıttırı tıt 125'lik cruiser'ını merak ettim doğrusu?..

motor buydu. sadece bir buçuk ay kadar kullanabildim, 2 bin liraya aldım, arızalı olarak aldığım yere 1.300 ytl ye geri verdim. iğrenç arızalar çıktı, hız göstergesi bozuldu, motorun aksamında bilya dağıtması yüzünden iğrenç ötesi sesler gelmeye başladı, fazla ısınıyordu, yarım saat bile binilemiyordu v.s v.s falan filan...

bu yüzden bir daha çin malı şeylerden uzak duracağım.

bir de şu var arkadaşlar, fikrinizi alabilir miyim lütfen;
    http://www.sahibinden.com/2005_kle_500_7800_km_deWQQaXQQ4064072WQQpXQQdisplayitem

biliyorum bu cross motoru gibi bişey ama çok hoşuma gitti. başlangıç için nasıl?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50cc motor önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

evet, hyosung gv250 tip olarak çok güzelmiş. çinli mi bu, arıza problemi falan çıkar mı, kalitesi nasıl??

evet, hyosung gv250 tip olarak çok güzelmiş. çinli mi bu, arıza problemi falan çıkar mı, kalitesi nasıl??

cinlimi bu? Cinde uretildigine dagir soylentiler olsada kore mali, bir sure daha ordan gelecek olmasina karsin S&T-Kanuni adi altinda yakinda Turkiyede uretilicek

kalitesi nasil? Firma aslen suziki parcasi uretmekle adini duyurmus. Piyasada baslangic seviyesi icin en ust duzey makina 28 Hp guc uretiyo

arıza problemi falan çıkar mı? Bu konuda sunu soyliyebilirim genel anlamda kullanan insanlarin cok memnun oldugu saglam bir makina ama kroniklesmis bir kac sorunu var vitesin bosa zor gectigi soyleniyor, CDI unitesi denilen elektronik beyin cok fazla kiside ariza yaptigi icin degistirildi eger garantiden degisirse sanslisin pahalli bir parca yarattigi sorun ise belli devirlerde gaz kesiyor

makina hakkinda sunuda eklemek isterim ben cok begeniyorum oturakli performansi yuksek bir motor mart ayinda S&T-Kanuni adi altinda yeni modeller satisa cikicak goruntu tamamen ayni birkac modifiye var ozellikle enjeksiyonlu olucak fiyatinin degismiycegi ayni kalicagi soyleniyor sifirini 7000 Ytl ye alabilirsin

altarnatif olarak Regal Raptor 250E-9 tavsiye edebilirim motorun lakabi en sorunsuz cinli, tabi benim ilk tercihim Hyo

• quote:

Orjinalden alıntı: Belash

motor buydu. sadece bir buçuk ay kadar kullanabildim, 2 bin liraya aldım, arızalı olarak aldığım yere 1.300 ytl ye geri verdim. iğrenç arızalar çıktı, hız göstergesi bozuldu, motorun aksamında bilya dağıtması yüzünden iğrenç ötesi sesler gelmeye başladı, fazla ısınıyordu, yarım saat bile binilemiyordu v.s v.s falan filan...

bu yüzden bir daha çin malı şeylerden uzak duracağım.

bir de şu var arkadaşlar, fikrinizi alabilir miyim lütfen;
    http://www.sahibinden.com/2005_kle_500_7800_km_deWQQaXQQ4064072WQQpXQQdisplayitem

biliyorum bu cross motoru gibi bişey ama çok hoşuma gitti. başlangıç için nasıl?

İlginçmiş. Zealsun kullanan arkadaşlarımız oldukça memnunlar. Özellikle 150'lik yağ soğutmalı bir cruiserı var. O makine için çinlilerin en iyisi yorumları yapılıyor. Diğer tarafta aynı şirketin diğer markası olan Zongshen'in cross makinelerindende çok memnun kullananlar. Zaten Zealsun ve Zongshen'in modelleri hemen hemen aynı ve bizdeki modellerin birçoğu dünyada da satılıyor. Demekki 125'liği tırtmış yada sizin şanssızlığınıza gelmiş.

KLE 500 güzel bir endurodur. Bunun yanında Honda NX4 Falcon'a da bakabilirsiniz.

Bırak aksın, seni de götürsün..
    Hepsi hepsi hayat nasıl olsa!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Belash

quote:

Orjinalden alıntı: kentacdis

kalitesi guzel cokkullanan var ve memnunlar cok guzel motor
    tavsiye ederim
    kore malıdır
    cin maliyla alakasi yok
    hatta japon motorları kadar saglamlığı iyidir cok koklubirfirma

Delikanlı adam cruisera biner...

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.