Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.733
Cevap
113
Favori
190.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #4
Giriş

96-97 mi gelecek sence ciddi Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

Preview lardan okuduğum kadarıyla, benim tahminim metacritic 80 - 85 arası alır. Oyunun aşırı ve gereksiz kompleks olması, "very steep learning curve", hikaye ve senaryosunun görece zayıf olması, "aynı anda yüz şeyi yapmaya çalışması ama hiçbirini çok iyi yapamaması" eleştirileri olacak diye tahmin ediyorum. Ha tabii ki iyi bir oyun olacak, ona şüphe yok gibi. Ancak asla bir RDR 2, Elden Ring, BG 3, Witcher 3...vs seviyesinde bir iş olmayacak. Firmanın önceki oyunu Black Desert'in meta ortalaması sadece 73. Bunu da hatırlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 13 Mart 2026; 19:51:37 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Firmanın Türkiye nezdinde yaptığı reklamlara sponsorlu videolarına baktıkça enaba dan iade edip direk steam üzerinden alasım geliyor. Oyunu 36 dolara getirdim mutluyum ama adamlarım emeğini gasp ediyormuş gibi hissediyorum nedense :)

Neye göre İdeal senaryo bu? Öyle bir ideal senaryo yok. Her gördüğünüz ayarları köklerseniz %100'e her türlü fırlar zaten vitesi sona atmış oluyorsunuz ekran kartı da çatı noktasında kalıyor sahneye göre fps oranı düşüyor. Dengeli ayar yaptığınızda gayet %80'de de kalır %90'da da. Yeterli boşluk kalıyor demektir hedeflenen FPS i veriyorsa. Donanım arşivi gibi salak saçma kanalların yaptığı yıllar önceki tevatür videoları gibisiniz. Konu az kaldı her şeye darboğaz denilen yanlış tartışma bilgileri ile dolacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

BM Wukong da olduğu gibi kıskanç batılıların kasten düşük değerlendirmeleriyle o puanlarda kalması mümkün.Hakeza japonlarda Çin,Kore oyunlarından pek hazzetmez neticede pazar savaşı bu.

• Bir ara Street Fighter e döndü oyun :)) Videoyu izleyince buradan bile anladım kontrollerin biraz zor olacağını :) Ama çeşitlilik bunu öğrenmeye teşvik ediyor. Bizi tatmin edecek çeşitlilk olsun da öğreniriz be :)

Crimson Desert [PC ANA KONU] TürkçeSkill Gamesyoutube
    Muskan is one of the most brutal close-combat bosses encountered in Crimson Desert. Standing over eight feet tall, Muskan is a relentless pugilist who overwhelms opponents with powerful punches, sweeping kicks, and devastating choke slams. His aggressive fighting style leaves only brief moments to recover as he constantly pressures players with lightning-fast attacks. ⚔️ Featured in this video: • Muskan Boss Fight • Brutal Hand-to-Hand Combat • Powerful Punch Combos & Dive Kicks • Fury Meter Attack Chain • Crimson Desert Action RPG Boss Battle When Muskan’s fury meter reaches its peak, he unleashes a chain of devastating blows that can launch players into the air repeatedly. Surviving this fight requires quick reactions and precise movement to avoid his overwhelming barrage of attacks. 👍 Would you challenge Muskan in close combat? Subscribe for more Crimson Desert gameplay, boss fights, and open-world encounters. #CrimsonDesert #BossFight #Gameplay #PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=FaPusIILVCQ

abi bu ne allah aşkına Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe her boss böyle olsa var ya offf

Steam'da bölge fiyatalandırması yapsaydı firma direk Steam'dan alırdık ama firma bölge fiyatlandırmasını dikkate almadı maalesef.

İNTEL CORE ULTRA 7 270K PLUS CPU TURBO BOOST 5,5 GHZ / 64 GB XPG LANCER BLADE DDR5 6400 MHZ RAM /GIGABYTE AORUS B860M ICE WİFİ6E MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / GIGABYTE GAMING 360MM WHİTE CPU COOLER
  • Böyle bir oyun için 80 meta büyük başarı olur. Oyunda her şey var çünkü demekki her şeyi tutturmuş anlamına gelir.
    Bunu buraya yazıyorum. Çıkınca alıntılayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • pc için 87 alacak bu oyun konsol tarafı 83 82 düşebilir.

cashback'i ne yapacaksınz kod ile indirimli alın bence.

cashback istersenizde anında eneba hesabınızın cüzdanına ekleniyor para, o parayla 5 10 20 dolar gibi eneba kartı alıyorsunuz ve onu sonraki oyunlar için kullanıyorsunuz.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

Ben aldım yatmamış dün aldım oyunu

Siparişler kısmına gelin orada kodu aktif et butonu var oraya tıklayın orada yazıyor oyun çıkış tarihinde key gelecek diye o yazının altında direkt iade butonu var.

Çıkış tarihinden sonrada kodu göster demediğiniz sürece iade edilebiliyor olmalı.

Kod çalışmıyor mu hocam geçersiz diyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.