Şimdi Ara

Crisis core/final fantasy nedir yahu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç oynamadım psp de crisis core oynamayı düşünüyorum kabaca oyunu anlatıcak-amacımızı anlatıcak-görevleri anlatıcak biri varmı?

• oyun kolay(son boss'u 3 vuruşta kestim öyle diyim) ve basit (genellikle görevin a noktasından b noktasına gitmek,önüne geleni kesmek ).

yani oyunu oynamak için herhangi bir bilgi almak zorunda değilsin.tek tavsiyem oyunun sonunu görünce bir daha oynama isteği kalmıycağı için save noktalarından aldığın görevleri oyunu bitirmeden önce bitirmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: pence46

oyun kolay(son boss'u 3 vuruşta kestim öyle diyim) ve basit (genellikle görevin a noktasından b noktasına gitmek,önüne geleni kesmek ).

yani oyunu oynamak için herhangi bir bilgi almak zorunda değilsin.tek tavsiyem oyunun sonunu görünce bir daha oynama isteği kalmıycağı için save noktalarından aldığın görevleri oyunu bitirmeden önce bitirmen

genesis i 3 vuruşta kestin mi :S

ya öyle bişey yok... oyun gerçekten güzel psp deki grafikleri görmek istiyosan ve sağlam bir hikayesi olan ve psp için baya uzun olablcek bi oyun oynamak istiyosan.. kesinlikle kaçırma derim.. yanlız oyunu büyük bi rpg beklentisiyle oynama öyle değil çünkü daha çok aksiyon tadında yapılmış bir oyun

• Bu oyunun sonu var ya...
  • aşağıda yazılanlar oyunun sonu hakkında spoiler içerebilir

quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

quote:

oyun kolay(son boss'u 3 vuruşta kestim öyle diyim) ve basit (genellikle görevin a noktasından b noktasına gitmek,önüne geleni kesmek ).

ya öyle bişey yok... oyun gerçekten güzel psp deki grafikleri görmek istiyosan ve sağlam bir hikayesi olan ve psp için baya uzun olablcek bi oyun oynamak istiyosan.. kesinlikle kaçırma derim.. yanlız oyunu büyük bi rpg beklentisiyle oynama öyle değil çünkü daha çok aksiyon tadında yapılmış bir oyun

genesis'e tek çektim benim 3 kere vurduğum genesis avatar'ın kılıcı.230000 canı vardı kılıcın 3 kere vurdum yokoldu son vurusumun yarısı da bosa gitti hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pence46 -- 21 Temmuz 2008; 22:48:32 >

• oyna ve gör sadece grafikleri bile psp ye fazla
  • Yani.. Final Fantasy bir EKOL dür.. Bu oyunu bitirdikten sonra serinin diğer oyunlarınıda PS1 - PSX emulatorleri aracılığıyla oynayabilirsin. Tavsiye edilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

quote:

Bende genesis'in canavar halindeyim son bölüm heralde.Sonda sephiroth'la dövüşcez sanıyodum ben.Exflare yaptı bana genesis,sonra oyun takıldı.Hemen geçiyim bari tekrar.

Bu oyun bitince bi oh çekeceğim heralde.Çok yer kaplıyodu.

Ve kılıç değiştirme yok mu bu oyunda?Hep aynı kılıç sıktı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 22 Temmuz 2008; 13:46:03 >

• 13'teki hatun çok güzel.
  • biraz oynanışından bahseder misiniz? ben bi kere yükledim ama tam beceremedim için sildim. kombolar nasıl yapılıyor pek anlayamamıştım.
  • Off genesis'i geçtim yine.Daha bitmemiş bu sefer angeal'ın canavar halinde takıldım.Bunu geçmenin bi sırrı falan yok mu ya.Karnından mavi bi ışık saçıyo 2000 canım gidiyor.Ölüyorum hemen.1 canım bile kalsa razıyım hemen cure yapıp geçerim ama.Tek vuruşta indiriyo adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genesis. -- 22 Temmuz 2008; 22:10:05 >
  • oyunda 2 kılıç var kılıçları siz değiştiremiyorsunuz yeri gelince değişiyor.Değişen kılıcın tek katkısı da görsellik zaten.

loodyeyes tam olarak kaçıncı chapter'da olduğunu ve de level'ını yazarsan yardımcı olabilirim
  • chapter'ın kaçıncı olduğuna nerden bakacağım?

