Şimdi Ara

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA ComboV2PI 1.2.0.Cc 8801 (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.394
Cevap
16
Favori
93.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla ben şükrediyorum o ilk günlerdeki gibi açılışta kalsaydı deli olurdum şuan zaten ram 3200 c14 orijinal hızı bu zaten bunda da sorunsuz açılıyor ve stabil dert etmiyorum
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Mitocum saygılar sevgiler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MEMATİ kullanıcısına yanıt
    eyvallah memocum saygılar sevgiler bizden
  • ROG CROSSHAIR VII x470 için yeni bir bios sürümü yayınlanmış 1201 diye kullanan oldu mu acaba ? Stabil mi ?

https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VII-HERO/HelpDesk_BIOS/
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum, Fark göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Kullanıyorum, Fark göremedim.
    Herhangi bir sorun yaşadınız mı hocam stabil mi ? Ona göre güncellemeyi düşünüyorum bende.
    Hiçbir sorun yaşamadım. Ramler 3000 mhz hızında rahat çalışıyor, İşlemciyi 4.0 ghz hıza oc yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Hiçbir sorun yaşamadım. Ramler 3000 mhz hızında rahat çalışıyor, İşlemciyi 4.0 ghz hıza oc yaptım.
    Biraz önce güncellemeyi yaptım hocam bakalım şimdilik sorun gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

ROG CROSSHAIR VII x470 için yeni bir bios sürümü yayınlanmış 1201 diye kullanan oldu mu acaba ? Stabil mi ?

https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VII-HERO/HelpDesk_BIOS/
    konu x370 yalnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2019; 0:41:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

konu x370 yalnız

Alıntıları Göster
    Kaç kaç yakalandık Yeni konu açmayayım dedim hocam marka model aynı diye ha 370 ha 470 kardeş bunlar

bioslar farklı ama sorun değil fazla olayı karıştırmadıkça arada yazılabilir
  • Arkadaşlar ch6 da remleri 3200 mhz alınca mavi ekran hatası veriyor 3000 mhz aldığım zaman hiç bir sorun yok sorun neden ola bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz2424

Arkadaşlar ch6 da remleri 3200 mhz alınca mavi ekran hatası veriyor 3000 mhz aldığım zaman hiç bir sorun yok sorun neden ola bilir
    ram marka model nedir? bios güncel mi? bios da DOCP STANDART ayarı denedin mi? ramler A2 B2 slota takılı mı?
    G skil bios güncel evet takılı daha önceden böyle bi sorun yoktu anlamadım docp ne işe yarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz2424

G skil bios güncel evet takılı daha önceden böyle bi sorun yoktu anlamadım docp ne işe yarıyor
    G skil demişin de hangi modeli? G skil bir sürü modeli var DOCP rami stabil oc yapan bir ayar biosda alt resimdeki yerden yap dene sorun düzelmesi lazım.

Crosshair VI Hero :(RYZEN 5000 CPU DESTEĞİ) BİOS Güncelleme AMD AM4 AGESA  ComboV2PI 1.2.0.Cc  8801

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Şubat 2019; 23:49:29 >

dediğin ayarları yaptım gene aynı sorunu verirse ram lerde bi sorun olabilirmi ramler G.Skill Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3200 mhz
  • modül üreticisi sk hynix
  • isimsiz2424 İ kullanıcısına yanıt
    hynix sorun yaratabiliyor keşke samsung b-die seçseydin ramleri. docp ayarında da yaparsa hangi mhz de stabilse onda kullanacaksın
    bende alırken samsung diye aldım ama yanlış almışız gene aynı hatayı verdi 3000 mhz kullanırım onda bi sorun çıkartmıyor
  • isimsiz2424 İ kullanıcısına yanıt
    kötü olmuş yanlışlık neyse 300mhz sorun yoksa öyle kullan
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.