Şimdi Ara

Creative ZVM:30 Kılıf Topici (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
1
Favori
19.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Est. yav, bana diyorsan zaten sahtekar falan yazmadım :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 19 Ocak 2007; 21:01:38 >

SENNHEISER CX300 BLACK-BSE-BLACK KROO SLICON CASE
    Satılık Zen vision M aksesuarlarim:Kumanda, Şarj adaptörü ,(her renk)silikon kılıflar, bse ,ekran koruyucu ,için özel msj atabilirsiniz, hepsi sıfırdır...
    http://www.leononur.tr.gg/

• Birşey sorucam arkadaşlar

konunun ismi neden
    Creative ZVM:30 Kılıf Topici

60 gbliğin boyutu daha mu büyük ne farkı var yani?
  • Arkadaşlar Bimeks'den zen vision:m kılıfımı aldım. Kılıf silikon kılıf ve creativein orjinal kılıfı kulaklık girişi,şarj girişi,dokunmatik tuş takımı,ekranı ve mikrofon bölümü açıkta kalıyor. Fiyatı 9 dolar yani 12 ytl. Herkese almalarını tavsiye ederim. Yurtdışından alıcağınıza şeçerek bimeksten yarı fiyatına alın.Benim zenin rengi siyahtı, skin de beyaz renk.Çok güzel oldular. Skini görmek isteyenler creativein sitesinden bakabilirler.

Not:Tepe Nautilus'daki Bimeks'de son 1 tane kaldı ama diğer şubelerde de belki bulunabilir
  • Selam herkese, ekranın üstünde gelen koruyucu jelatin ve Bimeks teki silikon kılıf birlikte kullanılırsa çizilmelere karşı yeterli koruma sağlar mı? Bu kılıfın ekranı açıkta bırakma dışında bir dezavantajı var mı? kendi jelatini bir şekilde çıkarsa, yerine screen protector denilen ekran üzerine yapışan jelatinlerden türkiyede bulabilir miyiz? ( bunlar zaten düz parçalar olduğu için ipod için bile olsa alıp makasla ZVM in ekranına göre kestikmi iş görür sanırım ama bulunurluğu nedir bilmiyorum. BSE yerine bu screen protector aynı şekilde ekranı korur mu? ( geri kalan yerleri zaten silikon kılıf koruyacak diye kabul edersek yani... ) Bu ekran koruyucuların yapışma şekli de BSE gibi camsille falan mı yoksa kendinden mi?
    cevaplar için teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Selam herkese, ekranın üstünde gelen koruyucu jelatin ve Bimeks teki silikon kılıf birlikte kullanılırsa çizilmelere karşı yeterli koruma sağlar mı? Bu kılıfın ekranı açıkta bırakma dışında bir dezavantajı var mı? kendi jelatini bir şekilde çıkarsa, yerine screen protector denilen ekran üzerine yapışan jelatinlerden türkiyede bulabilir miyiz? ( bunlar zaten düz parçalar olduğu için ipod için bile olsa alıp makasla ZVM in ekranına göre kestikmi iş görür sanırım ama bulunurluğu nedir bilmiyorum. BSE yerine bu screen protector aynı şekilde ekranı korur mu? ( geri kalan yerleri zaten silikon kılıf koruyacak diye kabul edersek yani... ) Bu ekran koruyucuların yapışma şekli de BSE gibi camsille falan mı yoksa kendinden mi?

Screen protectorlar Megavizyonlarda satılıyor,PSP için olanları mevcut tabi siz kesip biçerek istediğiniz boya getirebilirsiniz psp ekranı büyük olduğundan alan sıkıntısıda yaşamazsınız

• quote:

Orjinalden alıntı: eros68

Selam herkese, ekranın üstünde gelen koruyucu jelatin ve Bimeks teki silikon kılıf birlikte kullanılırsa çizilmelere karşı yeterli koruma sağlar mı? Bu kılıfın ekranı açıkta bırakma dışında bir dezavantajı var mı? kendi jelatini bir şekilde çıkarsa, yerine screen protector denilen ekran üzerine yapışan jelatinlerden türkiyede bulabilir miyiz? ( bunlar zaten düz parçalar olduğu için ipod için bile olsa alıp makasla ZVM in ekranına göre kestikmi iş görür sanırım ama bulunurluğu nedir bilmiyorum. BSE yerine bu screen protector aynı şekilde ekranı korur mu? ( geri kalan yerleri zaten silikon kılıf koruyacak diye kabul edersek yani... ) Bu ekran koruyucuların yapışma şekli de BSE gibi camsille falan mı yoksa kendinden mi?

benim anlamadığım neden bse almıyosun? ,en iyisi bse ,mesela ben silikon kılıf ve bse yi birlikte kullanıyorum içim tamamen rahat .