20 levelim bölümü açıklarsam:

Yıkık dökük bi odada angeal beni bekliyordu.Gittim genesis'e yenildiğini söyledi falan.Sonra birden elini kaldırdı angeal 4 tane canavar geldi(angeal kopyaları).Sonra bana saldırcak diye beklerken angeal'a gitti.Sonra onu ısırdı hepsi falan angeal canavara dönüştü.4 ayaklı bi şeytana.Sonra zack'in yanağını kanattı.
    Zack kızdı ona falan.

Bu sefer meteria'ları da kullanamıyorum(cure,bilizzard...) eskiden istediğim her an yapabiliyodum ama şimdi olmuyo nedense.
  • FF VII inceleme
    arkadaşlar, benim incelemem. detaylıca anlatmaya çalıştım, umarım fikir verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

chapter'ın kaçıncı olduğuna nerden bakacağım?

Yıkık dökük bi odada angeal beni bekliyordu.Gittim genesis'e yenildiğini söyledi falan.Sonra birden elini kaldırdı angeal 4 tane canavar geldi(angeal kopyaları).Sonra bana saldırcak diye beklerken angeal'a gitti.Sonra onu ısırdı hepsi falan angeal canavara dönüştü.4 ayaklı bi şeytana.Sonra zack'in yanağını kanattı.
    Zack kızdı ona falan.

Bu sefer meteria'ları da kullanamıyorum(cure,bilizzard...) eskiden istediğim her an yapabiliyodum ama şimdi olmuyo nedense.

Genesis'i geçtikten sonra 2 boss'la karşılaşıyorsun ilki Angeal Griffon.Yaklaşık 10000 canı var.seri bir şekilde saldırırsan pek zorlamaz.

Ardından gelen Angeal Penance.Bunun canı 28000.Yaptığı thunder attack bir hayli zarar veriyor mümkün olduğunca bundan kaçmaya çalış.Öldürmek için de fırsat bulduğunda arkasına geçip kılıçla saldır.Ayrıca unleashed wrath'ı 2400 civarı vuruyor bloklanamıyor spirit'den etkilenmiyor.o yüzden bir şekilde canını 2400'ün üzerine çıkar.Lvl almak ve canını artırmak için save noktalarındaki görevleri yapıp güçlenip geri gelebilirsin

• çok güzel bi oyun bi başla bi daha bırakamazsın grafikler olağanüstü hele baştaki video süpper
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

chapter'ın kaçıncı olduğuna nerden bakacağım?

Zack kızdı ona falan.

Genesis'i geçtikten sonra 2 boss'la karşılaşıyorsun ilki Angeal Griffon.Yaklaşık 10000 canı var.seri bir şekilde saldırırsan pek zorlamaz.

Ardından gelen Angeal Penance.Bunun canı 28000.Yaptığı thunder attack bir hayli zarar veriyor mümkün olduğunca bundan kaçmaya çalış.Öldürmek için de fırsat bulduğunda arkasına geçip kılıçla saldır.Ayrıca unleashed wrath'ı 2400 civarı vuruyor bloklanamıyor spirit'den etkilenmiyor.o yüzden bir şekilde canını 2400'ün üzerine çıkar.Lvl almak ve canını artırmak için save noktalarındaki görevleri yapıp güçlenip geri gelebilirsin

Çok teşekkürler arkadaşım.Son bir soru sormalıyım yoksa geçemem asla.Bu cure olayını hep yapabiliyordum şimdi üzerine tıklanmıyor falan bunu düzeltmenin bir yolu yok mudur?

• Spoiler okudum daha bitirmemiştim. Demek Genesis'le kapışıcaz.

Bir de bir sorum var, Sector 8'de save noktalarındaki görevleri mi bitimeliyiz yoksa başka birşey mi yapılmalı. Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 22 Ağustos 2008; 18:08:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.