Şimdi Ara

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.394
Cevap
16
Favori
93.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önceki biosa alıp denemiştim düzelmemişti. 🙄 Fakat ilginç bu durum pcie 4.0 desteğini verip sonra geri çekmişlerdi. Bios destek açıklamasında yazmıyordu böyle birşey 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun değil
    Bi bakayım söylediğin gibi 😇

• Orodruin kullanıcısına yanıt
    Yukardaki bios resmi bios olarak çıkmadı daha arkadaşlar başka bir yerden eklemişler bende test etmek için yükledim sıkıntı çikartmadı özellikler arttırılmış bu sürümde o yüzden denemeni tavsiye ettim bu sürümü asusun sitesinde bulamazsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    yalnız onun kartı başka model bu bios olmaz
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Sonra'dan fark ettim extrem modeliymiş geçen seninle konuştuğumuz wifi'li model

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    kesin ondandır demeyelim de olabilir demek daha doğru olur evet önce verdiler sonra geri çekildi sözde cihipseti ısıtırmış dendi geri çekme sebebi olarak

EKLEME: İstersen dene senin kart içinde var beta bios

c6E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Haziran 2020; 3:8:59 >

evet alt linkteki model sanırım ve Eatx kart ayrıca c6h wifi değil o olsa ona da bios var ama bu sadece ROG-CROSSHAIR-VI-EXTREME olan
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-EXTREME/

EKLEME: ona da varmış ayrıca c6h wifi ye

c6E

c6h wifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 22 Haziran 2020; 3:2:21 >

Bu henüz çıkmayan bios mu? Test aşamasında olan? Yayınlanmamış?

• 7801'i kurdum sonra geri dönüm 7601'e. Aldığım en iyi skorlar ve voltaj aralığı bunda oluyor
    evet beta çıkmadı deneme ama büyük ihtimal resmi olur pek şikayet yok
    Anladım yakında, düşer o zaman anakart sayfasına o bios asusun.

Bu chmod nedir? Yukarıda arkadaşın bahsettiği bana söylediği?
    Chmod yapıp biosu yükle yeniden demişti o aldığım hata için

Bios adını C6H.CAP yapıp flash beck yap dedi sanırım yani fat 32 formatlı flash bellek ile arkada bios yazan usb girişine takıp pc kapalıyken bios yüklemek
    Onu biliyorum 🙂

Flashback ile yüklememe rağmen sorun düzelmemişti.
    🙄

arkadaşın yazdığını tekrar okudum sanırım biosa girip kart yuvası pcle ayarları var oradan chmod seçip dene olmadı biosu sıfırla demiş
  • Arkadalar-
    AMD ile tanışmam ilk nisan 2017 CHVI&1800x CPU ile oldu -makina hala 2. pc olarak duruyor (Bios güncellemede biraz bizi üzdüler ama güzel makina yinede Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA  ComboV2PI 1.2.0.Cc  8801
    CHVIII anakartlı pc ile birlikte kullanıyorum CHVIII konusu açılmadı ya da ben bulamadım o yüzden buraya yazıyorum izninizle
    CHVIII anakart device managerde aşağıdaki resimde eksik driverlar ar nedir anlayamadım ve nereen yükerim ya da ne yapayım
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 23 Haziran 2020; 20:23:47 >

• Resmi olarak çıktı

Sürüm 7803 2020/06/23 10.44 MBte

CROSSHAIR VI HERO BIOS
    7803 "01. [E] Sistem performansını artırın.
    02. GÜNCELLEME AMD AM4 AGESA Combo PI V1

1.0.0.6 USB BIOS Flashback aracı çalıştırmadan önce, BIOS dosya (C6H) yeniden adlandırın. CAP) BIOSRenamer kullanarak."
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Haziran 2020; 20:34:45 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    X570 chipset driver kurun hocam

• G.SKILL International Enterprise Co., Ltd.
    F4-4000C18D-16GVK-G.SKILL International Enterprise Co., Ltd.
    https://www.gskill.com/product/165/184/1562837577/F4-4000C18D-16GVK-Overview

Arkadaşlar bu ramler bdie mi 1 saattir internette bulamıyorum
    Crosshair VIII de kullanmak istiyorum??
    www.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws V DDR4 3600MHz CL18 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-ripjaws-v-ddr4-3600mhz-cl18-1-35v-dual-kit-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Haziran 2020; 0:17:29 >

• aemless A kullanıcısına yanıt
    ilkk defa atlamışım format sonrası
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 30 Haziran 2020; 0:16:52 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    yaşlılık belirtileri başlamış eyvah bu arada amd sitesinden indir
    https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x570

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 30 Haziran 2020; 0:33:38 >
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.