33 kodunun sebebini 5700x işlemci takınca ve kod AA olunca anladım ilk nesil işlemciler TPM yi desteklemediği için o kod 33 oluyormuş bilgine, yani bazı protokoller desteklenmiyor uyarısı 33 kodu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Eylül 2022; 7:2:6 > |
Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (157. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun sonunda başardın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralAY -- 16 Eylül 2022; 16:51:30 > -
Süpersin eline sağlık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sağ olasın aynen sonunda başardık
-
Eyvallah
-
-
-
Valla aynı ayarda yani sadece docp açıp bu ns yi göremiyordum 1800x işlemciyle o yüzden şaşırdım
bu arada okuduğum 4 ram ile bu kartta daha kolay oc olduğu da ben anlamam o ayrı
4 ram varda
bu arada 5700x işlemci de oc yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Eylül 2022; 20:55:26 > -
Sendekiler single rank 4x8 ise bu değerleri rahat görürsün. Ben sizi 2x16 dual rank kullanıyor zannediyordum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Yukarıda ki kullandığım ramler sizdekiler ile aynı 2x8 F4-3200C14D-16GFX. Anladığım kadarı ile sizde bu ramlerden 2 kit mevcut. Size özelden numaramı göndermiştim. Telefon ile tarif etmek buradan daha kolay.
-
Evet 2 kit var 2.yi 2019 da newagg dan aldım ilki zaten 2017 yılında pc toplarken aldığım kitti
tamam doğru unutmuştum o olduğunu özelden yazmıştın
aslında buraya yazsan başkaları da faydalanır sen bilirsin tabi
senin anakart neydi?
-
-
Anladım farklı kartmış bizdeki eski kurt artık
ve kafa gidik sahi programda kart zaten görünüyor
iyi sonuçlarmış gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Eylül 2022; 21:30:36 > -
5700x'i de takmıştım onun bench'ini almamışım. Hafta sonuna doğru tekrar takıp alabilirim ama diğer kartlardan hiç bir farkı yok. Gerçekten de Ryzen 5800x3D'yi taksanız bile 0 problem ile arkanıza bie bakmadan kullanabileceğiniz bir kart. Hatta PCi-E Rev 3.0 olmasından dolayı 6600XT ekran kartının x8 lane olması sebebi ile performans kaybı oluyor felan yazanların hepsi hikaye. Hiç bir fark yok. Bizzat kendi yaptığım benchmark sonuçlarını buraya atayım.
CrossHair VI Extreme ve Ryzen 5700x FireStrike
CrossHair VI Extreme ve Ryzen 5700x TimeSpy
-
Hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla benim ekran kartım sapphire rx 580 nitro yetiyor zaten kartlar çok abartılı kazık bozulmadıkça almam
rog anakartlar iyi ya x370 bile gayet yeterli az kalsın bu kartı harcıyordu amd ve asus da tepkiyi görünce geri vites yapıp 5000 desteği verdiler
-
Sağ olasın
-
Hocam bu 3D olayı nedir bazı işlemciler de 3D yazıyor bazıların da yenilenmiş yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan sadece 5800x 3d var oyun odaklı çıkarılan bir işlemci ve oyunda iyi performans veriyor linki oku anlarasın
AMD Ryzen 7 5800X 3D Tanıtıldı! Özellikleri ve Artıları - PC Hocası (pchocasi.com.tr)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X