Şimdi Ara

Cruise gemide çalışmak için tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnternette gördüğünüz ilanlara inanıp ağzınızın suyu akmasın arkadaşlar. "Dolgun maaş+SSK+prim cart curt".
    Gemi adamı belgesi için para ödemen gerektiğini söylerler sonra verirsin parayı sonra pırrr bir bakmışsın parayı verdiğin adamlar uçmuş gitmiş. O yüzden iyi araştırma yapmadan bu işlere girmek mantıksız. Dolandırıcılar için yeni gelir kapısı falan olmuş bu alan. Uyandırayım dedim.
  • Bende aratırmıştım bunları çalışmak için. intden bulduysan %99 yalan , dolandırıcılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese kolay gelir. İyi para, çok ülke görücem ayağına.

Bir çok gemi doğru dürüst limanda durmaz, bazılarında herkese iniş vermezler. günlerce demir yığını içinde değişik değişik adamlarla muhattap olarak çalışırsın. Tempo yoğun.

Bu işe girip uzun yıllar devam eden adam çok fazla olmaz. genelde para biriktirip karaya döner çoğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıGelin

Dentex iyice soguttu yattan amelelik yaparsın sabah kalkarsın yatana kadar çalışırsın falan Ama her işin bi zorluğu vardır ne zorluğu varsa göze almak lazım yoksa kimse kimseye yattığı yerden 5-6 bin lira vermez tabi. Gemİ adamı belgesi evrak işi vs üsteki arkadasin dediği gibi kolay acenteler hallediyormus yardımcı oluyormuş. Bİrde onlarla konusucam bu cruise ve yat olayını.

Soğutmakla alakası yok, gemi daha zor yattan onu söyleyeyim.. Esas aşçı olmak lazım, yetenekli bir aşçıysan dünyanın parasını kazanırsın.. Şöyle söyleyeyim, benim aşçım özel yatta 12 ay üzerinden 4.5-5.000 alıyor. Çok daha fazla alanlar var, yolcu gemilerinin aşçıları daha da fazla kazanır yeter ki işini iyi yap. Bugüne kadar bir gün olsun aşçımın yapıp da beğenmediğim bir şey olmadı. Etten, sebzeden bir çok şeyden çok iyi anlar. Çok şey öğrendim ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: SarıGelin

Dentex iyice soguttu yattan amelelik yaparsın sabah kalkarsın yatana kadar çalışırsın falan Ama her işin bi zorluğu vardır ne zorluğu varsa göze almak lazım yoksa kimse kimseye yattığı yerden 5-6 bin lira vermez tabi. Gemİ adamı belgesi evrak işi vs üsteki arkadasin dediği gibi kolay acenteler hallediyormus yardımcı oluyormuş. Bİrde onlarla konusucam bu cruise ve yat olayını.

Soğutmakla alakası yok, gemi daha zor yattan onu söyleyeyim.. Esas aşçı olmak lazım, yetenekli bir aşçıysan dünyanın parasını kazanırsın.. Şöyle söyleyeyim, benim aşçım özel yatta 12 ay üzerinden 4.5-5.000 alıyor. Çok daha fazla alanlar var, yolcu gemilerinin aşçıları daha da fazla kazanır yeter ki işini iyi yap. Bugüne kadar bir gün olsun aşçımın yapıp da beğenmediğim bir şey olmadı. Etten, sebzeden bir çok şeyden çok iyi anlar. Çok şey öğrendim ondan

Evet ama aşçı değilim malesef Garsonluk vs. de olur farketmez. Yarın bu işlerle ilgilenen bu acente ile görüşücem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.