Satılık Zen vision M aksesuarlarim:Kumanda, Şarj adaptörü ,(her renk)silikon kılıflar, bse ,ekran koruyucu ,için özel msj atabilirsiniz, hepsi sıfırdır...

• Bse nin bir sipariş verme ve gelme süreci var, ben hemen yarın alayım diyorum. Ayrıca yapıştırma süreci de var... Silikon kılıf zaten bütün cihazı kaplıyorsa bse ye ihtiyaç kalmıyor sanırım. Silikon sadece ekranı korumuyorsa, onu da ekran koruyucu ile halledersek hiç beklemeden yarın kılıf işini halletmiş olurum diye düşündüm.
  • @eros68,
    Silikon kılıfa fazla güvenme, çünkü zaten ekranı ancak plastik koruyucu varsa koruyor. hatta Kroo silikon kılııfın (ilk mesajdaki resimdeki ) plastik koruyucusunun bile ekranı ciddi yönde çizdiğini okudum çoğu yerde,

sen ne istiyorsan al ama BSE siparişini de ver o gelince BSE yi uygula, aleti sorunsuz koruyor
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

@eros68,
    Silikon kılıfa fazla güvenme, çünkü zaten ekranı ancak plastik koruyucu varsa koruyor. hatta Kroo silikon kılııfın (ilk mesajdaki resimdeki ) plastik koruyucusunun bile ekranı ciddi yönde çizdiğini okudum çoğu yerde,

sen ne istiyorsan al ama BSE siparişini de ver o gelince BSE yi uygula, aleti sorunsuz koruyor

bencede :) eğer bu aleti seviyosan bse alıcaksın o şart :) ayrıca bse yi takma olayınıda sakın gözünde büyütme ,ilk başta bende çekinmiştim cam sil i falan duyunca ama çok kolay bişey ve riski yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon_onur -- 31 Aralık 2006; 1:50:21 >

• slm arkadaşlar kredi kartı ile ödemede herhangibir sorunla karşılaşanımız var mı fazla çeklimesi gibi yani satıcı (bse.com) güven verior mu?

bursada sipariş vermek isteyen varsa benim siparişe ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 2 Ocak 2007; 14:59:51 >

• Benim 10 gün oldu, gelmesi 20 günü buluyormuş hadi bakalım
    Ben de sanal kartla sipariş ettim, en iyi yol arkadaşlar sanal kart içiniz rahat alışveriş yapıyorsunuz, hadi gelseler artık ama ya neyse hemen takmicam zaten acele etmemek lazım .

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Benim 10 gün oldu, gelmesi 20 günü buluyormuş hadi bakalım
    Ben de sanal kartla sipariş ettim, en iyi yol arkadaşlar sanal kart içiniz rahat alışveriş yapıyorsunuz, hadi gelseler artık ama ya neyse hemen takmicam zaten acele etmemek lazım .

benimki de 18 günde gibi bi sürede geldi tam saymadım ama o civarda. sanalkart gerçekten de çok süper bişey eğer o olmasa internetten hiç bişey almazdım heralde :)

• arkadaşlar maalesef benim sanal kartım yok kredi kartının numarasını vericez artık işalla bi sorunla karşılaşmam gözümü kararttım alıcaam

Orjinalden alıntı: flander

arkadaşlar maalesef benim sanal kartım yok kredi kartının numarasını vericez artık işalla bi sorunla karşılaşmam gözümü kararttım alıcaam

bse nin sitesinde bir sorun olacağını sanmam ,sanırım eozen abi de sanal kart kullanmadan alıyo ordan

• quote:

Orjinalden alıntı: kalbur

quote:

Orjinalden alıntı: flander

arkadaşlar maalesef benim sanal kartım yok kredi kartının numarasını vericez artık işalla bi sorunla karşılaşmam gözümü kararttım alıcaam

bse nin sitesinde bir sorun olacağını sanmam ,sanırım eozen abi de sanal kart kullanmadan alıyo ordan

Yok o da sanal kartçı bildiğim kadarıyla
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.