Şimdi Ara

Crossfire mantıklı mı? Konuya bir bak derim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben zamanında rx560 la yaptım ama yapmaz olaydım. Bakmayın ordaki fps değerlerine oyunda akıcılık yok ve çoğu oyunda sorun yaşadım misal tek kartla 40 fps iken cf ile 20 fps alıyordum örnek olarak hellblade. Ya da oyun oynarken grafikler birbirine giriyordu vs vs 1 hafta sabedebildim ve kartların tekini sattım sonra komple pcden soğunca pc yi satmıştım. Tek ve güçlü bir kart almak daha mantıklı.
  • Geçen sene iki tane rx580 8gb ile crossfire denemiştim.Witcher 3 oynadım sadece.Performansta %50-60 arası bir artış oluyordu.Driverdan ikinci kartı devreye sokup çıkartabiliyordum.Kartları birbirine bağlamak için hiçbir ara kablo köprü vs gerekmiyordu bu son sistemde.Hangi oyunlar destekliyor bi bakıp ona göre kurmak gerek.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam şuan böyle birşeye girmem mantıksız olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    BF V cf ve sli destekliyormu ?
  • Öpülme arzusu böyle bişeydir. Crossfire sli dır öpülme arzusınu doruklara ulaştırır. Öpülme ateşi içine düştümü artık bundan kaçamazssın geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26E6B5369 -- 12 Mart 2020; 21:3:13 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamaninda hd 7950+7800 xt crossfire yapmistim destekli oyunlarda %70 gibi artışlar oluyordu(battlefield).Ancak witcher 2 oyundan atıyordu ,castlenevia pynarken ekranda grilesme sekillerin birbirine girmesi gibi durumlar oluyordu.Genel olarak eger. Cf,sli destekli oyunlar oynuyorsanız belki mantıklı olabilir ancak genel olarak tek kart herzaman tercihimdir.

• Kardeşim ben bu işi çok kartla yaptım. Emin ol hiç bir faydasını görmedim. görmedimden kastım destekleyen oyun sayısı geçekten az hatta son zamanlar bildiğim kadarı ile tamamen kaldırdırlar. Ben GTA5 oynuyorum kral gibi oynyacağım diyorsan al oyna çünkü bi o kaldı eski ama güncel olan babalar gibi destekliyor. Bugun pubg desen desteklemiyor ne bilim lol desen yok wot desen yok yani çoğu oyun yok bence gerek yok al bitane baba bi kart tak keyfine bak. :) Bu arada belki 5 kart üzerinde yaptım crossfire SLI den daha iyi olduğu kesin denedim.
  • Ben yapmıştım oyuna göre iş yapıyor. Ancak stabil bir performans artışı olmuyor. Tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.