Bu nedir arkadaş ya.Hayatında toplasan kendi yaşı kadar maç izleyen adamlar Cris'e sallıyor.Bu adam Lyon'da efsanedir.İnanın sezon başından beri en büyük zaafımız olan yan toplara, Cris ilaç gibi gelecek.Herkesi utandıracak.Cris'in oynadığı her maçtan sonra uplayın bu konuyu.
Lan bi yürü git.Adamın Cris ile kötü anıları var heralde.Naptı bu adam bu kadar canını acıtacak.
anaa buldum lan
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Lan bi yürü git.Adamın Cris ile kötü anıları var heralde.Naptı bu adam bu kadar canını acıtacak.
anaa buldum lan
Keltoş iyi yağlamış
quote:
Orijinalden alıntı: Lorenzo Von Matterhorn
quote:
anaa buldum lan
Keltoş iyi yağlamış
Adam gelmeden gerçek Galatasaray'lı olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
quote:
quote:
anaa buldum lan
Keltoş iyi yağlamış
Birisini savunmak için bu kadar mı düştünüz arkadaş,
Bilmem kimin başka takımdayken gol attığını filan mı konuşacağım burada. Bu gidişle Lyon'u kardeş takım ilan edeceksiniz, Cris için.. Ahaha
Yazık.
quote:
Orijinalden alıntı: whitedamn
quote:
Orijinalden alıntı: Sovereign_Khan
quote:
quote:
anaa buldum lan
Keltoş iyi yağlamış
Birisini savunmak için bu kadar mı düştünüz arkadaş,
Bilmem kimin başka takımdayken gol attığını filan mı konuşacağım burada. Bu gidişle Lyon'u kardeş takım ilan edeceksiniz, Cris için.. Ahaha
Yazık.
bilader sen neden taktın ki şimdi buna bu kadar büyüttün hem sanane sana mı sorulcek bişey konuşulmadan once tobe yarappim ya