Şimdi Ara

Creative ZVM:30 Kılıf Topici (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
1
Favori
19.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa'dan bu kılıfı 12 ytl ye aldım. Ucuz bir kılıf arayanlar için alternatif... Markası: Case Logic
    resmini çektim, eklemeye çalışıyorum ama hata mesajı veriyor, yarın yine denerim resim göndermeyi
  • Valla super olur, ben de yarin bir bakacagim teknosa'ya. Case Logic demek, tamam..

Kolay gele
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@cause yedeğin olmadıgından ilk uygyulamayı aşağı parçadan başla bence LCD de malum iz leke kalırsa daha büyük sıkıntı direk göze çarpacagından

Kolay gele

Kesinlikle haklısın, güzel öneri, saol
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • zvm nin ilk sayfalarına yazmıştım case logic in fermuarlı kılıfları zvm nin beyaz kenarlarında boya bırakıyor. belki hatalı üretimli olanları vardır. ben cıkartmak için cok ugrasmıstım, bence riske girmeyin... kısaca case logic almanızı onermem.
  • arkadaşlar sizce bseden sonra bu:http://www.amazon.com/o/ASIN/B000EZYOSU/ref=s9_asin_image_1/105-4085042-1400464 olurmu? yani olurmu derken iyi bişeye benziomu? hatta bse olmadan kullanılabilirmi?
  • @dominik bu deri case den aynısından Tauron arkadaşımız almıştı kendisinde BSE oldugu halde ön yüzün baskı yaptıgını ve bu yüzden ön yüzdeki o plastik mi şeffaf mı her ne ise onu sökeceğini söylüyordu sanırım geçmiş sayfalarda görebilirsin.

Diyeceğim o ki BSE olmadan asla ZVM yi tam korumaya aldım diyemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dominik

arkadaşlar sizce bseden sonra bu:http://www.amazon.com/o/ASIN/B000EZYOSU/ref=s9_asin_image_1/105-4085042-1400464 olurmu? yani olurmu derken iyi bişeye benziomu? hatta bse olmadan kullanılabilirmi?

bse olmadan tabiiki kullanabilirsin koruma özelliğide yüksek fakat arkadaki parça portatif olmadığından ergonomik diil sadece ev kullanımı için düşünüyorsan sorun diil ancak ben yinde kroo skin case derim her parçası portatif ayrıca cihazı sıkıca kavradığından kalınlaştırmıyor

• arkadaslar bence henüz bse si olmayan arkadaslar ,bse almak yerine ekran koruyuculu bir kılıf almayı asla düşünmesinler ,bence hangi kılıfı alırsanız alın yinede bse niz olsun zaten ucuz bişey ,bence tabi. Bse yi taktığım andan itibaren ayrı bir güven hissediyorum zvm yi kullanırken.

SENNHEISER CX300 BLACK-BSE-BLACK KROO SLICON CASE
    Satılık Zen vision M aksesuarlarim:Kumanda, Şarj adaptörü ,(her renk)silikon kılıflar, bse ,ekran koruyucu ,için özel msj atabilirsiniz, hepsi sıfırdır...
    http://www.leononur.tr.gg/

• fazla bse si olan var mı? varsa bana satar mı? satarsa kaça satar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 15 Ocak 2007; 0:39:30 >

Satılık Zen vision M aksesuarlarim:Kumanda, Şarj adaptörü ,(her renk)silikon kılıflar, bse ,ekran koruyucu ,için özel msj atabilirsiniz, hepsi sıfırdır...

• @dominik bahsettiğin kılfın siyahı bende var, kesinlikle cok menun oldugumu söyledikten sonra bana göre en büyük eksisinin yapısı gereği zaten sert olan play, özellikller vb. tuşların kılfla beraber daha da zor tıklandığını ve duyarsızlaştırdığını söylemeliyim.Ama kesinlikle BSE şart, asla BSE almadan içine koyupta kullanma, kullanırsan bir çok çiziğe sahip olacak ZV:M için bir de Brasso gibi bir cila alman gerekir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gangstarr

selamlar Pdaden ve Podsplus atasındaki fark nedir ? hangisini önerirsiniz ? bse bulunmadıgından onuda göze alarak bi yorum yaparsanız sevinirim...

Israrla BSE al diyorum onun dışında kılıf olarak çokda aman aman farkları yok kullandıgım Kroo Case e de bakabilirsin ilk mesajdaki
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • Dışarıdan kılıf getirticeksen emre abinin dediği gibi kroo almanı tavsiye ederim. hem ekranı da koruyo ,ayrıca ilerde bse alırsan ekran korumasını çıkarabilirsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 23 Ocak 2007; 0:17:05 >

• 2 ay oldu hala bsemi uygulamadım yauv:D forumdanda uzak kalmışım. dimi emre dostum:D

Orjinalden alıntı: serkanta

2 ay oldu hala bsemi uygulamadım yauv:D forumdanda uzak kalmışım. dimi emre dostum:D

Vay vay vay askere bak sen, pzt nette yazabildiğine göre askerlik kebap sanırım Şafak kaç plakalara düştün mü oglum bitmez o bitmez

Valla ZVM yi elden çıkarıp Cowon A2 aldık ama koruyucumuz baki gene BSE
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: gangstarr

selamlar Pdaden ve Podsplus atasındaki fark nedir ? hangisini önerirsiniz ? bse bulunmadıgından onuda göze alarak bi yorum yaparsanız sevinirim...

Israrla BSE al diyorum onun dışında kılıf olarak çokda aman aman farkları yok kullandıgım Kroo Case e de bakabilirsin ilk mesajdaki

yaw aslında dediğin gibi bi aralar bse yi almak istiyodumda şimdi dedim zen in rengi beyaz siyahtaki gibi güzel durmaz sonra şu koruma olayı için alıyım dedimde cam sil olaylarınıfalan topicte bayaa ayrıntılı anlatmanıza rağmen yine uygulamaya tırsıyorum denebilir

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.