Şimdi Ara

Crucial Marka 8 gb ddr4 2400 mhz c17 ram var yanına 16 gb aynı üründen taksam ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 6 ay önce bilgisayar aldım. Bilgisayarımın anakartı asus h310m r2 2666 mhz asus, 4 gb rx570 ekran kartı var ve i5 8400k işlemci mevcut. Ram olarak da crucial 8gb ddr4 2400 mhz CL17 ram var. Grafik işiyle uğraştığım için 8gb ram yetmemeye başladı. After effects te çalışıyorum genelde ve ram kapasitesi yetmiyor. sorum şu bu ramin yanına 16gb ram taksam ne olur. Performans olarak nasıl etkiler yaratır.

Yani yeni ram alacağım nasıl bir yol izlemeliyim. bu ramin aynısından alsam 2x8 olsa mı iyi olur veya 8gb ve 16gb ram taksam ne olur.

Yada tamamen Farklı bir marka ram takabilirmiyim?

Anakartımın MHZ hızı 2666MHZ bendeki ramin 2400MHZ. Yeni alacağım ramin hızı 2666 olsa fark olur mu?

• Ram isteyen programlar kullanıyorsanız daha rahat edersiniz. Ayrıca şuanki kullandığınız Ram 2400 Mhz olduğu için diğer alacağınız Ram 2666 Mhz olsa bile 2400 Mhz çalışacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extreme37

Ram isteyen programlar kullanıyorsanız daha rahat edersiniz. Ayrıca şuanki kullandığınız Ram 2400 Mhz olduğu için diğer alacağınız Ram 2666 Mhz olsa bile 2400 Mhz çalışacaktır
    yani 2666mhz almanın bi mantığı yok. 2400mhz li alayım. bide aynı marka olması şart mı. bide ram boyutunun aynı olması şartmı? yani 16gb alsam ne olur
  • MuzafferKaraca M kullanıcısına yanıt
    Gecikme değerleri ve Mhzleri aynı olduğu sürece sıkıntı yok 16 + 8 kullanılabilir. Ama 16x2 veya 8x4 olsa daha güzel olurdu
  • crucial 8gb ddr4 2400 mhz CL17 ram in yanına, Crucial ballistix sport lt gray 16 gb 2666mhz ddr4 CL16 ram almaya karar verdim.

arkadaşlar beni bilgilendirebilecek birisi varmı acaba? Sorun yaşarmıyım yaşamazmıyım?
  • Ram bga leri aynı olduğu sürece hiçbir sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 gb olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.